Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowy Nauczyciel

Nauczycielki w Polsce to owłosione i często niezbyt zadbane kobiety

Polecane posty

Gość uczen dobry
pozdro 600 teraz znam pani profesor druga nature...a kto by poyslal ze moja nauczycielka lubi takie rzeczy i pisze o nich na forum publicznym jeszcze podaje fotke :classic_cool:

Gość gość
KAzdy ma druga nature. To wlasnie czyni nauczyciela osoba bardziej ludzka:D Staralam sie utozsamiac z uczniami a nie okazywac swoja wyzszosc, na tematy rozmawialismy rozne, mimo ze uczylam tylko chemii.

Gość Spermochłon
Ksiegowe sa zadbane.

Gość ja ja ja
a co myślicie o artystkach? ;)

Gość do anonimowego nauczyciela
A ja jestem nauczycielką i mam wygolona, na dodatek jestem katechetką !!!!!!!!!

Anonimowy Nauczycielu-Nie generalizuj swoich opnii na temat nauczycielek.Ja jestem jedna z nich i gdybys mnie zobaczyl to galy z orbit by ci wyskoczyły......Ucze w liceum i czasami nie moge prowadzic lekcji widząc natarczywe spojrzenia niektorych uczniow....!Faktem jest ze wygladam naich kolezanke a nie na apodyktychna belferke,ale nic na to nie poradzę.Gdy przychodzę do klasy wiąze swoje dlugie wlosy w konski ogon,zeby nie prowokowac uczniow.Ubieram takze bardziej klasyczne ciuszki zeby nie podkreslac swoich wlorów ciala..Musze to robić,gdyz jako swiezo upieczona nauczycielka przyszlam na zajecia w obcislych dzinsach i wlosami do pasa uslyszalam to czego nauczycielka chcaca miec autorytet slyszes nie powinna....Szybko jednak sprowadzilam do parteru niepokornych i obecnie jest spoko.Anonimowy nie pisz wiecej takich bzdur....!

wiem cos o tym :/ Moja dyrektorka zreszta wiekszosc nauczycielek zaklada spodnice do kolan a przez rajstopy przebijaja sie dlugie oblesne klaczyska (FUJJ!!!) a jakj bylismy z moja wychowawczynia na basenie myslalam ze sie pod ziemie zapadne :/ nie ogolone nogi, wystajace wlosy z podpach i jeszcze czarne kedziory wystajace spod majtek bleeeh. A ostatnio na chemii pani pisala na tablicy. Miala bluzke taka bez rekawow a jak zaczela pisac na tablicy myslalam ze puszcze pawia! TAk samo, włochy wystające z pod pachy! Ochyda! Czas cos z tym zrobic... Fuuj

Gość iskierka99
mloDoCiaNa- Dziwne sa twoje opinie.Ja znam wiele nauczycielek,sa bardzo ladne i zadbane....!

Gość tofe
a ja tez jestem nauczycielem i mam ochote na nauczycielke. chetnie bym sie przespal z jakas : - ) mowie calkiem powaznie. ciekawe czy ktoras lubi pissing...? skonczylem fil.ang. jakby ktos pytal. mam sporo zajec ale chetnie sie od nich oderwe. piszcie.

Gość moniczka17
u mnie w szkole tez jest kilka nauczycielek które nie gola pach widać to zwłaszcza teraz kiedy robi się cieplej i chodzi się w letnich ubraniach

Gość nauczycieleczka
ja jestem wydepilowana, nosze ponczoszki, szpilki, w lozku jestem bezpruderyjna ... nauczycielu skad jestes?

Gość Pani profesoreczka
No, no, szkoda, że generalizuje tu ktoś;) Ja jestem seksi babeczką, elegancką, zadbaną wydepilowaną i podobno baaaardzo atrakcyjną. I wiele koleżanek , które uczą to też zadbane kobiety.... Chociaż są wyjątki... niestety:(