Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzburzona..

mam 18 lat wczoraj dostałam lanie od ojca....ale jak ?

Polecane posty

Gość lllllllllllllllllllllll
ja tam nie popieram że na gołą dupcie dostałaś ale nie dziw się ojcu. Nerwy mu puściły i tyle. Chyba ma prawo. Pewnie teraz rtego załuje. TEgo ze zdjął ci gacie. Ale tego że ci dupe sprał to nie załuje na pewno. Stara się facet, na korki wysyła ...a tu dupa!!!może zamiast szukać winy w ojcu, zaczniesz szukać winy w sobie????a jak by cię uderzył w twarz to byś powiedziała ze mógł bić po dupie...nie ma deogodnego miejsca. Nie popieram bicia i przemocy ale jeśli inne środki zawiodły...chyba musuiał sprobować kopnkretnie się z Tobą rozprawić!!!!weż się w garść!!!

Gość lllllllllllllllllllllll
a poza tym skoro tobie nie zależy to po cholere studiujesz???

Gość Coż...
..ja rowniez sadzę ,ze to w trosce o Twoje dobro.To rokuje ,ze skonczysz szkołei, wtedy podziekuj ładnie tatusiowi(pomysl co by było ,gdyby Cie olał i nie interesował sie Tobą wcale)Pomysl nad tym i juz sie nie dąsaj. Rady o wyprowadzeniu się z domu są...poronione.

Gość wzburzona
zgadzam się, że w ostatniej klasie byłam okropna i potworna i nawszystko zasłużyłam jak najbardziej, ale teraz naprawdę zakuwałam, zresztą I semestr zakończyłam bezwarunkowo, a było mnóstwo innych osób, którzy je mieli i musieli płacić spore pieniądze....ludzie przecież ja nie mam warunków tylko poprawki! nie porównujcie polibudy do uniwerku!

Też podejrzewam ,że puściły mu nerwy i teraz tego żałuje,ale po prostu potraktował cię jak dziecko ,bo tak się zachowałaś ! Spróbuj go przeprosić i wytłumaczyć ,że ci nie idzie nauka ! A ci którzy chcą żebyś podała go na Policję nich ci potem przyślą pieniądze na przeżycie !!!

Gość wzburzona
niegdy nie doniosłabym na ojca na policję, za to, że mi przetrzepał tyłek, nie jesteśmy jakąs patologiczną rodzina, a ja wiem, ze on chce mojego dobra i jest już przewrażliwiony przez poprzednie moje ekscesy i nie piszcie proszę, ze mi nie zalezy na studiach, bo nie uczyłabym się tak jak to robiłam, gdyby nie zajrzał do indeksu to nawet nie wiedzialby, ze cos było, bo i tak to wszystko zaliczę

Gość ja pieprze
dajcie juz sobie spokój, co was to k.rwa obchodzi czemu wybrała taki kierunek, czemu ma tyle poprawek.. na niektórych uczelniach to dość częste i nikt nie robi wielkiego halo. i co do cholery, mówicie tak z zawiści że u was to nie można brać tylu poprawek/war. z braku wyczucia/taktu czy może dlatego, że jak z rana komuś szpili nie wbijecie to nie możecie dalej funkcjonować przez resztę dnia??? kto wam daje prawo do rozliczania kogokolwiek, jest konkretny problem i jak nie chcecie pisać na temat to dajcie sobie spokój a nie urządzajcie tu przesłuchania. CZEMU W TYM KRAJU LUDZIE Są TACY POWALENI??? Jest konkretny problem i co by nie zrobiła to jest to troche dziwne.. nawet jeśli ojciec wypruwa sobie żyły to niech choć poczeka do tych poprawek, jeśli dziewczyna naprawi co zepsuła to jest to wyłącznie jej sprawa i może mieć nawet 66 poprawek a wam ch. do tego. A jak nie poprawi to jako że jest dorosła, poniesie tego konsekwencje jak dorosły człowiek i koniec tematu. a z drugioej strony dziwne że ojciec sam nie dowiadywał się wcześniej jak jej poszło skoro takie to ważne dla niego.. i to wygrzebywanie indexu.. no dajcie spokój..pewnie same robicie tak własnym dzieciom :O strasznie Ci współczuje autorko..wydaje mi się że ja w zyciu bym tak nie uległa ojcu żeby w takim wieku po prostu klęknąć przed nim i zdjąć gacie.. żENADA

Gość wzburzona..
aha zapomniałam dodać że po ty laniu wyciągnoł kutasa i załadował mi go w dobyt i zerżnoł jak stara szmate :(

