Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axxis

policjanci zabili

Polecane posty

Gość dobreee
no nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Nic tego chłopaka moim zdaniem nie usprawiedliwa. Czysta głupota. Szkoda go mi strasznie, ale czego mogł sie spodziewac. Jedynie widac jaki miał stosunek do policji. Tak jak praktycznie wiekszosc ludzi w tym kraju. Za takie zachowanie byłby tak samo potraktowany w jakimkolwiek kraju i nie jest to nasz egzotyczny problem. Nie zasługiwał na smierc, ale sam sie jej doprosił.

Gość HeH678
HeH jak by cię policja goniła zatrzymała nbyś się?! Nie now ięc nei zwalaj na neigo-Wina POLICJI (hwdp) mogli strelać w opony albo w motor niewiem a jak już to nei 12 strałów :/ Ten policjant to poje*!!!!!!!!!!!!!!

Gość post roku
A ja zapytam inaczej .Moze nawet nie zapytam ,powiem tylko co mysle. Gdyby przypuscmy policjant nie uzyl broni(a ma do tego prawo) I owy koles wjechal by w grupe ludzi ,kaleczac ich ciezko lub tez zabijajac to co by bylo? On bylby skurwysynem a policja palanty bo nic nie zrobili tak ? Tak wlasnie wiekszosc by pisala. Uwazam ze w Polsce policja i tak ma za male prawa ,malo strzela ,a jezeli juz ...to jest najgorszym dnem. Ten policjant nie strzelil do niego jak do kaczki . Chlopaczek nie byl niewiniatkiem i normalnym obywatelem ktory wybral sie na przezjazdzke .Patrzcie trzezwo na to wszystko...

Gość policja zawsze bez winy
Nawet w stanch nie strzelaja do osby ktora nie zatrzymala sie do kontroli. Polska to piekny kraj, tu wszystko mozna. Zabic czlowieka i nie ponies zadnych konsekwencji, cos pieknego. Moja czarna liste caly czas trzymam w szufladzie. :)

Gość dobreee
dobra analogia poniewaz jezdził bez uprawnien, a jego zachowanie swiadczyc moze jedynie o tym, ze nie zwazal na nic, tym bardziej bylby w stanie ZŁAMAC PRZEPISY DROGOWE i np. w strefie zamieszkania zabic kogos...

i \"głupoty młodośći\" nie są zawsze takie same, nie zawsze głupi motocyklista powoduje wypadki... to uogólnienie, moja głupota młodości polegała na tym, zę na tych wspomnianych bocznych drogach ktoś uczył mnie jeździć... nikomu krzywdy nie zrobiłam, glupota głupocie nie równa... ale zwykły człowiek ma większe prawo do takiej głupoty niż wyszkolony policjant...

Gość hihihihhihihihihi
Smieszne sa te wasze sytuacje hipotetyczne:):):):)

Gość post roku
Widze ze kolega lub tez kolezanka nie ma pojecia jak jest w stanach.Mieszkalam tam 12 lat wiec widzialam to i owo. Na moich oczach zabito murzynke zatrzymana do kontroli na autostradzie.Zrobil to policjant ,bo kobita nie siedziala z rekami na kierownicy ,tylko schylila sie do schowka po cos. Ona miala obowiazek wiedziec ,ze tego robic jej nie wolno,jak kazdy zreszta kto jezdzi po stanach ... Nikt z tego halo nie robil ...Policjant mial tekie prawo ,bo nie wiedzial czy ona nie siega po bron ... Tak jest na zachodzie i mi tu nie pitolic glupot

dobreee -> właśnie - zachowanie mogło świadczyć\", nie świAdczyło, ale jedynie mogło! Masz prawko, często jeździsz? Złąmanie przepisów drogowych zdarza się każdemu kierowcy - ale czy każdego powinni zabić tak na wszelki wypadek, bo może stanowić zagrożenie?

