gumecka 0 Napisano Lipiec 28, 2006 Jedno pytanko. Jakie teraz sa dostepne na rynku tabletki w jakich cenach i najwazniejsze takie ktore maja malo hormonow i nie zatrzymuja wody w organizmie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyna_19 Napisano Lipiec 28, 2006 ja jestem z torunia, biore cilest. 1 opakowanie kosztuje 17.90zl (kupuje w aptece gdzie jest stosunkowo tanio.a wiem ze cena tych tabletek w innych aptekach dochodzi do 25-30zl, wiec roznica jest) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Gwiazdka Mała 0 Napisano Lipiec 28, 2006 a ja biorę rigevidon i płacę po 7 zł :) podobno yasmin nie zatrzymują wody ale kosztują chyba cos ponad 30 zł a rigevidon ma mało hormonów. harmonet ok 27 zł, Logest , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
humorzasta niunia 0 Napisano Lipiec 28, 2006 ja biore novynette i place 21 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sheeled Napisano Lipiec 28, 2006 hey, ja biore Yasmin. w moim miescie kosztuje 40, 99 zl. nie zatrzymuje wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gumecka 0 Napisano Lipiec 29, 2006 dziekuje bardzo za odpowiedzi wlasnie szukam takich tanszych tabletek bo wiadomo ze teraz to dla dziecka kaska a nastepnego narazie nie chce miec :-) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach