Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się

kto rzuca młodym i co?

Polecane posty

Gość zastanawiająca się

Zastanawiam się, jak to jest z rzucaniem młodym np. monet. Kto się tym zajmuje? Chciałabym poprosić o to moich kuzynów, bo mój brat będzie jak najszybciej po ślubie jechał z rodzicami na salę. Zastanawiam się, czym rzucać??? Spotkałam się z rzucaniem monetami, ryżem, płatkami róż. Mój brat wymyslił, że może cukierki? Boję się, że przy rzucaniu monetami ktoś może uszkodzić okulary świadków.

Gość alez masz problem nie
wiesz czy? HIPOPOTANEM wtedy będzie najlepiej

Gość Verrrr
Roznie, swiadkowalam na slubie, ktory byl w pazdzierniku, strasznie wialo, lalo i bylo bloto, goscie rzucili ryzem i jakimis "złotnikami" nikt nie zbiaral przy takiej pogodzie, a juz na pewno nie swiadkowie ani panna mloda

Gość zastanawiająca się
zwykle na ślubach w mojej rodzinie rzuca rodzeństwo młodych. Wiem, że problem trochę śmieszny, ale uprzejmie zapytać nie zaszkodzi. A na kafe jak zwykle "życzliwi"

Mi się podobają płatki róż ... byłam ostatnio na giełdzie i można sie dogadać z handlarzami , bo tak ok.11.00 to oni już sie zwijają i wyprzedają kwiaty za bezcen ... Bukiet róz kosztuje góra 10 zł ( w pęku jest ok. 20-30 kwiatów ) . Może ustawić przed kościołem jakieś naczynie bądź koszt i tam nasypać te płatki ,zeby każdy gość wziął po \"garstce\" i Was obsypał ....

Gość plaste-linka
nie rzuca sie dla samego rzucania pieniadze sa na szczescie i dostatek ryz - abyscie nie zaznali glodu cukierki - abyscie mieli slodkie zycie platki roz to chyba symbol luksusu 🌻 🌻 🌻 popros znajomych lub rodzenstwo cioteczne zeby sie tym zajeli. jak zostawisz ich samym sobie to moze sie okazac ze nikt nic nie przyniosl PS ryz mozesz sobie darowac bo czepia sie lakieru na wlosach i jak wpadnie ci za sukienke to cala noc bedzie drapac

Gość gość
u mnie będą rzucać cukierkami

Gość gość
a kto ma rzucać młodym?czyba normalne że młoda będzie rzucać młodym