Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kill them all

Mucha = morderca snu - JAK SIE POZBYC?!?

Polecane posty

Gość kill them all

Ludzie ratujcie!! Muchy codziennie mi nie dają spac. Rano budze sie o 5 bo siadaja mi na buzi, a nawet jak sie przykryje to wchodza jakos dziwacznie i tak nmnie wkurzaja😠 Pomozcie JAK ZABIC TE OBRZYDLISTWA!!

Gość muchom mowimy nie
znam ten bol... no coz.. sprobuj wieczorem je wybic, to rano powinnas miec spokoj. druga metoda jest taka,ze trzeba sie cala przykryc, wiem, ze teraz upal to nikt nie ma na to ochoty,ale ja spie tylko pod powloczka, bez poscieli, lekkie, przewiewne i chroni przed muchami :) powodzenia w walce zycze :)

Gość kup se Raid
i włoz do kontaktu na noc,to naprawdę działa!! ale jesli muchy ci siadają na twarzy to znaczy że nad ranem jedzie ci z gęby jak z dupy :D :D

.........\"Lata mucha kolo swiecy, jebnij ja gazeta, wiecej nie przyleci\" = znalezione w necie ;)

Gość ndfgg
najskuteczniejszy spoósób to kup sobie moskitierki na okna, to taka siatka która przyklejasz na okna i nie ma ani muchy ani komara , od środka jest ona niewidoczna

Gość kill them all
Nie jedzie mi z geby!! 😠 Ich najlepsze miejsce do siadania to moje włosy, ktore sa długie i wplątują sie w nie!! Dostaje szału jak słysze bzyczenie zaplątanych much!! Przykrywam sie, dzis gazetą ktora miała słuzyc do odganiania:P

Gość łączenie tematów
CZY U WAS TEZ JEST W DOMU TYLE MUCH?????????????????????????? 09:10 NIE WYRABIAM dziś to ścierwo nie dało mi w ogóle spać. jest tego dużo, jak nigdy. pojecia nie mam skąd to sie bierze.. i zastanawiam sie czy to tylko tak u mnie...?? i ewentuaLnie co z tym zrobić?? czy środki "na owady" poradzą na sobie z tym?? 09:12 Myrevin Czyżby moda na muchy ? Nie u mnie nie ma tyle żebym nie mógł spać.

Gość NIE WYRABIAM
o, dopiero teraz zobaczyłam ten temat, sama napisałam podobny :O widze że nie tylko ja mam ten problem. dzis to ścierwo zbudziło mnie o 4.30 :/ :O i komenty na temat smierdzenia sa totalnie nie na miejscu, może jak do was zleci to coś to sie same przekonacie.. a przykrywanie się samą poszwą na kołdrę niewiele daje, bo to cholerstwo siada na twarzy!! a jak przykryjesz twarz to jak chcesz oddychać?? zastanawiam sie nad kupnem takiej lampy na owady ale nie wiem czy z muchami to tez sobie radzi.. a te moskitierki to gdzie mozna kupić????????????????/

Gość mała dziewczynka
hej muchy to plaga! ja mam to samo mimo ze w domu czysto sprztam codziennie na bierzaco zmywam naczynia , codziennie muje podłogi, wyvieram kurze itp. to lipa z tym brudem... na dole mam wiecej much bo jest chłodniej ale nagórze tez sa... muchozol dziłą ale na chwile no i jak przegiełam to mie tak na kaszlenie wzieło ze w koncu zwymiotowałam... lep wisi od 2 dni i jest troche lepiej ale i tak są muchy!!!! gdzie kupic mozna te moskitiery!!!!???? poóżcie? a ta lampa na owady to super sprawa ale owad musi wlecieć nią. sprawdza sie w nocy na oknie na komary i muszki cmy itp. zle w dzien musiałabym miec na kazdym oknie lampe i jezcze jak much podleci nad lampa to nic nie da... lampa bomba ale nie na paskudne muchy! pomocy gdzie kupic moskitiery!?????

Gość nerwicaaaa
ja tez mam muchy

Gość gość
kurcze ja tez mam muchy wszedzie wlasnie a najgorsze ze nie da sie spac :(

Gość gość
Miałem ten sam pomysł i moja zemsta na musze była okrutna. Wziąłem odkurzacz. Włączyłem go. Wciągnąłem 2 pająki (akurat były koło okna, mieszkam na parterze koło ogrodów działkowych, często pajaki mnie nawiedzają) Wciągnąłem muchę. Satysfakcja gwarantowana. PS. Normalnie nie robię krzywdy pająkom, działałem w złości :D Jest jeszcze jedna łatwiejsza opcja, można kupić łapkę na muchy

Gość gość
Moskitiery na okno i kilka lepów w pokoju. Lepszej metody nie ma.

Gość gość
Ja sie mieszka tak jak ty HIM na wsi, koło obory z gnojem to nie dziwne, ze ci takie wielkie robaczyce latają:)

Gość gość

Też miałam problem z muchami. Ostatecznie trafiłam na bardzo skuteczny środek muchobójczy, który mi bardzo pomógł. Polecam wam zapoznać się z ofertą firmy www.bentawet.pl Tam znajdziecie środek muchobójczy, który się u mnie sprawdził.