Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek123

czy mogło dojść do zapłodnienia, pomocy

Polecane posty

Gość darek123

witam, mam taki problem.. 14 dnia cyklu uprawialiśmy petting, tzn. ja i moja partnerka.. i właśnie, bawiła się moim skarbem, miałem wytrysk, i miała nasienie na dłoniach, następnie wzięła i wytarła mi skarb husteczką (nie była to zwykła husteczka, lecz taka z płynem odrazu, tzn. nasączona płynem już, można takie kupić ;]), no i po tym głupiutka zapomniała sie, i zaczęła sie bawić swoją myszką:( tzn. tak z 3 sekundy bawiła się łechtaczką, nie chce jej denerwować, bo to może jej tylko zaszkodzić, a bardzo się stresuje, bardzo:(( i tutaj moje pytanie... czy jest możliwość, a jeśli jest to czy duża że zajdzie w ciąże? biorąc pod uwagę fakt, że był to 14 dzień cyklu, to że miała paluszki w nasieniu, lecz w chwili kiedy wycierała mnie dotykała palcami tej husteczki, no i potym pachniały palce tylko husteczką, lecz nie wycierała palcy, po prostu dotykała tej husteczki :( jak myślicie, czy to mogło spowodować zapłodnienie?? z góry dziękuje za pomoc

Gość bedzisz tata
!!:D gratuluje!!!:D :classic_cool:

Gość bałamutka
Darku rozumiem że się denerwujesz i dobrze że niepowiedziałes o tych obawach swojej dziewczynie. Zaczełaby się pewnie tez zastanawiać i stresować a stres opóźnia okres i paranoja gotowa. Z tego co napisałę myślę że nie masz powodów do obaw. Piszesz że bawiła się tylko łechtaczką a przecież nie wkładała paluszków głęboko do pochwy. Wbrew pozorom nie tak łatwo zajść w ciąże, więc spij spokojnie. Dla uspokojenia dodam jeszcze że skoro wycierała twojego skarba zwilżoną husteczką to przy okazji wytarła to co miała na palcach. Naprawdę nie stresuj się i śpij spokojnie. Ciąży nie będzie !!!! Pozdrawiam cieplutko :)

Gość hmmm....
Możesz spać spokojnie...:D

Gość zuzka34
Ile Ty masz latek?Na drugi raz proponuje puzzle lub klocki lego.Gdyby zajście w ciąze było takie proste ojoj dużo by nas było.

Gość darek123
może rzeczywiście zajście w ciążę nie jest takie proste, lecz boję się dlatego, że był to akurat 14 dzień cyklu, no i bardzo możliwe że zostało jej coś na paluszkach, bo nie miała zamiaru ich wycierać :(

o jezu \"bawila sie moim skarbem\" :D nie dalam rady czytac dalej bo mnei to rozbawilo :D:D:D

no dobra jakos dobrnelam do konca ;) sorry ze sie smieje mam chyba gorszy dzien, ale mnie ten twoj \"skarb\" rozwalil:D:D:D:D:D a co do tego czy moze byc w ciazy to hmm 14 dzien jest zazwyczaj plodny, ale jesli nie bylo wytrysku w jej okolice intymne to nie powinno sie nic stac, skoro sobie tych palcow nei wkladala do srodka, a na przyszlosc po prostu warto pamietac o umyciu rak

Gość Estefałe
Brak mi słow na taki podejście...zabieracie się do czegoś o czym chyba nie macie pojęcia...jak mogła nieumyć rąk to ja niewiem tego? TEGO! się niezapomina to jest nawek przynajmniej powinien być....zwany higieną...ehhh

Gość darek123
nie umyła rąk, bo to było odrazu po tym jak sie mną bawiła... eh, czekam na okres z niecierpliwiony i chyba zwariuje..

