Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam z biedakiem zrobić

Mój chłopak ma na imię Zygmunt.

Polecane posty

Jest świetnym facetem, doskonale się rozumiemy, jest inteligentny i przystojny, ale no właśnie to imię. Jak jego matka, tak sympatyczna kobieta mogła nazwać dziecko Zygmunt?? Rozumiem, że 28 lat temu to imię było popularne, ale ilekroć mój chłopak się przedstawia wywołuje salwy śmiechu. Stąd mam do Was apel: kit niech już będzie milion Piotrów, ale na Boga nie dajcie dziecku na imię Ryszard, Franciszek, Zygmunt, Mieczysław!!

Gość badmintonka
o żesz ku................... mozesz mowic mu ZYGI;)

Gość Zapominalska Kaśka
mozesz mowic do Niego: Zygmuś mocniej :P. Ale co to za roznica jak ma na imie,wazne ze jest fajny

mój Tata ma w/w imię, Mama mówi do niego (tylko się nie śmiejce, a zresztą) Pisiu :D moje propozycje: - Zysiu - Zyga - Zygi - Zyś - Mundek - też może być :D

no tak smiech na sali:) ale to dlatego ze to juz nie te czasy, chyba ze przyszli rodzice zrobią nawrót.....

od razu przypomina mi się skecz kabaretu moralnego niepokoju, gdzie wyluzowany koleś uczy takiego buraka \"wyrywać lachony\" :D Burak ma na imię Bożydar :P A ten wyluzowany sugeruje mu, żeby przedstawiał się: \"Cześć jestem Bożo, Bożo - w porzo\" :D Może ktoś wymyśli jakiś luzacji tekst dla Zygmusia ;)

Gość no ja
moj dziadek ma tak na imie:)

Gość to przeciez bardzo piekne imię
Krolewskie, z tradycjami. Zreszta pozostale tez. A jak sie wg ciebie ma nazywac?

Przecież to imię jednego z naszych królów ! Może lepiej jakby miał na imię Kevin (Sam w oborze ),Denis (Pijaka),czy inne jeszcze bardziej przygłupie ! A na to żeby ludzie szanowali imię niestety trzeba sobie zasłużyć !

Gość chyba cię powaliło
naprawdę,masz problemy jak małe dziecko,no bo co za znaczenie ma jego imię skoro jest wam razem dobrze?skoro przejmujesz się takąpierdołą,to co będzie jak przyjdzie prawdziwy problem?

Gość 28 lat temu to juz nie było
popularne imie, ale, Zygi jest fajnie, no i Mundek

Gość mialam sasiada ktory
mial na imie Alfons. ciesz sie z Zygmunta

Gość przepraszam a jak ty
masz na imię, ze cie Zygmunt brzydzi?

Gość o la boga
to niech sie przedstawia Zygi:)

Gość katimati
to fajnie

Gość katimati
mo mąż ma 28 lat i na imię edward. nie jest ważne jak ktoś ma na imię a ci co się smieją są szurnienci

Gość ja mam na imie Honorata
i tez mi to przeszkadza, zmienie imie jak skoncze studia.

Gość chefta
moze byc tez Muniek-moja kolezanka nazywa tak swojego chlopaka(24lata)Zygmunta

Gość moj byly
tez mial na imie Edward (24 lata) i wszyscy Eddie na niego mowili

Jeśli Wy nie widzicie problemu to ok:P Ale mój facet strasznie się męczy z tym imieniem. Gdziekolwiek się przedstawia ludzie się z niego śmieją. On sam też jest przerażony tym imieniem, nie chce się tak nazywać. katimati ----> Twój mąż nie ma na co narzekać, przynajmniej można zdrabniać Edi. Ja do mojego faceta zwracam się bezosobowo i często mówię kotku, kochanie byleby tylko nie zwracać się do niego po imieniu. Jak mój facet będzie miał 70 lat to imię nikogo nie zaszokuje, ale wyobraźcie sobie jak musiał się czuć mój facet kiedy miała 5 lat i w zerówce był małym Zygmuntem:(

Tego imienia nie można zdrabniać, bo będzie jeszcze gorzej. Kiedy poznałam mojego faceta na urodzinach u koleżanki, on mi się przedstawił myślałam, że robi sobie ze mnie jaja i powiedziałam mu na to: "A ja Jadwiga", wtedy się przyznał, że on naprawdę ma tak na imię.

Gość ambasadorowa
Przypomniało mi się jak kiedyś w wywiadzie Scorupko powiedziała, że Mariusz jak puści bąka, to nawet pachnie. Tak trzeba kochać.

Papierowe_Nozyczki ----> wołałabyś za swoim facetem na ulicy "Zyzio"?? bo ja nie;)

Coś chyba z Tobą nie halo... Ja mam 21 lat i sądzę, ze Zygmunt to bardzo fajne imię. Sama znam Nikodema, Mirona, Wacława, dwóch Zygmuntów, Franciszka, czterech Antonich i Józefa. Wszyscy przed trzydziestką. Uważam, ze to bardzo fajne imiona i oni smai też są zadowoleni z tego, ze się wyróżniają imieniem. Poza tym czy Wy ludzie musicie zawsze wszytko zdrabniać?! Ja mam na imię Elżbieta i nikt tego nie zdrabnia nawet do \"Ela\". Macie ludzie problemy, naprawdę...

Gość Wiesz jestes wyjatkowo
pusta i głupia, zal mi ciebie ...

Gość Jednemu Pan Bóg
daje rozum drugiemu wzrost, a tobie na pewno dal wzrost, bo rozumu to ty na pewno nie masz Współczuje twojemu chłopakowi

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kiedys podczas jakiejs imprezy przedstawial mi sie jakis koles: - czesc, wacek jestem ja na to: ze jak? -no wacek ja: waclaw????????..... bylam zszokowana a tak naprawde to nie wiem czemu///////

Gość ja kiedys poznaam chłopaka ...
..maiała na imie Kaziu:o ( a był taki ładny;))