Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaa

stalo sie....

Polecane posty

Gość zmartwionaaaaa

kiedys sie smialismy nawet z tych co im pekaja prezerwatywy... A dzisiaj? Dzisiaj stalo sie. Po ponad 4latach zwiazku pekla prezerwatywa 😭. Nie mamy warunkow gdyby tak sie zdazylo.. Myslelismy o tabletce wczesnoporonnej. Czy prywatne gabinety sa otwarte w sobote?? Bardzo prosze o rade.

Idz do apteki i poproś farmaceute by ci dał te tabletki a ty doniesiesz receptę- jak sprzedający będzie w porządku to zrozumie powagę sytuacji.Zostaw u niego swoje dane osobowe i numer kontaktowy i błagaj by ci sprzedał a w ponidziałek dasz receptę, a co do prywatnych gabinetów to nie wiem, lekarze prywatnie przyjmują i w soboty i niedziele o ile wymaga tego poważna sytuacja- a ty się do nich zaliczasz.Powodzenia

Gość zmartwionaaaaa
ło matko droga:O Do tego jutro o 13tej mam wyjazd na dwa dni:( Chyba bedzie trzeba poblagac:( Taki wstyd :O Najgorszejest to ze sama nie wiem czego chce:(

TO WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE NO I PAMIĘTAJ- TO ŻADEN WSTYD- I LEPIEJ RADZE IDZ DZIS WIECZOREM DO APTEKI TA CO MA DYŻUR NOCNY I BŁAGAJ- WIESZ ZE MASZ TYLKO 72 GODZINY!!!!!!!!!!!! A poza tym w aptekach na pewno mieli mnóstwo przypadków \"awaryjnych\"-takich jak ty i powinni bez problemu dac,także leć

Gość zmartwionaaaaa
ok,dzieki za rade, zycze przyjemnej nocy i jeszcze raz bardzo dzieku:)

Gość fi
wejdź na www.wpadka.pl tam jest lista rekomendowanych lekarzy, którzy na pewno Ci przepisza te tabletki ( nie każdy ma obowiązek). Ja raz poszłam na nocny dyżur, to lekarz mnie bardzo skrzyczał, że to niezdrowe bomba hormonalna itp itp, ale w końcu przepisał. Drugi raz byłam w przychodni i lekarz powiedział, że się takimi sprawami nie zajmuje. Wybrałam ginexa z listy na wpadka.pl i od razu przepisał. powodzenia. no i wiem że bardzo bałam się tego złego samopoczucia po tabletkach ale u mnie żadnych nieprzyjemności nie było :)