Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyposzczona

durex play

Polecane posty

Gość wyposzczona

używał ktoś? jak wrażenia? pomuszcie podjąć decyzję o kupnie :)

Gość ollekss
"pomuszcie" pisze się pomóżcie. Jak jesteś niedorozwinięta to radzę odstawić sex na bok.

Może jednak lepiej te pieniądze przeznacz na słownik ortograficzny? Będzie z tego większy pożytek... :P Pomóżcie tak się pisze. :)

Gość wyposzczona
no walnęłam byka i co? tacy inteligentni jesteście, to byście uwagi na to nie zwrócili bo to nie forum ortograficzne. o durexa się pytałam, a nie o to jak się pisze pomóżcie.

Gość ollekss
Ale ty głupia jesteś. Byka to możesz walnąć na polu od tylca. Jak się wchodzi między ludzi to przynajmniej byś ich nie raziła swoją ortografią, to brak szacunku. Poprzestań na minetce bo i tak z moich podatków utrzymuję kupę bezrobotnych dzieciorobów niezdolnych do jakielkolwiek pracy. :) :classic_cool:

Gość jakie to są
jak wyglądaja???? to takie kolorowe owocowe??ja kiedys uzywalami teraz mam takie są fajne, i dobre jak kazdy durex

Ja generalnie nie wytykam ludziom błędów, bo to się zdaża (i sam czasami też jakiś błąd z pośpiechu zrobię), ale Twoja wypowiedź była tak krótka, że to słowo po prostu raziło. A co gorsze, to nie była literówka, tylko poważny błąd. Poza tym jesteś w błędzie, jeśli uważasz, że poprawnie (bez błędów) wypada pisać tylko na \"odpowiednich\" forach, a tutaj nie musisz. Ollekss ma rację w kwestii szacunku.

Poza tym o ile wiem, to Durex Play to nie jakieś owoce, tylko kilka żeli intymnych oraz Vibrations Ring (i o to chyba pytała autorka). O NAKŁADCE WIBRACYJNEJ było już kilka tematów - wystarczy poszukać. :)

Gość wyposzczona
no i dalej nie na temat. przestańcie już, jest tu na forum wielu analfabetów i nikt ich się nie czepia. zdanie było krótkie, ale się bardzo spieszyłam. z reguły nie robię wogóle błędów, więc jak to zobaczyłam sama się zdziwiłam. i to nie jest brak szacunku do was, tylko zwykła pomyłka. a temat brzmi zupełnie inaczej, więc przestańcie mnie pouczać, tylko napiszcie wreszcie coś co pasuje do tematu.

W porządku. Ale może uściślisz, o co Ci konkretnie chodzi (o jaki produkt Durexa i co niby ma on robić/dawać)? Wtedy może będzie więcej (konkretnych) wypowiedzi. :)

Gość wyposzczona
durex play to o ile się orientuję, to chyba tylko ta nakładka wibrująca się nazywa. nie jestem pewna, no ale o nią mi chodzi właśnie.

Gość oto ja .........
jesli chodzi o pisownie na forum to zasada prosta(madry nie zauwazy a glupi powie ze tak trzeba)

Gość doktor dolitte
Mądry zawsze zwróci uwagę tumanowi, a głupi powie że tak trzeba. Ktoś musi być mądrzejszy i uświadamiać.

Gość wisienka słodka
Ja uzywałam z partnerem. Żadna rewelacja, szkoda kasy. Pozdrawiam

ludzie przestancie czepiac sie tego błędu tylko odpowiadajcie na to pytanie a nie

Gość no właśnie no właśnie