Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ks364

Który typ urody podoba wam się najbardziej?

Polecane posty

Gość only Monica

Gość oczywiscie ze
belluci monisia:P facet

Gość nr 2
rodzaj męski

Gość ks364
dziewczyna mojego chłopaka-----> uspokój się:p Nie pytam, do kogo jesteś podobna ani jak wyglądasz, ani kto ci się podoba. Pytam który typ urody podoba się komu. Pierwsze zdjęcie jest złe, dlatego jest wymienione. Prosze oceniać po tym drugim.

Gość jedno jest pewne
One wszystkie są do siebie podobne (bo ten sam informatyk robił je w photoshopie :) )

Gość to nie ja to ona
ja czasem tak wygladam jak na zdj.nr1.jak jest przyciemnione swiatlo, wroce od fryzjera, a wczesniej z dwutygodniowego urlopu na Capri

Gość mi się najbardziej podoba zdję
i jestem kobietą ofkors:p

Gość ks364
Ale nie piszcie, jak wyglądacie. Zresztą wystarczy się przejść po ulicach- no i widać, jak wyglądacie:o Pytam o to, który typ urody się wam podoba. Numerek i literka:) K albo M.

Gość uwaga wyjasniam
jestem kobietąąąą :D 2

One wcale nie są do siebie podobne, może jedynie pozy. Dla mnie pani z 4 zdjęcia w najmniejszym stopniu nawet nie jest podobna do Monici Bellucci, która jest boska według mnie :)

Gość dfbhxdfbhb
one WSZYSTKIE SĄ WRĘCZ ZDZIORNE I WYGLADAJĄ JAK PASZTETY: PIERWSZA MENDEŻ ZA WIELE SOLARU ..FUJ BELLUCI TAKA GRUBA TORBA BEZ WYRAZU .. TRZECIA TA SCARLET OHYDNA CZWARTA OBRZYDLIWA WREĆZ PIATA TEŻ DLACZEGO NIE DASZ ZDJEC ANGELINY JOLIE ALBO KATE MOSS TYLKO TAKIE PASZTETY DALAS? JESTEM FACETEM!!!

Gość okt
z tych pan zdecydowanie najbardziej podoba mi sie pani nr1 ale wole taki typ urody: czarne wlosy ciemna karnacja

Gość dfbhxdfbhb
jem krem do depilacj veet a potem smaruje głowę odchodami:)

Gość do dfbh......
kate moss haha niezłe jedna z najwiekszych brzydul )tylko zaraz nie pisz że no jak brzydula skoro jest modelka, no niestety wsrod modelek rowniez sa i takie pasztety. jedynie wzrost ma dobry bo jest wysoka. kurduplom mowimy "nie"

Gość sallonn
do dziewczyny mojego chłopaka __________ jak nie masz tak ładnych i pełnych ust to raczej ładna nie esteś. sam kolor włosów czy oczu nie wpływa na urode! Usta są baaaardzo ważne w twarzy a jak masz małe/wąskie to i buzia od razu taka zwykła i pospolita. Jak jestes drobna to współczuję, nie cierpię małych kobiet. I wógole nie lubie nie jesteś w moim typie

pierwsze zdjęcie czyli Eva Mendez no cóż jeszcze białe kozaczki i by wyglądała jak niektóre 16-latki prężące sie na zdjęciach na fotce itd.

Gość anka_23
jestem kobietą jak wynika z nika i pierwsze 3 bym sama schrupała :)

Gość 123456am
zdecydowanie nr 2 :D a co do drobnych kobiet - są znacznie lepsze od wysokich żyraf :D które nie potrafią uprawiać sexu, bo są wielkie i mają zerową zwinność :D kazdy facet Ci to powie :> mała laskę można w minute obrucić w łóżku, a wielka zanim się przekręci, to dokopie swoją wielką nogą w głowe, długą reką walnie w plecy... :D a fuuu wielkie kobiety!!!

Gość anka_23
up

Gość Dorota6

Gość Dorota6
żaden z tych typów urody nie przyciąga mojego wzroku..jak widać po moim nick'u jestem kobietą