Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znudzona K

Czy któraś z dziewczyn na forum była kiedyś z facetem bi?

Polecane posty

Co się z tym związało, czy facet miał jakieś nietypowe potrzeby seksualne w związku z tym, czy to nie przeszkadzało wam, czy wiedziałyście o tym odrazu czy wydało się później? A może jest któraś co podejrzewa że jej facet jest bi...?

mozesz sprecyzować te: \"nietypowe potrzeby seksualne\" ? Bi oznacza, ze pociąga Cię zarówno płeć przeciwna jak i taka sama i mozesz związać się z osobą tej samej płci i przeciwnej, więc o co chodzi z tymi \"nietypowe potrzeby seksualne\" ?

Chodzi o to że facet jest z kobietą ale lubi np. oglądać filmy z facetami, mówi o trójkącie z facetem i nie ma nic przeciwko takiemu kochaniu się.

hmmm no i co z tego ? kobieta moze miec fantazje, ze jest gwałcona albo posuwa ja spocony budowlaniec czy to znaczy, że spełni zaraz swoje fantazje nie zwarzając co ma na to do powiedzenia jej partner ?

Mój facet wie że ja jestem raczej przeciwko takiemu trójkątowi, chociaż może kiedyś się skusze, ale narazie nie jestem gotowa na takie doświadczenie. Jednak znajduje w internecie jego ogołoszenia w sex randkach w których piosze że szuka pary z faceten bi. Jestem przerażona bo nie chcę mieć takiego faceta... Nie wiem co z tym zrobić.

Gość KAFARZASTY
Nic innego Ci nie polecę jak standardowe - pogadaj z nim na ten temat.