Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta racja

co to może być?????????

Polecane posty

Gość święta racja

dziewczyny moze któraś z was tak miała... od samego rana żga mnie wszysko po prawej stronie, tu jak żebra i wyżej czyli tak jak serce tylko po prawej:) przypomina to kolke ale tyle czasy??? nie mogę sie śmiać ani glębszego oddechu wziąść bo to kłócie sie nasila:(

skórcz miesni miedzyzebrowych...stres napiecie albo poprostu taka sklonnosc pomaga na to specjalnie robiony syropek do picia na rozkurcz idz do lekarza pierwszego kontaktu

Gość święta racja
jesteś pewna ze to to??? bylam u lekarza ale za póżno, mała mieścina i wszystko juz pozamykane, a myślisz ze jakieś krople na nerwy pomogą?

Gość Moim zdanie heh
na bank NERWOBÓL !!!! Miałam to przez 2 tygodnie!!

Gość ja bym cie
nie gadaj nawet!!!!!!!!!! 2 tygodnie????? może zawał mnie bierze:)

Gość ja bym cie
bo tez to mam tylko w mniejszym nasileniu, śmiac sie moge:p

Gość święta racja
wow..moze to jakis wirus???:) a powiedzcie co na to brać, skoro to cos z nerwami to moze jakis NERVOSOL sobie sprawie?

Gość Moim zdanie heh
No objawy miałam takie same jak Ty O głebokim oddechu mogłam zapomnieć, Nie mogłam położyć sie wygodnie, bo bolało A o śmianiu nie wspomne serio Tylko, że ja stresowałam sie licencjatem i dlatego mnie to złapało!

tak to jest na pewno to...ale lepiej pojdz do lekarza dla swietego spokoju, bo i tak musis ci wypisac syrop bo nie dostaniesz go normalnie w aptece, lekarz wypisuje i farmaceuci w aptece robia na zamowienie ale jest swietny naprawde pomaga

Gość święta racja
i czekałas aż samo przejdzie???? czy brałaś cos? no właśnie dziwne bo teraz powodów do nerwów raczej nie mam:/

Gość Moim zdanie heh
Mój brat z takim bólem poszedł do szpitala, dostał tabletki bardzo skuteczne nooo i zastrzyk przeciwbólowy. Po kilku dniach przeszło

Gość Moim zdanie heh
Ja np. 2 dni brałam tabletki które przepisał lekarz dla brata - niestety nie pamietam nazwy :| ale strasznie się męczyłam:(