Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_nimal

Zajeb...bym tych sku....li

Polecane posty

Gość a co tam jest
bo boję się oglądać

Gość jeeeeeeeeeeeju
😭

Gość smutne to jest
widziałam to i inne i żałuje że na to patrzałam - zrobiłabym tym ludziom DOKŁADNIE TO SAMO :( !!!!!!!!

Gość o jezuuu
ale trzeba być złamasem, żeby coś takiego zrobić.

do stu tysięcy diabłów, kiedy wreszcie prawo w Polsce będzie chroniło zwierzęta??? Zwłaszcza w schroniskach!!! A na podaną stronkę wolę nie wchodzić, bo za duzo ostatnio dzieje się wokół mnie spraw dotyczących krzywdzenia zwierząt.

Gość gilda
a na Bliskim Wschodzie Araby porywają Żydów , wysadzają im bomby , atakują Hajfe rakietami i też świat się tym nie przejmuje Życie bywa okrutne

Gość Optymistka
I po co to wklejacie, durnie?

Gość a_nimal
uważasz, że lepiej zamknąć oczy i udawć, że tego nie ma? może po obejrzeniu takiej czy podobnej strony ktoś podejmie decyzję, żeby przygarnąć takiego psa i choć w ten sposób "polepszyć" świat ja takiego jednego zabrałem z Palucha, jego właściciele przywiazali go na drucie w lesie i myśleli, że pozbyli się problemu ...

ja sie az poplakalam. dzisiaj zlapali jakiegos goscia ktory w okolicach jasla pocwiartowal bernardyna a kundelka zakatowal kijem do golfa i powiesil na plocie. obydwa pieski byly jego sasiadow. i tak to nie zabic takiego ch**a

Gość miśkka
Co za kurwy werchońskie jakbym takiego huja dopadła to obdarłabym go żywcem ze skory biedne zwierzatka..\ ja pierdole

nawet tam nie zerkne...ale to chyba musi być serio okropne:( moze to głupie, ale nawet bardziej mnie boli krzywda piesków niz ludzi..... takie kochane

Gość Kraj alkoholików
wszedzie tam gdzie panuje alkoholizm(polska,rosja,ukraina) na który istnieje społeczne przyzwolenie tak własnie traktowane sa zwierzęta,takie rzeczy robią swoim psom przewaznie starzy alkoholicy i degeneraci

Gość no tak tak
dlaczego sadzisz ze polska to kraj alkoholikow?

Gość poziom społeczeństwa
rozpoznaje się po tym jak to społeczeństwo traktuje zwierzęta.

to straszne co robią jedni ludzie i zarazem piękne, co Inni robią bezinteresownie by ratować te okaleczone fizycznie i psychicznie zwierzęta. Dwie różne skrajne postawy spotykają tu w jednym miejscu...

Gość Gretchien
gilda Wiem, że to nie na ten temat ale wkurzamnie taka opinia, że to Araby atakują Żydów a co się dzieje w Libanie? To Żydzi zabijają niewinnych cywilów i dzieci, atakują ich domy a świat milczy i daje im ciche przyzwolenie. http://wiadomosci.onet.pl/5921,8,27,pokaz.html

Gość yaaaaaaaaa
kurwa mac dlaczego w polsce tak traktuje sie zwierzeta???!!!! Jak moga istniec ludzie ktorzy potrafia zrobic cos takiego??!!!! Ja po prostu nie rozumiem!!!! I dalczego np w ameryce jest mnostwo organizacji walczacych (i wygrywajacych) o prawa zwierzat a w polsce prawie nic!!! Uwazam ze najwiekszym grzechem jest maltretowanie niewinnych istot jakimi sa zwierzeta!!!!

Gość ygrek x
ludzi wogole nie obchodzi swiat obok nich, interesuja sie tylko swoimi dupami, maja gdzies srodowisko, zwierzeta, nature... I to ma byc inteligentna rasa... Chcialabym zalozyc jakas organizacje od ochrony zwierzat ale jak to zrobic?:(

Gość ulka od ulka
nie ma huja pisze petycje do kaczora!!!!

Nie lubię Amerykańców ,ale podoba mi się jak w tym programie na Animal Planete załatwiają sprawę w stosunku do niektórych właścicieli ! Ostrzeżenie ,a jak sie nie poprawia to zabranie zwierząt i więzienie dla sadysty.

Gość coś optymistyczneg
podrzucili nam dwumiesięczną sunię nawet do głowy mi nie przyszło żeby się jej pozbyć. Jest najśliczniejszym kundelkiem na świecie, wdzięczność okazuje na każdym kroku.mamy ją 2 miesiące i nie wyobrażam sobie jak ogloby być bez niej. Zastanawiam się tylko jak ktoż=ś mógł wyrzucić takie cudo. Cieszę się że ktoś miał na tyle "serca" że nie pozbył się jej w inny sposób.

Gość lacrima mosa
u mnie na osiedlu też ktos wyrzucił cudną sunie. Wziełabym ja ale sama mam już 3 zwierzaki:( Dokarmiam to maleństwo i bronię, bo mieszkańcy ją przeganiają i biją. Jest cudna, rudawa, ma cudny pyszczek i iezwykle ufne oczęta. Boję się oddac ją do schroniska. Moze ktoś z Was zechciałby pomóc w poszukiwaniu dla niej domku. Dowiozę na trasie RZeszów - Warszawa, bądź inne propozycje. Mogę wysłac zdjęcia. Prosze, popytajcie wsród znajomych!

Gość do lacrima mosa
dziewczyny na forum dogmania.pl pomogą ci znaleźć dom dla tego pieska. daj też ogłoszenie do miejscowej prasy.

ja mam tez w domu mordke ze schroniska taka biedulka byla jak ja wzielismy bo to chart i chyba jakis wiesniak go chodowal do polowan byl caly poraniony odwodniony i chory:((a jak widzial jedzenie to omalo sie nie zabil o sciane zeby cos zjesc:((jest juz u nas 10 lat spi wlasnie u mnie na lozku i jest taki kochany i madry jak malo jaki piesek ja uwazam ze pieski ze schroniska sa 100razy lepsze od tych rodowodowych wypicowanych psiekow po 1500zl bo mam takiego drugiego i durne to takie ze szok wie tylko jak ma na imie i tu sie jego madrosc konczy:))a i poszla by z kazdym za cukierka a ten ze schroniska to nawet nie popatrzy na kielbase od obcego a nikt go nie uczyl!!!

nad wszystkimi zwierzetami te ch*** sie znecają, co tacy niepełnosparawni psychicznie z konmi robą? cos takiego ze zdychają, albo raz widzialam jak tacy jedni umiescili sonde w mózgu kota, tego nie mozna bylo niczym przykryc wiec kot chodzil z otwartą czaszką i wystającym mózgiem (noo eksperyment), albo jak widze ze testują szampony na królikach ze im az te oczy wypala to mnie bierze bo rózowe plastiki muszą takie kupywac bo inaczej narobią w stringi, no ale cóż my normalni poradzimy ze rodzą sie psychicznie uposledzeni... na osobną planete ich nie wyslemy, moze w 3000 roku jak technika pojdzie do przodu