Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowy Nauczyciel

Nauczycielki w Polsce to owłosione i często niezbyt zadbane kobiety

Polecane posty

Byłem z paroma i wiem. Nawet te młode, świerzo po studiach często nie więdzą co to depilacja. Jak ktoś nie lubi owłosionych kobiet to stanowczo odradzam mu nauczycielki, a jak lubi (ale takich chyba wielu nie ma) to polecam

Gość gość
Co Ty gadasz, ja jestem nauczycielka, tylko teraz nie pracuje w zawodzie...gwarantuje, ze jestem ogolona:D

Codziennie rano zakładam kostium zdechłego diabła tasmańskiego i przepocone majty sąsiadki Genowefy i udaję się do pobliskiego Lidla gdzie zaspokajam się analnie głową zdechłej ryby,tańcząc przy tym kujawiaka:classic_cool:

Gość o matkoooooo..................
moj ukochany podszywacz!jestes the best!!!!!!!!!kocham cieeeee zawsze mi poprawia humor taki tekst

Gość haaaaaaaaaaaaaa
to chyba jeden z najlepszych podszywów wszech czasów:D:D:D:D:D

Gość Autoreklama
tfu.

Gość do podszywacza od kujawiaka
lubisz monty pythona?tak sobie ciebie wyobrazam,ze cos takiego potrafil(a)bys stworzyc dzieki za poprawe humoru:)

Zapomniałem dodać, że penetrują mnie analnie robotnicy z wykopu naprawiający instalacje c.o. w środę i czwartek w godzinach 16-19:classic_cool:

Gość taaaaaaaa

jestes zaj**** anonimowy nauczycielu takie wykłady przydadzą się w szkołach:)

Gość 77777777
a ja uważam że anonimowy nauczyciel maracje, nie tylko nauczycielki nie dbają o siebie jesli chodzi o owłosienie ale nie potrafią też sie ubrać z gustem. moze to wina tego ze za dużo w ksiazkach siedzialy i sie im mózgi lasują potem. Dlatego wiekszość nauczycieli nie ma podejscia do młodziezy nie potrafia znależć wspolnego jezyka ani sworzyc przejemnej atmosfery na lekcjach. Bardzo podobnie jest na studiach tylko ze tam to mamy do czynienia ze świrami... i to porządnymi. Jak widąć nauka ludziom szkodzi:)

Gość jestem nauczcielką
a nie kurtyzaną. 2 w 1 to nie ja!

Gość do 7777777777
co ty opowiadasz? o jakiej atmosferze w szkole mówisz? nauczycielowi nic w szkole nie wolno,nic kompletnie, ani byc tyranem ,ani byc miłym---uwierz mi----wszystko się jest wtedy podejrzane.

Gość do 7777777777
Tobie zaszkodziła. I to porządnie.

Gość do 7777777777
Nigdy już się nie ucz. Od nauki umrzesz :)))))

Gość wożny
Nie wszystkie ale wiekszosc rzeczywiscie sie nie goli.

Gość ale te w zawodzie
! i do tego zakompleksione do tego stopnia ze wyzywają się na innych brrr nie cierpie nauczycielek

Gość nie złosliwie ale
uwaza że raz w roku kazda nauczycielak powinna przechodzić badania psychiatryczne,też dla dobra dzieci

Gość gość
Skad Ty mozesz wiedziec tyle o nauczycielkach:o Idz d szkoly, popracuj tam tydzien, a recze ci ze zmienisz zdanie. Gdybys sie uzeral z banda nieznosnych zarozumialych bachoro, nie mial zadnych prawby walczyc z ta holota tez by Ci nie bylo do smiechu i swoje flustracje bys wyzywal na inych. Pamietacie inna szko9le - WASZA szkole. Teraz ewentualnie znacie szkole z opowiadan Waszych dzieci - subiektywana opinia rozkapryszonego malolata:o To najgorsza praca za najgorsza pensje. Szkoda mi tych nauczycieli naprawde z powolania, niczego nie sa w stanie nauczyc dzisiejszej mlodziezy, chocby mieli wybitny talent pedagogiczny. Mowie z autopsji, do szkoly pracowac nigdy nie wroce:o

Gość do pozdro
ach ta paranoja

Gość gość
Umiem wiecej niz przecietne nauczycielki, nie bede bawic sie w falszywa skromnosc, a jaja...tez potrafie miec. Niektore klasy to docenialy, ale z innymi matolkami byly ciagle bitwy kto wiecej potrafi zniesc, wrzodow sie mozna nabawic:o JA dziekuje, wole sprzatac:o

Gość gość
Nie moja dziedzina, moze mi zdradzic:D

Gość miss nauczycielka
Pozdro600 - 100 % poparcia . A ci wszyscy, którzy uzywaja sobie na cafe na nauczycielah, to szkolne nieuki i matoły, wiecznie nic nieumiejące tępaki, dla któryh szkoła była nie miejscem edukacji ale szkołą przetrwanie, bo ich upośledzony intelekt nie potrafił nadążyć za tabliczką mnozenia !!!!

Nauczycielki akurat często są zadbane, ale na pewno nie są inteligentne. A już najgłupsze są studentki pedagogiki, tak na marginesie. Jeśli któraś z was studiuje pedagogikę to lepiej żebyście się do tego nie przyznawały publicznie. Pzdr600

Gość Pozdro a czego ty uczułas
matmy czy czego ???

Gość sprawa jest b.prosta
nauczyciel to taki sam zawod jak kazdy inny, a wiec obowiazuja w nim prawa rynkowe! na nauczycieli ida coraz gorzej przygotowani absolwenci kierunkow "okolo" nauczycielskich i poziom ten bedzie caly czas systematycznie spadal. przyczyna: brak ochrony nauczyciela przed rodzicami i uczniami. dochodzi do tego, ze rodzice maja pretensje do nauczycieli ze WOGOLE czegos wymagaja od ich dzieci!! wystarczy przejrzec wpisy w sieci, zeby sobie przedstawic obraz polskiej szkoly, ktora jest pod dyktatem rodzicow. nie rynkowe wynagrodzenie. skutek: brak kadr, coraz nizszy poziom nauczania, olewanie przez nauczycieli wszystkiego - jesli nie ma zadnych praw to tez nie podchodzi do swojej pracy powaznie Drodzy rodzice, szkola jest miejscem gdzie Wasze dziecko przechodzi bardzo intensywny proces socjalizacji! Pamietajcie o tym, ze szkola nie jest Waszym wrogiem, ale sprzymierzencem, a dziecko nie jest skarbem ktorych trzeba przed wszystkim bronic, ale mloda ludzka istota ktora sie UCZY byc czlowiekiem! Nie mylcie ochrony dziecka z niezbedna w procesie socjalizacji nagroda i kara!