Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzburzona..

mam 18 lat wczoraj dostałam lanie od ojca....ale jak ?

Polecane posty

Gość wścieknięta
haha . padłam :) ale wiecie co? mieszkam w uk i tu palcem dzieci tknąć nie można. i już wiele opinii słyszałam, że jednak jak czasem dziecko lanie dostaje to działa a nie taka rozwydrzona młodzież. oczywiście nie generalizuję, ale teraz już jestem dorosła i powiem wam że kilka razy mi się zdarzyło lanie dostać takie z liczeniem na tyłek i myślę że mi to nieco w życiu pomogło że jestem jaka jestem i tu gdzie jestem.

Gość wścieknięta
weź się tak nie przejmuj tylko weź się za naukę. może i ojca twojego trochę poniosło ale to znaczy że nijak sobie już nie mógł poradzić z tobą. poza tym tak to już jest że dla rodziców na zawsze pozostajemy dziećmi :) poza tym uwierz że on chce dla ciebie dobrze. myślę że lepsze lanie i zainteresowanie twoim losem niż olewka.

Gość Czesio z Wrocławia
zmywasz gary w uk, rzeczywiście wygrałaś życie :classic_cool:

Gość wścieknięta
czesiu tak zdarza mi się zmywać gary :) ale nie o to mi chodziło ...

Gość wścieknięta
o biciu i niebiciu dzieci były artykuły dyskusje itp... poza tym spotkałam się w literaturze, w internecie, w życiu ze spostrzeżeniami dorosłych dzieci że np. coś tam ale matka czy ojciec się zorientowali była awantura i lanie i się im odmieniło i poniekąd w jakiś sposób ich to uchroniło przed czymś czy też pomogło w czymś tam. wiem , że uogólniam ale no tak jest... bicia nie pochwalam ale usprawiedliwiam - rodzic też człowiek !

Gość kaska_OG
Czesio z Wrocławia zacofany polaczek ,ktory zyje na niemieckich rejonach i pewnie jego pra dziadkowie to niemcy to jest zycie na loteri zyc na dolnym slasku najbiedniejszym i najbardziej wiesniaczym rejonie polski :D

Gość wzburzona..
weź mu powiedz że jeszcze raz i pojdziesz na policje!

Gość gość
mowisz tak jak by ojciec twojej d**y nie widzial jak masz ladna nie ma co sie wstydzic

Gość gość
Phi zasłużyłaś to oberwałaś należało się. A że na goły to normalka Przez spodnie to szkoda sobie rękę męczyć. Moje często tak dostają

Gość gość
No i dobrze k****. Moze jeszzce wyrosnie z Ciebie czlowiek, a nei p********a debilka jakich wiele na tym forum :) Dobrze tata zrobil :)

Gość gość
Myślę, że problem jest trochę gdzie indziej - ojciec zadziałał (i zazwyczaj działa) emocjonalnie i tu jest błąd! No powinien trochę bardziej "na chłodno" na przykład zacząć od rozmowy i dać Ci wybór - zakaz wyjazdu na Słowację albo lanie i ciekaw jestem co by "dorosła" córka wybrała? Tyle że wtedy byś ta karę inaczej odebrała. A swoją drogą, gdybyś Ty więcej z nim rozmawiała, gdyby wcześniej wiedział, jakie masz problemy i że "wszystko jest pod kontrolą", a nie dowiadywał się przypadkiem pewnie w ogóle nie było by sprawy. Oczywiście wiem, że to nie takie proste, ale nawet teraz spróbuj z nim pogadać, powiedzieć to wszystko co tu piszesz - myślę że w końcu się dogadacie.

Gość gość
Jak można sobie pozwolić w tym wieku?

Gość gość
Ojej ale się nadziało. Ale afera, no coś takiego. Policję wzywać! Ojca do więzienia wsadzić! Idiotki się zleciały k****. Zachowywałaś się jak gówniara, to tak zostałas potraktowana i żadnego podtekstu seksualnego w tym na pewno nie było. A te co Ci radzą uciekać to mają chyba nierówno pod sufitem. Nie uczysz się, zawalasz, to się ojciec wnerwił. Chce żebyś wyszła na ludzi, a ty co? No to jak się durno zachowujesz, to masz adekwatne do tego zachowanie. Pojmiesz, dobrze, nie pojmiesz, zjedziesz w dół i tyle. Ojcu może tylko być bardzo przykro.

Gość gość
To jest podtekst sexualny kto normalny zdejmuje majtki dziewczynie

Gość gość
Lanie.Zdarza sie