Gość ja pieprze
ja też bym jednak na policję tego nie zgłaszała, to jednak już lekka przesada.. a swoją drogą to powinnaś się cieszyc że cie tu jeszcze nie zjechano że płacą tu na ciebie z podatków, na twoje studia a ty sie opi erdalasz :D

Gość wzburzona
no właśnie tak nie było, że ja chętnie klęknęlam, i sama ściągnęlam gacie, schwycił mnie łapskami za szyję, jak tylko weszłam do pokju tak mnie złapał, zaciągnął do sofy, tam schylił mi głowę, że musiałam kleknąć, sciągnął mi gacie i przylał....nie wiedzialam co się dzieje, dopiero potem rzucił mi indeks i wykrzyczał skąd te poprawki?! ja nie rozumiem jak to jest, ze u mnie na roku ludzie mają po 5, 6 a nawet 8 poprawek, a tu każdy kto się wpisuje jest zdziwiony, że ja mam 4, a po co do cholery sa poprawki, chyba po to, żeby mieć jeszcze szansę...czy wy ludzie nie rozumiecie, że ja po prostu nie rozumiem tego sciągania majtek, to chore i jakby nie było, zboczone...

Gość wzburzona
a poza tym tyle ile ja mam poprawek, tyle i więcej ludzie mają warunków, za które trzeba płacić, od ilosci godzin z ćwiczeń i wykładów i sa to czasami kwoty powyżej 3 tys.

Gość jak dla mnie to Twój ojciec
jest jakimś zboczeńcem! Nikt normalny by się tak nie zachował! Uważaj na niego! Ja to po czymś takim wyprułabym z domu z prędkością światła i zwyzywała go od zboczeńców. Co na to Twoja matka ?

Gość wzburzona
moja mama powiedziała, że nalezało mi sie, ale widziałam, że tak do końca nie była przekonana, zresztą potem mówiła, że bez przesady z tymi poprawkami, że zaliczę...nie sądzę, że mój tata jest zboczony, zrobił to ze wściekłości, mówił mi, że na gołą dupe bardziej ciagnie, tylko, ze ja się wstydziłam, przecież widział moją vaginę, wzresztą w ogóle jaka to pozycja, na początku jak nie wiedziałam o co chodzi, to serio myslalam,że może zgwałcic mnie chce czy co ? zresztą to głupota mysleć, że kary cielesne do kogoś trafią, jakby mi zabroił jechać na wakacje ( jadę na słowację ) to by była dopiero kara,a on mnie potraktował jak jakąs gejszę:-o

Gość księzniczka 34
Nie powinien tego robic. Masz prawo sie tak czuć.To bylo wstrętne. Upokarzejace i nie tylko.19 letnia dziewczyna rozebrana przez ojca . Współczuję wstydu. Bez wzgledu na wszysko nie powinien ściagać Ci majtek.A mam źle robi,że go broni. Trzymaj się.

To jest taki gest \'zdziecięcenia\' Cie. Myśle że to było tak pół na pół świadome. Chciał Ci przez to pokazać że jesteś dalej gówniarą która powinna słuchać ojca bo on lepiej wie co jest dla CIebie najlepsze. Myśle że twój ojciec jest normalnym, troskliwym człowiekiem więc halo nie powinno sie z tego poza domem robić ale on powinien wiedziec ze pomimo że on uważa Cie za dziecko to Ty czujesz sie kobietą i to było upakarzające. Myśle że nawet jak tego nie powiesz to wiecej tego nie zrobi ale powiedz

Gość wzburzona
no właśnie nie wiem jak teraz będzie, ojciec zachowuje się jak zwykle, a ja nie mogę....jak widzi mnieprzed telewizorem to zaraz się wydziera, że do ksiazek mam wracac, ale przeciez nie jestem w przedszkolu, rozumiem, że straciłam jego zaufanie, ale jak je odbudowac jak on nie daje mi szansy....przecież wiem, że xle zrobiłam, widziałam tylko tego faceta, w któym zabujałam się jak idiotka, a on mnie zostawił przed studniówka po 1, 5 roku, załamałam się, nie mogłam się na niczym skupić, wiem teraz, że to było strasznie głupie, ale wtedy na niczym mi nie zależało, tata to widział i spalał się, że tak się marnuję, ale zdałam w końcu maturę, dostałam się na studia, jest swietnie, za nic nie chcę tego zmarnować:-o

Gość cs
To dopiero pech. Ja mam z kolei 12 lat. Mój brat ma 13. Często dostajemy lanie od ojca, ale przez spodnie. Ostatnio mi wlał po wywiadówce, wziął mnie przez kolano i nawijał paskiem w tyłek. Mój brat też dostał przy znajomych. Jak bijemy się z bratem to ojciec wchodzi z paskiem i leje najpierw jego potem mnie

Gość surowy
Odnośnie co do skomentowania poprzedniego postu, uważam że prawidłowo dostałeś lanie, ja bym ci jeszcze poprawił tobie i twojemu bratu, ale na goły tyłek skózanym pasem wojskowym- 30 pasów a na wieczór 15 kabli i 20 pasów na goły tyłek. Klękac przez 30 minut w kącie a jak pysknąłbyś to podwajam kare.