Gość post roku
:O

Gość do post roku
Troche zly przyklad:)

Gość eeeeee
co prawda chce mi sie juz troche spac i moze nie bardzo czaje, ale czy nie zatrzymanie sie do kontroli, ucieczka przed policja, ponowne nie zatrzymanie sie do kontroli i ucieczka to zlamanie przepisow drogowych? niech mnie ktos uswiadomi

Gość dobreee
angela dziecinko --- ale jak on złamał te przepisy????? Przejechał przez barykade złozona z policji... No jak nie mogł tego nie zauwazyc??? Nie mozna czepiac sie słowek, takie sytuacje wymagaja okreslonych zasad, bo nie jestes w stanie bedac policjantem zastanowic sie dluzej nad przyczyna nie zatrzymania sie tego czy innego pojazdu. My mozemy sobie tutaj pisac, co mogł zrobic policjant, ale to sa sekundy...

Gość policja zawsze na gorze
Zycze wam zeby to byl wasz syn albo brat.

Gość dobreee
a ja zgadzam sie z postem roku...

Gość taki jeden X
*angela* -> ty już myślisz nad wszystkim zdecydowanie za długo, a ten policiant miał tylko kilka sekund, więc postaw sie w jego sytuacji i widząc nadjeżdżajacy motocykl postaraj się go zatrzymać. Nie wiesz czy ten osobnik ma broń, czy chce cie wyminąć, czy może potrącić, nie reaguje na próby zatrzymania... Co zrobisz podsawisz mu nogę? Zasanów się co piszesz, bo myślenie ci najwyraźniej nie służy.

Gość eeeeee
dzieki za zyczenia:) ja bym tak dziecko wychowala, ze by bez prawka nie jezdzilo i nie byloby problemu

Gość zleee
A ja nie zgadzam sie z postem roku.

Gość rozowa_pantera
tak naprawde to nie dowiemy sie dokladnie jak wygladalo cale zajscie bo kazda ze stron i policja w imie "po co mamy przyznawac sie do bledu jak mozna je latwo zatuszowac, kto nam moze cos zrobic" i rodzina bo "o zmarlych sie zle nie mowi" bedzie przeciagala linke na swoja strone.... przykre, naprawde przykre ze polska policja widzi scenariusz poscigu jako potencjalna okazje do postrzelania sobie....jest przeciez tyle innych metod...mozna blokowac pojazd, rozlozyc kolczatke czy posiedziec komus na ogonie az skonczy mu sie benzyna.. a uzycie broni to ostatecznosc i nawet wtedy policjanci powinni celowac w kolejnosci ostrzegawczo w powietrze ewentualnie w opone ale nie tak zeby czlowieka zabic! nie usprawiedliwiam chlopaka, nie interesuje mnie dlaczego sie nie chcial zatrzymac...ale bylabym duzo szczesliwsza gdyby caly i zdrowy siedzial w areszcie pozbywajac sie tym samym resztek mlodzienczej "lekkomyslnosci" niz zeby rodzina go na cmentarzu odwiedzala....

dziecinko ;-) :D nie musiał zabijać, uczono go jak strzelać by zabić, a jak by schwytać taki jeden X -> patrz wyżej

Gość no ladniee
eee jestes mloda i glupia pizda ktora wychowac to sobie moze chomika zeby sral do nocnika.

Gość dobreee
angela ---- a czego uczyli tego chłopaka?? Kto mu dał prawo by jechac motorem? Widac ze nie miał prawa jazdy... I nie byłoby sytuacji gdyby nie jechał tym motorem.

dobreee -> za brak prawa do jazdy nie ma kary śmierci, choć tutaj ją wymierzono

Gość taki jeden X
i takie przemyślenie, skoro policiant trafił w kręgosłup to gdzie celował? Moim skromnym zdaniem w oponę, a skoro ten chłopkał był pochylony, więc wraz ze zwiekszaniem sie odległosci miedzy nimi kąt pod jakim powinna być broń powinna być pod dużo niższym kątem, tylko że to są sekundy, a odległość między nimi co raz większa.

Gość eeeeee
jak patrze na niektorych tutaj to popieram policje:) przynajmniej chwastow sie troche wyplewi

Gość zatrudnijcie sie w policji
Sami specjalisci siedza dzisiaj na forum:):):):):):)

Gość no ladniee
eee jak zacznie ci sie okres to daj znac

Gość eeeeee
jakis fetyszysta:D ratunkuu