Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kill them all

Mucha = morderca snu - JAK SIE POZBYC?!?

Polecane posty

Go艣膰 kill them all

Ludzie ratujcie!! Muchy codziennie mi nie daj膮 spac. Rano budze sie o 5 bo siadaja mi na buzi, a nawet jak sie przykryje to wchodza jakos dziwacznie i tak nmnie wkurzaja馃槧 Pomozcie JAK ZABIC TE OBRZYDLISTWA!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 muchom mowimy nie
znam ten bol... no coz.. sprobuj wieczorem je wybic, to rano powinnas miec spokoj. druga metoda jest taka,ze trzeba sie cala przykryc, wiem, ze teraz upal to nikt nie ma na to ochoty,ale ja spie tylko pod powloczka, bez poscieli, lekkie, przewiewne i chroni przed muchami :) powodzenia w walce zycze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kup se Raid
i w艂oz do kontaktu na noc,to naprawd臋 dzia艂a!! ale jesli muchy ci siadaj膮 na twarzy to znaczy 偶e nad ranem jedzie ci z g臋by jak z dupy :D :D

Udost臋pnij ten post

.........\"Lata mucha kolo swiecy, jebnij ja gazeta, wiecej nie przyleci\" = znalezione w necie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ndfgg
najskuteczniejszy spo贸s贸b to kup sobie moskitierki na okna, to taka siatka kt贸ra przyklejasz na okna i nie ma ani muchy ani komara , od 艣rodka jest ona niewidoczna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kill them all
Nie jedzie mi z geby!! 馃槧 Ich najlepsze miejsce do siadania to moje w艂osy, ktore sa d艂ugie i wpl膮tuj膮 sie w nie!! Dostaje sza艂u jak s艂ysze bzyczenie zapl膮tanych much!! Przykrywam sie, dzis gazet膮 ktora mia艂a s艂uzyc do odganiania:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂膮czenie temat贸w
CZY U WAS TEZ JEST W DOMU TYLE MUCH?????????????????????????? 09:10 NIE WYRABIAM dzi艣 to 艣cierwo nie da艂o mi w og贸le spa膰. jest tego du偶o, jak nigdy. pojecia nie mam sk膮d to sie bierze.. i zastanawiam sie czy to tylko tak u mnie...?? i ewentuaLnie co z tym zrobi膰?? czy 艣rodki "na owady" poradz膮 na sobie z tym?? 09:12 Myrevin Czy偶by moda na muchy ? Nie u mnie nie ma tyle 偶ebym nie m贸g艂 spa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIE WYRABIAM
o, dopiero teraz zobaczy艂am ten temat, sama napisa艂am podobny :O widze 偶e nie tylko ja mam ten problem. dzis to 艣cierwo zbudzi艂o mnie o 4.30 :/ :O i komenty na temat smierdzenia sa totalnie nie na miejscu, mo偶e jak do was zleci to co艣 to sie same przekonacie.. a przykrywanie si臋 sam膮 poszw膮 na ko艂dr臋 niewiele daje, bo to cholerstwo siada na twarzy!! a jak przykryjesz twarz to jak chcesz oddycha膰?? zastanawiam sie nad kupnem takiej lampy na owady ale nie wiem czy z muchami to tez sobie radzi.. a te moskitierki to gdzie mozna kupi膰????????????????/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂a dziewczynka
hej muchy to plaga! ja mam to samo mimo ze w domu czysto sprztam codziennie na bierzaco zmywam naczynia , codziennie muje pod艂ogi, wyvieram kurze itp. to lipa z tym brudem... na dole mam wiecej much bo jest ch艂odniej ale nag贸rze tez sa... muchozol dzi艂膮 ale na chwile no i jak przegie艂am to mie tak na kaszlenie wzie艂o ze w koncu zwymiotowa艂am... lep wisi od 2 dni i jest troche lepiej ale i tak s膮 muchy!!!! gdzie kupic mozna te moskitiery!!!!???? po贸偶cie? a ta lampa na owady to super sprawa ale owad musi wlecie膰 ni膮. sprawdza sie w nocy na oknie na komary i muszki cmy itp. zle w dzien musia艂abym miec na kazdym oknie lampe i jezcze jak much podleci nad lampa to nic nie da... lampa bomba ale nie na paskudne muchy! pomocy gdzie kupic moskitiery!?????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nerwicaaaa
ja tez mam muchy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kurcze ja tez mam muchy wszedzie wlasnie a najgorsze ze nie da sie spac :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂em ten sam pomys艂 i moja zemsta na musze by艂a okrutna. Wzi膮艂em odkurzacz. W艂膮czy艂em go. Wci膮gn膮艂em 2 paj膮ki (akurat by艂y ko艂o okna, mieszkam na parterze ko艂o ogrod贸w dzia艂kowych, cz臋sto pajaki mnie nawiedzaj膮) Wci膮gn膮艂em much臋. Satysfakcja gwarantowana. PS. Normalnie nie robi臋 krzywdy paj膮kom, dzia艂a艂em w z艂o艣ci :D Jest jeszcze jedna 艂atwiejsza opcja, mo偶na kupi膰 艂apk臋 na muchy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moskitiery na okno i kilka lep贸w w pokoju. Lepszej metody nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja sie mieszka tak jak ty HIM na wsi, ko艂o obory z gnojem to nie dziwne, ze ci takie wielkie robaczyce lataj膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Te偶 mia艂am problem z muchami. Ostatecznie trafi艂am na bardzo skuteczny 艣rodek muchob贸jczy, kt贸ry mi bardzo pom贸g艂. Polecam wam zapozna膰 si臋 z ofert膮 firmy www.bentawet.pl Tam znajdziecie 艣rodek muchob贸jczy, kt贸ry si臋 u mnie sprawdzi艂.

Udost臋pnij ten post