Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt inny

MÓJ PUNKT WIDZENIA ŚWIATA ZŁY ????? /FACET/

Polecane posty

Gość nikt inny

WitAM !! Mam 22 lata, jestem po licencjacie, teraz wybieram się na mgr. Ale patrząc dookła widzę dziwne rzeczy: osoby w moim wieku biorą ślub /nie tylko że wpadli/, zostają tatusiami i zaczynaja wieść "dojrzałe" zycie !!! Ja chcę najpierw skończyć studia, małżeństo nie wchodzi w grę w ogóle /nie stać mnie nawet na założenie rodziny/ a dzieci... wcześniej UFO spadnie niż ja sobie dzieci teraz zafunduję. Nie jestem na to w ogóle gotowy. JA CHCE COS OSIĄGNĄĆ ZROBIĆ KARIERĘ !!! Małżeństwo to może być w wieku 30 lat, a dzieci w wieku 35 lat wczesniej NIE CHCĘ !!! Ale ja może źle jednak myślę ?????? JESZCZE JEDNO !!!! Czy u was też tak jest, że osoby po zawodówce zaczynają szpanować samochodami /z Niemiec/ i próbują udowdnić studentom, czyli mnie, że ja jeszcze nic nie osiągnęłem a on pracuje w np. piekarni czy u mechanika samochód i sam się utrzymuje i ma swój samochód ??????? Przecież to jest żenada !!! A że dwóch zadań nie umie poprawnie wypowiedzieć po polsku to nic.

Chyba za bardzo się ekscytujesz :O Ty rób karierę, inni będą mieć rodziny i robić karierę, a jeszcze inni będą mieć tylko karierę ;) Poza tym co Cię obchodzi czym kto jeździ?

hm, twój punkt widzenia na życie wydaje mi się zupełnie normalny, a w każdym razie bliski i zrozumiały a że inni uważają inaczej, czy ktoś tam czymś szpanuje, phi, to z kolei ich sprawa i wolny wybór luuuuuuuuuz

Gość do nikt inny
jak mialam 22 lata to tez studiowalam i o zakladaniu rodziny nie myslalam... Ale nie mialam potrzeby naglasniac tego na forum... A to ze niektorzy moi rowiesnicy mieli juz wtedy dzieci czy brali slub, to chyba ich sprawa, nie? Poza tym w jakim srodowisku sie obracasz? Tak szpanujesz swoim licencjatem i robieniem kariery (pozal sie PAnie), a przebywasz w srodowisku dresiarzy?? Dziwne... Ja nie znam ani jednej takiej osoby...

Gość no wiesz kolego
punkt widzenia zależy jak wszyscy wiemy od punktu siedzenia...tak, że żyj ale i daj żyć innym!!!

{ A że dwóch zadań nie umie poprawnie wypowiedzieć po polsku to nic. } Większośc ludzi na świecie nie mówi po polsku. To nic nadzwyczajnego. :o

Oczywiście nie ma nic złego w ym co napisałeś. Każdy ma jakiś cel w zyciu, decyduje sie pójść jedną drogo, ktos inny drugo itd. ale założenie rodziny, obojetnie w jakim wieku to też jest osiągniecie.

Gość Wiadomo ze jak
ktos skonczyl zawodowke, pracuje to ma kasę większą jak student ... ale co z tego, ja wolę studiować i nic mnie nie obchodzi, ze ktos ma autko (ja mam prawo jazdy i od czasu do czasu rodzice daja mi auto :-D) czy więcej floty ... Wolę jednak moją opcję :-D powodzenia PS Karierę mozna robić równiez mając rodzinę i dzieci - nie uważasz ?

Każdy ma swoje priorytety, ja nie załuję, ze studiowalam. :-D Żałuję, ze juz skonczyłam studia ...