Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kastaaaaa

taki problem

Polecane posty

Gość kastaaaaa

mój brat ma 27 lat i nigdy nie miał dziewczyny. pewnie czasami chodził z kolegami na dziewczynki, do jakichś eksluzywnych burdeli... kiedyś powiedział, że podobała mu się jedna dziewczyna.. najładniejsza w szkole, ale nie chciała z nim iść na studniówkę i od tamtej pory już nigdy nie próbował i nie będzie próbował... ale ja myślę, że to nie jest jedyny powód. on po prostu uwierzył w to, co mówila mu nasza mama, dla niej nie istniała miłość, zaufanie, uważa, że każdy człowiek chce nas skrzywdzić... i chyba faktycznie tak jest, bo skrzywdziła własnego syna... to skrzywiony emocjonalnie chłopak, który widzę, że teraz cierpi, bo jego koledzy już się pożenili, a on zaraz będzie miał 30 lat... i zero doświadczenia i przede wszystkim zero uczuć tego typu.. dla niego to wstyd powiedzieć kocham. bo uważa, że czegoś takiego jak miłość nie ma... nie wiem też z kolei jak mi się udało wyjść z takiego domu i tak bardzo uwierzyć w miłość. jesteśmy jak dwa przeciwległe bieguny...

Gość zabieraj go na imprezy
ze swoimi znajomymi - tak zeby miał okazje poznac kilka nowych kobiet - może sie osmieli ? :)

Gość kastaaaaa
tylko, że dzieli nas spora różnica wieku. ja mam dopiero 18 a on prawie o 10 lat starszy... i on by się głupio czułwśród takich 'małolatów" .... a poza tym on wychodzi co sobota na jakąś dyskotekę, tylko że tak naprawdę to nie dyskoteka, tylko spotkanie z kolegami, podczas którego tak się napiją, że następnego dnia ledwo żyje.. tak samo, jak gdzieś wychodzi w dzień to też tylko z kolegą. ma takiego dobrego kumpla i znim wszędzie chodzi...

Gość a może jest gejem

Gość kastaaaaa
nie

Gość a może jest gejem
a skad wiesz, ze nie jest? moze wlasnie jest i nie wie jak powiedziec to wprost, i wymyslil te bajke o uczuciach i dziewvzynie ze szkoly

Gość kastaaaaa
no zawsze powtarza, że mu się podoba taka i taka dziewczyna jak zobaczy np. w telewizji że ładne ma ppiersi itd. no ja myśle, ze nie...

Gość a może jest gejem
mam wielu kumpli gejow, ktorzy komentuja wyglad panien, wiec to nie jest argument :)

Gość kastaaaaa
on mnie zawsze mówi, że wybrałam sobie na faceta najbrzydszego i małego, bo widocznie musiał byc jedyny co się trafił i z nim jestem dlaego :/ poziom intelektualny ogórka kiszonego ale coż on zaś ma duże wymagania, a ja biorę co popadnie...

nie zmienisz go na siłę więc musisz czekać z nadzieją, że kiedyś postka odpowiednią kobietę co zmieni jego poglądy.... a wiek prawie trzydziestu lat nie oznacza, że już nigdy się nie ożeni...

Gość Wydaje mi się
ze nie powinnas wchodzic w zycie brata, bo to jego zycie i niech z nim robi co chce. Sama widzisz, że wychodzi z kolegami ... widocznie nie trafil na ta jedna jedyną ... nie kazdy musi się żenic czy wychodzic za mąż ... :-D

Gość kastaaaaa
oj no ja wiem, że nie każdy musi się żenić, ale widzę też, że on się zmienił i przeżywa to, że nikogo nie ma i nie miał... a ingerować nie mam zamiaru. jego życie, a on jest dorosły...

Gość gooooooora

Gość masochistka
kastaaaa przyslij swojego brata do mnie ja go oswoje ;)