Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lorelai 13

śniło mi się że spałam z Kradne nicki,było cudownie!

Polecane posty

bardzo możliwe...dużo w nim jadu i agresji....ale w ten sposób...to długo jeszcze ....będzie sam :)

WIEM ZE MA!niestety ja zdaję sobie sprawę że to nie będzie łatwe,podobno on też w tobie się podkochiwał...BUJDA!

wcześniej nie miałam,ale odkąd mi się przyśnił to chyba zwariowałam...ciągle czuję jego zapach...

Gość przeciez nawet nie wiesz
jak wyglada:o A zapach Ci sie przysnil, nie wykluczone, ze kradne smierdzi gesiwem.

no nie wiecie jak to jest ze snami?poprostu to był on .....nie wiem jak on wygląda a mimo to kochałam się z nim....pachniał cudownie....a jak delikatnie mnie całował!

oddałabym wszystko za jedno spotkanie z nim wrealu,poważnie,choć jedno...jedna noc i tyle,pomożecie mi?

Gość mysle ze kradne
by sie wystraszyl na taka propozycje. On jest zajety!

ale tu nie chodzi o jakieś zakochiwanie się tylko o jedną krótką noc,parę godzin i tyle!

Gość aleee
dziecko ile Ty masz lat> i myslisz ze z takim pasztetem jak Ty KN bedzie chcial?

a skąd ta pewność ze ja taka brzydka jestem... i nie jestem dziecko...mam 24 lata i ponoć niezłe ciało...

aaaaaaaaaa,widziałam ten topic kiedyś...to ta NIE MUSISZ go dla niego założyła...już wiem....

to jakaś idiotka,coś mi sie wydaje,żeby zakładać topic tak bez sensu...i gdzie ona teraz jest,zostawiła go?????????????

może i nie moja ale ja zajmę jej miejsce,ona była bez ikry,ja mam temperament,i nie dam się w konia robić!ona była zbyt naiwna z tego co widzialam :D

witam wszystkich:) widze chwile mnie nie bylo a tu takie rzeczy sie dzieja ale nie powiem pomijajac kilka wypowiedzi jest mi milo i mam prozbe prosze nie obrazac nie muisz bo nikomu nic tu nie zrobila a zazwyczaj wypowiadaja sie na jej temat osoby ktore nawet specjalnie z nia nie rozmawialy czesc ale bujda widze sie stesknilo moje alter ego hehe

widze ze znowu komus sie o mnie przypomnialo...szkoda ze tak negatywnie...KRADNE,ty jak zwykle jestes gentelmenem w kazdym calu,stesknilam sie z pogaduszkami z toba,mam nadzieje ze jeszcze kiedys pogadamy....pozdrawiam jeszcze BUJDE,bo zasluguje na caluska...pa!

lorelai 13 pochlebia mi powstaly topick nie powiem ale ja raczej nie chce tu nawiazywac blizszych kontaktow pogadac chetnie ale nic po za tym tym bardziej ze nie wiem dlaczego ale odnosze wrazenie ze chcesz sie zabawic moim kosztem i bynajmniej nie tak jak tu pisalas hehe

rozumiem KN ale mnie nie chodzi o zgrywy tylko o jedną noc z tobą i tyle,chyba tylko tyle mógłbyś mi dać?

lorelai13 moze jestem staroswiecki ale dla mnie bez zwiazku 2 ludzi nie ma mozliwosci sexu, sex dla mnie jest uzupelnieniem zwiazku a nie celem samym w sobie jest mi bardzo milo no ale coz jest tak jak mowie po za tym nawet mnie nie widzialas i nie wiesz czy bym sie tobie podobal i wice wersa

Gość association
a za czym ta kolejka?? wrazie czego za tą panią byłam:-P

Gość pogtyredfg

Gość podciagam69