Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogoda dla

Faceci zdradzacie????

Polecane posty

Gość pogoda dla

Mój facet zawsze mówi że ..uja na śmietniku nie znalazł :) I nigdy by mnie nie zdradził:) Ja i tak tak do konca nie wierze :P Ale pytanie do facetów.Jestescie długo ze swoją dziewczyną.Jest piękna,wszyscy Wam jej zazdroszczą.Jesteście w stanie ja zdradzić???

Gość niiie no
A co ja jakaś męska dziwka jestem, zeby się z innymi babami puszczać? Mam swoją, szanuję i ją i siebie i nie mam kompleksów i nie muszę się dowartosciowywać zapyachając każda dziurę co się nawinie. Wkurza mnie podejście do facetów jak do bezmózgowych fiutów!

Gość taki sobie jjeden
jasne ze tak ,kazdy tak zrobi ,a kobiety rowniez nie ustepuja w temacie ;)

Gość ja nie myślę o tym nawet
po co mi to , mam wszystko czego chcę. Kocham i jestem kochany. Mam piekną i seksowną żonę. Inne baby mnie nie obchodzą

Gość Siemiany
jasne:P

Gość oczywiście że nie

Gość pogoda dla
Są dwie grupy mężczyzn. Wporządku,szanujący i kurwiarze.Takich to ja nienawidze.Najbardziej mnie wkurza jak idzie z laską i gapi sie na mnie:/ A ja w tedy mu prosto w oczy wale-kultura.A jak widzi to mój facet to....lepiej nie mówić co sie wtedy dzieje...:)

Gość Śmieszna jesteś
to ze podoba mi sie dziewczyna i na nia patrzę to w ogole nie znaczy, ze chce z nia iść do łóżka :-D Czy ty tez chcesz iść z każdym facetem do łóżka, ktory się tobie podoba ?

Gość faci to swinie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze zdradzaja buuuuuuuuu

Gość jeeeeeeej
nie chodzi o to że jak sie patrzy to chce iść do łózka ale to przykre; sama miałam ostatnio taką sytuacje że moj facet obejrzał sie za laską która w stroju kąpielowym szła między blokami.. nie powiem że nie była ładna ale mogł się na nią gapić w mniej bezczelny sposób :( fakt- brak kultury..

Ja trafiłam na meżczyzne dla którego zdrada swojej kobiety to kurestwo...i strata honoru:)...Niech tam sobie myśli co chce...najważniejsze że jest na NIE....:)

Gość faceci zdradzają kobietki
zdradzają i tak już od lat...

Gość przeciosa
Ja zostałam zdradzona już 2 x w swoim 25-letnim życiu. Za każdym razem był, to podobno jednorazowy wyskok. Faceci zapomniali chyba, że ja zdrady nie jestem w stanie wybaczyć. I nawet gdybym była nie wiadomo jak zakochana pogonię takiego gdzie pieprz rośnie. Nie rozumiem kobiet, które są w stanie wybaczyć zdradę, wybaczenie zdrady= przyzwolenie do kolejnej zdrady. Myślę, że nawet gdybym została z trójką dzieci bez środków do .zycia i tak bym tego nie wybaczyła. Chyba, że nigdy bym się o tym nie dowiedziała, ale to już jawne świństwo. Jak już zdradził, to niech chociaż ma czelność się przyznać, żebym mogła mu dać po gębie, a nie że muszę sprawdzać jego komórkę, śledzić go, żeby wreszcie to odkryć.

Gość do przeciosna
to ty jestes jakas chora skoro sprawdzasz komore i sledzisz swojego faceta, wspolczuje mu idz sie leczyc bo masz manie przesladowcza.

Gość ++lol++
bo zdradzają tylko faceci a babeczki to są święte hehehe a jak nie wiesz dziewczyno czy faceci zdradzają to wejdź sobie na topic sposoby zdradzanych żon albo co zrobiłam po pijaku lub inne hehe to sie przekonasz

Gość ARGH
zdradzamy i jesteśmy zdradzani... ale są liczne wyjątki

Gość przeciosa
do przeciosa----> Gdybym nie zaczęła go kontrolować do końca życia żyłabym z facetem, który mnie zdradził. Planowaliśmy wspólną przyszłość, miałam tak po prostu być nieczułą na otaczające mnie sygnały?? Poza tym wszystko było jawne i pewne, sam często kazał mi odbierać swoją komórkę. Większą krzywdę on mi wyrządził, aniżeli ja jemu.

Gość do ARGH
z tym LICZNE WYJĄTKI to byłabym ostrożna...

Gość ARGH
no ale jak ja wytłumaczę ,że takie są, zaraz jak tylko pojawia się taka tematyka to od zaczyna się przepychanka słowna....kobiety opisują na bazie własnych doświadczeń czyli 1 albo 2 facetów okazało się fiutami...a reszta??? zapewne domniemacie ,że po prostu nie mieli okazji..heh.. a mieli ich tyle na ile wy kobiety pozwoliłyscie ( nie mówię tutaj o partnerce, tylko innych kobietach)...a tych , którzy się powstrzymali jest sporo..tak mi się wydaje przynajmniej, w końcu jesteś w stanie podać przykłady udanych związków albo nawet takich, gdzie stwierdzacie "co taki facet widzi w tej babie"

Gość ARGH
z resztą to kobiece forum więc biorę na to poprawkę:) po prostu jak się babeczki zbiorą w komitywie przeciwko męskim świniom, to chyba masowe samobójstwo wszystkich "męskich dziewic" na tym forum by nie pomogło:P

Gość he he he
o sowgo faceta sie nie boje ale jagby wyjechal za granice...to mialabym juz obawy...:(

Gość R.....................
siedzimy kiedys z kolega w knajpie i pijemy piwka sobie,a nagle on zaczyna mowic cos o sondarzu OBOPU na temat zdradzania mezow i partnerow przez kobiety pracujace za granicami polski. nic w tym smiesznego mysle sobie gdy on dalej mowi ze 90% kobiet za granica zdradza wlasnie swych partnerow ,i dalej mowi tak : i ja korwa jestem w tych 90% zaczelismy sie smiac bo to tak jakos smiesznie zabrzmialo ,ale jemu pewno nie bylo do smiechu i zrobilo nam sie glupio!!! wiec mysle ze jak facet ,tak babka robi to na co ma w danej chwili ochote ...

Gość zdradzają...
wiem o tym. tylko po co pytać facetów... spytaj kobiety, z którymi oni zdradzili

Gość kobiety też...
zdradzają. tylko, że takie kobiety to od razu są nazywane -> k...wy. a facetów jak nazwać???? hmmm

Gość Leon zawodowiec II
Zdradzali , zdradzają i będą zdradzali ! Zawsze ! Jeden powód , jeden ! - dla którego mieliby nie zdradzać ? A jeśli któryś pacan twierdzi uparcie , że ON jest wyjątkowy , lojalny i nie zdradza to jest to wielka bzdura na resorach ! On jeszcze poprostu nie znalazł się w odpowiedniej sytuacji , miejscu , czasie , chwili.... Dotyczy to też w takim samym stopniu kobiet ! Taka już nasza konstrukcja !

Gość moje panie
większosc facetow zdradzi jak tylko ma okazje. powiadam : wiekszosc - bo nie wrzuce wszystkich do jednego wora. a wiec tak w sumie, to rzeczywiscie pytanie w temacie jest retoryczne. a czy taka ich konstrukcja...? nie wiem, ale cos w tym jest, bo w tym worze jest masakryczna wiekszosc tego gatunku 100 km od domu i kazdy kawaler. niektorym potrzeba mniej... :-(