Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka se

spodnie dla faceta-potrzebna pilna pomoc

Polecane posty

Gość a taka se

przepraszam ze na ogolnym ale chodzi mi o szybki odzew. tata 43lata poprosił mnie zebym poszła z nim na zakupy i pomogła wybrac jakies długie letnie spodnie, bo w dzinsach on juz nie daje rady, on nie ma pojęcia w jakich sie chodzi, no ja tez nie! wiem gdzie dostac męskie ładne spodnie ale młodziezowe! w jakich powinien sie pokazac taki nieco starszy męzczyzna????? igdzie je kupić? jestem z warszawy, jest sens w ogole jechać z nim do jakiejś galerii? jesli tak to do jakich sklepów???

Gość a taka se
tata zaraz z pracy wraca. i odrazu jedziemy. pomozcie prosze! moze jakieś zdjęcia takich odpowiednich spodni?? :o

Gość a taka se
dzięki Paulina :) własnie o czymś takim myślałam. ale czy są takie w galeriach np w arkadii, mokotów itp??

Gość szkaradna ariadna
Mnie podobają sie Maharishi,ale jednokolorowe. O ile wiem u nas nie ma sklepu,trzeba w Londynie,ale,ale jeśli jesteś z Warszawy to Benetton ma niezłe spodnie,takie bawełniane

:O Facet 43 lata i spodnie z linku Paulka123 - bez przesady - szukaj w sklepach z garniturami itp., zależy w czym tatuś się czuje dobrze ...

teraz w sklepach są spodnie z dodatkiem bawełny w jasnych kolorach (krojem przypominają jeans, ale są duuużo lżejsze i przewiewne) świetne są spodnie z lnu, lub z jego dodatkiem Polecam zajrzeć do Zary, Springfield, może Reserved, Tatuum i Cottonfield :)

No jak do Zary to pewnie tatuś zapłaci za markę :)

Nie wiem jak Twój ale mój to ma lekki brzuszek i jak nie chcesz aby tatusia wprowadzic w zakłopotanie proponuje wólczankę itp ... gdzie owód pasa jest propoorcjonalny do wieku ;)

Gość a taka se
czyli pojechać z nim do galerii??? ja to sie boje ze nieswiadomie wybiore mu jakies młodziezowe i pośmiewisko będzie.. budowe ma tez taką tęższą lekko 181cm wzrostu i 90kg wagi

Gość szkaradna ariadna
Stic- a co Ty myslisz,że facet czterdziestoletni to już nie może się tak ubierac? Żartujesz.Znam takich,którzy ubieraja się ekstra modnie i wcale nie są smieszni wręcz przeciwnie.

A wcale nie prawda, moj facet ma 39 i nosi wlasnie takie lniane,nawet do pracy i w połączeniu z luźna koszula wygladaja elegancko i sprawdzaja sie w te upały. My kupujemy np w Reserved i sa do tego nie drogie.Polecam

Gość a taka se
no własnie on nie chodzi często w garniturze, ale zeby to były takie wyjściowe, do pracy tez np. bo jak jest goroąco do nad morzem i do sklepu ubiera krótkie spodenki i adidasy no nie..

Gość a taka se
no więc zajrzymy do reserveda, myslałam jeszcze o H&M bo jak sama wchodziłam to coprawda na męskie w ogole nie patrzyłam, ale widziałam takich panów koło 30/40

A więc tatuś ma brzuszek - odradzam więc sklepy Reservd gdzie obwód pasa kończy się na \"kaloryferach\". Zresztą jeśli zaciągnie go do Reservd\'a to stary poczuje się lekko skrepowany wśród gówniażerii - taki facet kupuje ciuchy w sklepie gdzie są krawaty, spinki, garnitury a nie czapeczki basebolowe i \"luzacka\" obsługa :)

Abstrachując od tematu - jesli prawdziwe lniane spodnie to tylko krawcowa...:D

bez przesady. A czy 40-letnia kobieta ubiera sie tylko w sklepach dla puszystych i z garsonkami?

Gość a taka se
on nosi spodnie pod brzuchem na biodrach :P ma bardzo szczupłe nogi (trenował kolarstwo) więc na scisk wejdzie w moje spodnie :P dobra pojedziem do galerii najwyzej ja go na coś dla siebie naciągne :P

Nie widzałem 40 letniej kobiety w Orsayu czy Trollu :)

Gość a taka se
o ho ho.. moja mama ma 40 i nawet do hausa wchodzi :P kurcze a moze stadion??????

O to masz luzacką mamę - pewnie dla Ciebie coś wybiera :)

Gość a taka se
zalezy w sumie. moja mama wygląda na 30 lat (serio) i się ubiera w kazdym sklepie i wygląda b. fajnie mój tata preferuje styl: dzinsy i koszula, no ale w dzinsach przy tych upałach....

Nie stadion nie - krawiec ew jak mówię dobre sklepy dla panów z gajerami itp. Tam też jest duży wybór spodni mniej oficjalnych - lniane na pewno znajdziesz a gatunkowo na pewno też dobre + fachowa obsługa i porada ew krawieckie poprawki :)

Gość a taka se
chodzimy w tych samych ciuchach!! hehe :D moja mama to coś w stylu jak z stenka z filmu "nigdy w zyciu"

Ale to Twój tatus i jak czuje luz to pewnie i w Reserved będzieczuł się dobrze :) W końcu na zakupy nie chodzi się tylko aby cos kupic - to pewna forma relaxu :)

Nie wierzę że do pracy chodzi w bluzeczkach Housa ??

Gość a taka se
nie no nie pamiętam w ogole zeby w ogole coś w hausie kiedyś kupiła ale przewaznie to dzinsy i bluzeczka-w stonowanych kolorach

mój tata ma 50 lat, a full ciuchów z Zary, Springfieldu, Cottonfieldu, Reserved i Peek\'a :) więc nie widzę powodów zaglądać komuś do metryki :P

Gość a taka se
a springfield, Cottonfield, i Peek to gdzie są w warszawie??? :o kurde po nazwach ich nie kojarze, tam są same męskie ciuchy??

Gość a taka se
mhm.. naprawdę dziękuje dziękuje Wam!!! 🌻