Gość GHFJCYF
wzburzona ... Twój ojciec jest troche zboczony bo jesteś juz dojrzała a on traktuje ciebie jak gowniare, zdjął ci majtki i nic mu nie powiedzialas???? wez go sobie na rozmowe, na duwanik oko w oko i powiedz mu jak sie z tym czujesz, ze to dla ciebie upokarzajace bo nagiej juz dawno ciebie nie widzial... nie zyczysz sobie takiego traktowania nie jestes mala dziewczynka, poza tym to jest jawna przemoc w rodzinie, u niektorych to sie zdarza raz na rok, u innych raz na 5 ale to jest caly czas przemoc w rodzinie do was dzieciaki tez to mowie... wspolczuje wam, nie wychowujecie sie w normalnych domach, to patologia

Gość jdfharhliuh
'' 23:12 [zgłoś do usunięcia]surowy Odnośnie co do skomentowania poprzedniego postu, uważam że prawidłowo dostałeś lanie, ja bym ci jeszcze poprawił tobie i twojemu bratu, ale na goły tyłek skózanym pasem wojskowym- 30 pasów a na wieczór 15 kabli i 20 pasów na goły tyłek. Klękac przez 30 minut w kącie a jak pysknąłbyś to podwajam kare. '' ty cholerny sadysto ciebie widac nigdy w zyciu nic dobrego nie spotkalo mozg ograniczony to po czynach niewiele sie mozna spodziewac dobrgo

[zgłoś do usunięcia] jdfharhliuh '' 23:12 [zgłoś do usunięcia]surowy Odnośnie co do skomentowania poprzedniego postu, uważam że prawidłowo dostałeś lanie, ja bym ci jeszcze poprawił tobie i twojemu bratu, ale na goły tyłek skózanym pasem wojskowym- 30 pasów a na wieczór 15 kabli i 20 pasów na goły tyłek. Klękac przez 30 minut w kącie a jak pysknąłbyś to podwajam kare. '' ty cholerny sadysto ciebie widac nigdy w zyciu nic dobrego nie spotkalo mozg ograniczony to po czynach niewiele sie mozna spodziewac dobrgo ale on sobie jaja robił z tymi poprawkami :-)

Gość a ja ide wlasnie
po co taki stary temat odkopujecie?:/

Gość cos ty....
kochana wzburzona lanie 19latki po gołej pupie nie jest normalne;i wcale Ci się nie dziwię że czujesz do taty obrzydzenie, ja sama działabym identyczne;dzieci nie powinno się bić ale młodych kobiet!tym bardziej; mam tylko taka nadzieje ze Twój tata wstydzi się teraz i żałuje tego co zrobił ukochanej córce :) Porozmawiaj z nim może na pewno będzie skruszony Trzymaj się cieplutko🌼

Gość Szywia7741
Wlasnie ten temat 4 lata temu byl zalozony ta dziewczyna ma juz 23 lata

Gość PRka
może i temat stary, ale sprawa absurdalna. Mama ostatni raz próbowała mi chyba wlać w liceum, 2-3 lata temu, ręką za przekleństwa :D wtedy po prostu łapałam ją za rękę i przytrzymywałam mówiąc że nie mam już pięciu lat. Odpuściła. Ale dalej nie puka do mojego pokoju, i chyba w życiu ją do tego nie przekonam. Ojciec zaczął pukać jak kiedyś chyba rok temu wlazł kiedy się przebierałam i dostał ode mnie ochrzan bardzo porządny, chyba pierwszy raz w życiu mi na to pozwolił bo zawsze tylko że go nie szanuję itp było. Niestety, tak to jest jak się jest najmłodszym w rodzinie, zawsze będą cię traktować jak dziecko. Trzeba im pokazać że dzieckiem się już nie jest i już.

Gość rwe
jak masz na imie odp jak dostawalas lanie moje gg 21715518

Gość BIĆ
Ja też nie raz dostałam ale nie mam 18

Gość piotr p
ja mam 34 lata jak mialem 10 lat na dworze pokazalem matce fuck you dostalem takie baty w domu skakanką az prawie polałem sie z bólu darłem sie na cały dom,wyłem wierzgałem nogami z bólu to nie zapomne tego nigdy