Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały80s

facet z kobiecymi stopami

Polecane posty

Gość mały80s
Może i macie rację, ale nie ja sam sobie ten problem wymyśliłem. Przez małe stopy mam naprawdę spore problemy. Np to że chodzę an palcach i wszyscy się ze mnie smieją. W dodatku prawdopodobnie nigdy nie będę mógł jeździć samochodem bo mój instruktor prawa ajzdy mi oznajmił że moje stopy nie nadają się żeby wciskać pedały. Po prostu pedał sprzęgła i gazu jest większy i szerszy od mojejs topy dlatego mam z tym problemy :(

Gość weź nie piedol człowieku
to marrrrrrna prowokacja:o Moja mama ma numer buta 36 i jakoś może wciskać pedały. Ale ty chyba jestś ułomny psychicznie po prostu. \ Idź palnij kupsko, może to ci pomoże, bo ydaje mi się, że dawno nie srałeś:o

Gość mały80s
Ja akurat sram dobrze! W pzreciwieństwie do was nie mam zaparć. Co chwilę widzę na kafeterii jak pisze laska że nie może się wysrać. A ja sram regularnie i dobrze więc od tego się odczepcie. A wracając do stóp to pewnie że kobiety z mniejszymi stopami radzą sobie w jeździe samochodem. Ale od facetów niestety się wymaga. Mój isntruktor powiedział że jak egzaminator skapnie się że mam tak małe stopy to w ogóle może mnie nie dopuścić do egzaminu bo mogę powodować zagrożenie dla ruchu. Sam sobie tego nie wymyśliłem. A i czepiał się mojego wzrostu i wagi. Powiedział że facet co ma 170 cm i waży 67 kg powinien sobie odpuścić prawko! Serio mówię !!!

Gość S-P-I-E-R-D-A-L-A-J
:)

Gość mały80s
wiedziałem że tak będzie! Traktujecie mnie tak bo mam małe stopy. nie rozumiecie jak facet może być niski i mieć małe stopy. Teraz wy laski macie duże piękne kobiece stopy a taki ktoś jak ja ma spierdalać :( !!!