Gość darek123
oj, moja luba zrobiła sobie test ciążowy, i wynik wyszedł pozytywny :( co mam teraz o tym myśleć, zrobila zgodnie z instrukcją, daje 99% pewności, co mam teraz o tym myśleć:((((

Gość gratulacje
::))::):):):):):):):):):):)

Gość darek123
czy naprawde przez takie coś była szansa zapłodnienia?;(

Gość darek123
nikt nic nie napisze?:(

Gość ajatak
tak sie zdaża jedni nie mogą zajść w ciążę mimo, ze próbują :( drudzy choć nie chcą dają zycie :/ Jak to jest? Weź sie teraz chłopie w garść i zrób co do Ciebie należy W takiej sytuacji musicie sie razem wspierać I jeszcze jedno zrób to co czujesz Jeśli ją kochasz to nic tylko pogratulować i życzyć szczęścia Trzymaj się ciepło i nie łam Nie wy jedni nie ostatni Chociaż podniesiecie statystykę urodzeń ;) Do życia trzeba podchodzić z humorem Co sie stało to sie nie odstanie A tak na marginesie... Po ile macie lat? pozdrawiam :)

Gość twinkle
nie panikuj tylko zrobcie jeszcze jeden test..jak dawno temu to sie stalo? zreszta nie test a badanie krwi bo to jest 100% pewnosci.

Gość dare123
ja mam 17, ona 16 :(

Gość ajatak
eh Co Ci napisać Wcześnie na dziecko, ale moze jeszcze raz test zróbcie A jesli wyjdzie pozytwnie to przeciez świat sie nie kończy POwiem tylko tak długa droga przed Wami i nie jeden problem do rozwiazania Nie łam się Jesli jest w ciązy musisz szybciorem dorosnąć Niestety Daj znać co i jak pozdrawiam

Gość pechowa_szcześciara
Nie wierze ze tak wpadla bawiac sie 3 sekundy swoją łechtaczką ;]

Gość Aniusia22222
No to ładnie musicie szybko dorosnąć dzieci będą miały dziecko, aż mnie głowa rozbolała!!!

Gość ajatak
no to fakt trochę dziwne :) bo nie doczytałam hmmm Cóż rózne rzeczy maja miejsce ;) Pisze ze test pozytwny...

Gość dobra rada nie jest zla
darku masz teraz nauczke by seks odstawic na dluuuzszy czas. zrozum ze to tego trzeba dorosnac! nawet do pettingu i takich zabaw! Idz lepiej pograc z kumplami w pilke :)

Gość Aniusia22222
a może to prowokacja z tym że napisał "test pozytywny wyszedł" bo czemu tak późno nibynapisał o tym??? a jeżeli to prawda szczerze współczuję!!

Gość pechowa_szcześciara
Mi sie wydaje ze prowokacja

Gość Aniusia22222
mi też, ale ja nie wiem co te "dzieci" mają w głowie tak się "bawić" a potem tragedia!!!czemu jest tak,że Ci którzy chcą mieć dzidziusia nie mogą go mieć a Ci którzy tego nie chcą mają? Oj nigdy tego nie zrozumiem!!!!

Gość ajatak
prowokacja? kto by sie tym przejmował... ASia masz rację czemu tak jest, ze jedni jak chca to nie maja, a tym "niechcacym" jest dane :/ Tez tego nie zrozumiem Tacy"niechcący" potem porzucaja swoje dzieci... Chory świat :/

Gość ajatak
przepraszam Aniusia :P hehe

Gość Aniusia22222
NO TAK JEST!znam parę osob które bardzo chciałyby mieć dzidzi i go nie mają a mają fantastyczne warunki do jego wychowywania!!!ale ta już jest a co za przyszłość ma dziecko z 17 letnim tatusiem i 16 letnią mamusią???jak oni sobie poradzą??

Gość darek123
a czy sobie poradzimy, nie wiem, lecz wiem że jestem dojrzały, przynajmniej w swoich oczach... prace mam dorywczą teraz za 900zł, no i czeka mnie matura, ale napewno pójde na studia, najwyżej bede miał socjalne stypendium + stypendium studenckie = 1000zł:)

Gość mn
wiadomo już coś? zrobiliście drugi test?