Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axxis

policjanci zabili

Polecane posty

Gość axxis

co sądzicie o postawie policjanta, który postrzelił 21 - latka, ja wobec takiej postawy pirata drogowego jestem za... .

Gość ale kolezka na motorze
okradl hurtownie, ten sie zamierzyl motorem na policjanta i nie zatrzymywal sie. to co? niech ucieka? jest ponad prawem? a policja bedzie moze uprzejmie prosic na blokadzie o zatrzymanie sie?

Gość szkoda
szkoda bardzo chłopaka, bezsensowna smierc. Jednak takie są reguły chocby w USA. Trzeba byc głupcem by uciekac, albo zawracać sie.

Gość daaaa
a po cholere uciekal po cholere jechal motorem bez prawka jak zwykle policja winna-:o

Gość postrzelił
jak to postrzelił, w reportarzu słyszałam że chłopak dostał 10 kul, to nie żadne postrzelenie tylko mordownia :( Do szfów mafii by tak postrzelali a nie do niewinnych ludzi

Gość daaaa
kur... po co debil uciekal!!!! kto dal mu motor przeciez nie mial prawa jezdzic!!!! wiem o zmarlych sie zle nie pisze ale to jego wina

mial 2 kule

jak to po cholere uciekał? To jak ktos motorem ucieka, to ma mu grozić śmierć? Mogli strzelać w opony, i tak by go złapali. Ten \"policjant\" oddał 10 strzałów!

Gość szkoda
czy to wazne ile miał kul??? Przeciez jechał na tym motorze, co mieli prawo do uzycia jednej kuli? Bezsens.

Gość ttttttttttttt
POLICJA TO IDIOCI! Trzeba strzelac w udo! Tak tez zrobil ten genialny policjant! ale bylo mu malo i strzelal dalej, w kregloslup.przestzrlil watrobe i okolice ledzwiowe! Wyszkoli sie taki idiota i nie potrafi sie zachowac w stresowej sytuacji tylko strzela jak oszalaly bo nic innego nie potrafi i nie moze zrobic! Zreszta co to za blokada,jeden radiowoz i 3 policjantow! KPINY! Czlowiek zginal nie potrzebnie!

Gość powinien oddać 20

to jest policja i masz kurwa obowiazek sie zatrzymac na blokadzie. co to ma byc? zatrzyma mnie policja na miescie to zaczne uciekac? wiadomo taki ktos ma cos na sumieniu, to co maja zrobic? telegram wyslac?

dziesieć kul wystrzelili, dwie go trafiły (jedna w nogę, druga w rdzeń kręgowy) nie okradł hurtowni po prostu znalazł się w niewłaściwym czasie w niewłaściwym miejscu. jechał do swojej dziewczyny... widziałam ją w teleziwji... żałoba... i jeszcze nie wiadomo czy policja nie nadużyła swoich uprawnień...

Gość daaaa
strzelal w uda strzelal w opony ale gowniarz uciekal bo wiedzial ze jedzie bez prawka

Gość szkoda
Ludzie - tylko głupek ucieka przed policją, zwłaszcza jak jest ustawiona barykada!!! Przeciez to chore:O Mógł byc potencjalnym kryminalistą, i pewnie jakby był, to nikt by nie płakał po nim. Jednak jesli człowiek zachowuje sie tak bezmyslnie majac swiadomosc co mu grozi, to OKROPNE, ale placi za swoje bledy.

mogli strzelać nie żeby zabić, ale w koła, czy w nogi... Czy za ucieczkę przed policjami ma grozić śmierć? Trochę to niewymierne...

Gość dlllaczego
do szkoda----->"takie są reguły choćby w USA" a co nas USA obchodzi, w Polsce jestesmy, strzelał by zabić, kto mu dał prawo do decydowania o ludzkim życiu????

Gość daaaa
po cholere jezdzi bez prawka motor to nie rower!!!!

idiota byl ten chlopak nie policja, postapili zgodnie z prawem. szkoda mi chlopaka ale postapil lekkomyslnie

ale za głupote się kulek nie powinno dostawać. To policja powinna wiedzieć jak się zachować:o A nie chłopak, nawet jeśli głupi i bezmyślny

Gość dlllaczego
chłopak leci motorem ponad 100km/h nie słyszy żadnych sygnałów ostrzegawczych, że prawa jazdy nie miał? a zabił kogoś?spowodował wypadek? co takiego zrobił?papieru nie miał?papieru

Gość ttttttttttttt
ale kolezka na motorze -> skad wiesz co ten koles sobie pomyslal, wystraszyl sie i uciekl, zadzily nim w tym momencie emocje! policjantem tez,ale to ze ma bron nie znaczy ze ma zabijac!

Gość ttttttttttttt
mam nadzieje ze ten policjant pojdzie siedziec do mieszanej celi i tam odkupi sowja wine! chyba kazdy wie jak sie traktuje policjantow za kratkami!

Gość daaaa
dobra zakonczmy temat on nie zyje a na policji jak zwykle beda wieszac psy takie zycie

Gość szkoda
wiesz co, PRZYNAJMNIEJ w USA, ma sie swiadomosc ustalonych zasad i zwykły obywatel moze czuc sie bezpiecznie. Co innego w naszym bezmyslnym kraju, gdzie do kazdej sytuacji stosowane sa inne zasady!! Wole ostrzejsze reguły dla wszystkich, niz wieksze prawo dla kryminalistow. Wypadki sie zdarzają, a tym ktorzy lamia prawo dzieki uległosci policji, udaje sie uciec od kary. Jest to chore. Przytoczyłam przykład USA bo jest mi najblizszy, a nie dlatego by pokazac, ze tam jest wszystko piekne.

Gość daaaa
a dlaczego ma siedziec?? nie mial prawa jezdzic motorem!!! rownie dobrze on mogl kogos zabic

\"jak zwykle\" będą wieszać psy... nie \"jak zwykle\", ale za śmierć zupełnie niepotrzebną :o ludzie, skąd wy macie takie poglądy, że chłopak sam sobie winien \"bo uciekał\" i \"bo nie miał prawka\":o

Gość taki jeden X
Skoro gopnił go OZNAKOWANY radiowóz to powinien się zatrzymać! Więc proszę nie wmawiać mi że to wina policji! Ale jakby okazało się ze to jeden z bandytów, to zapewne wszyscy bili by brawo policji i leciały by teksty typu "jednrgo złodzieja mniej". Chłopak sam sobie winny, skro uciekał to policjant użył broni i miał rację!

Gość dlllaczego
bezpieczenstwo polega na tym że kazdy moze miec bron i moze z niej skorzystać, to nazywasz bezpieczenstwem?