Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_sama

wesele bezalkoholowe - był ktos na takim???

Polecane posty

Gość taka_sama

Jak wyglądało? Czy goście dotrwali do rana, czy też rozeszli się przed północą? A moze upili się cichaczem??

Gość taka_sama
Naprawde nikt nie był na takim weselu????

Gość chyba nie
:D

Gość mojej kolezanki
brat akie urządzał ale na prawdę nie wiem jak sie skończyło:D

Gość mojej kolezanki
takie:)

Gość buldożer
nie byłam na takim , ale znając moją rodzinę (na szczęście nie ta najblizsza , tylko te nieco dalsza) - byloby smarowanie dupy do końca życia - że nie umieją zabawy zorganizować , ze na wódkę pokąpili itp. Ale wydaje mi sie , że fajne moe być takie wesele. Można by też pójsćna kompromis i zrobić bez wódy - za to z winem i piwem

Gość wyspa
Moi znajomi takie urzadzali. Kiedy jezdzili z zaproszeniami kazdego osobiscie poinformowali, raczej wiekszosc rodzinki przyjechala... poza chyba jakims tam wujkiem, dla ktorego to nie zabawa. Wiadomo, ze niektorzy sa dretwi i potrzebuja wypic, zeby sie pobawic. Oprocz 'grajka' zatrudnili wiec 2 wodzirejow (chlopak i dzieczyna) ktorzy bardzo fajnie prowadzili impreze. Ja wybawilam sie super, raczej wszyscy bawili sie do konca. Byl jeden przypadek z wujkiem, ktory wniosl alkohol na sale w plastikowej butelce po napoju (a oni dla odmiany mieli szklane, wiec sie rzucalo w oczy hehe). Poza tym wydaje mi sie, ze nie bylo innych dopalaczy - choc sie nie bardzo rozgladalam, bo mialam inne, ciekawsze zajecie - weselisko ;)

Gość taka _sama
Mam zaproszenie na takie wesele i nie wim czego sie spodziewać, mam tutaj na mysli gry i zabawy inicjowane przez wodzirejów.

Właśnie na moim weselu nie będzie alkoholu. Jedynie szampan na toast i to wszystko. Ja nie życzę sobie alkoholu i nie obchodzi mnie co pomyślą goście.

Gość snofsafsa
ja na takim byłam i bawiłam sie ŚWIETNIE !!!!!!! był wodzirej :) i goscie dotrwali do 6 rano a bylo to jednodniowe ;) i nikt nie mial pretensji ,ze bez %%%

Gość zastanawiająca się
słyszałam o bezalkoholowej komunii. Goście chcieli uciekać po 2 godzinach. Gospodarze się zorientowali, pojechali po alkohol i wszyscy zostali jeszcze długo....

Gość tynk ze ściany
moja komunia była bezalkoholowa , jak i wszystkich dzieci z mojej rodziny , i jakoś goscie dotrzymali do popołudnia moze już bez przesady

Gość taka_sama
Ja nie słyszałam o alkoholowych komuniach - widocznie z innej planety jestem :P

ALKOHOLOWE KOMUNIE :| pierwsze slysze .......... komunie nie są alkoholowe to uroczystosc i święto DZIECKA a nie osoby dorosłej

Gość ursaa
Ja miałam wesele bez alkoholu i wszyscy bylizadowoleni i nikt nie obgadywał. Wszystko to kwestia zorganizowania i przede wszystkim gosci!