Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek123

czy mogło dojść do zapłodnienia, pomocy

Polecane posty

Gość myniaaaaa
bez przesady - wątpię w to żeby doszło do zapłodnienia

Gość 423
ciekawa jestem co z tego wyjdzie? darek napisz

Gość emo-girl
dorzuce sie na wózek xDD

Gość pechowa_szcześciara
Heh prowokacja mi sie wydaje. Są tutaj tacy ktorzy naprawde boja sie i potem jeszcze bardziej przejmuja jak cos takiego czytaja :/

Gość darek123
to nie jest prowokacja :) a co do dzidziusia, moja luba zrobiła jeszcze raz teścik i wyszedł właściwie negatywnie, piszę właściwie bo było tak na pograniczu, lecz bardziej na negatywny wynik :) troszkę mi lżej, choć wciąż się boje, a okres spóźnia się już 8dni:) choć była lekko przeziębiona więc może dlatego się spóźnia, zresztą uprawialiśmy później seks, lecz wtedy napewno nic się nie stało, a był to jej pierwszy raz, więc może od tego też się spóźnia, słyszałem takie plotki że po pierwszym razie na ogól się okres spóźnia :p

darek 123 - kiepska prowokacja, a jesli to nie jest prowokacja (w co watpie) to wspolczuje jej naiwnosci... powodzenia na przyszlosc!

Gość kalendarzyk
tu cie mam ANIMKU sama zalozylas obok podobnie bzdurny topic a teraz komus kto jest w sytuacji podobnej do twojej wspolczujesz naiwnosci. troche mi cie bylo szkoda ale wybacz - zmienilam podejscie. jestes tak samo glupia i naiwna wiec nie oceniaj innych. ZENADA :P Do Darka123 glowa do gory testy sie myla! idzcie do lekarza to bedziecie mieli wiecej pewnosci :D

KALENDARZYK - to wyjasnij mi to: \"zresztą uprawialiśmy później seks, lecz wtedy napewno nic się nie stało, a był to jej pierwszy raz, więc może od tego też się spóźnia\" Kto po czyms takim, pcha sie w to raz jeszcze? Zamiast wyjasnic i nie doklada sobie niepotrzebnie, to oboje brną w to dalej. Ja zapytam tylko: Po co? Mało im...?

Gość darek123
animku, mylisz się, gdyż seks uprawialiśmy całkowicie bezpiecznie i nie mam sie o co martwić co do tego, a co do zawaby łechtaczką, to rzeczywiście było nieodpowiedzialne, no i cóż mam powiedzieć, nie wiem :) a co do tego czy to jest prowokacja, nie ciągnąłbym tego tak długo gdyby tak było, pozdrawiam

no to pozdrawiam... i zycze wiecej rozwagi na przyszlosc! 3majcie sie.

Gość jakajoejaiheowndosnfown rfpow
hmm prędzej od tego pierwszego razu twoja dziewczyna jest w ciąży niż od zabawy łechtaczką, po pierwsze jak sie zabezpieczyliście?, bo jeżeli prezerwatywą to muszę Cię uświadomić, że nie daje ona 100%, wskaźnik Pearla: 3,9 - 13,8 ( na 100 kobiet- tyle zachodzi w ciąże.. ), jak mnieman na pewno luba nie brała tabletek anty, ponieważ nie przejmowałbyś się \"nieumtymi\" łapkami.. :) Pozdrawiam i mam nadzieję że luba jednak okresu dostanie ;)

Gość taka jakaś sobie jedna ...
oswieżam.. i co tam?

no co Ty!!! jezeli nie włożyła sobie paluszków gleboko To nie ma szans aby zaszła... Plemniki na zewnatrz bardzo króciutko Żyja!! Nie ma powodów do paniki naprawde..

Gość darek123
śmiejcie się śmiejcie, a ja miałem nóż na gardle;)

Gość darek123
aaa, i zapomniałem dodać, że kolejny test wyszedł negatywnie:)) no ale okresu jak nie było tak nie ma:p

Gość hmmm yyyy eeee
hmm to proponuje zrobić test z krwii :)

Gość darek123
no więc moja dziewczyna dostała dziś okres ;) cieszę się niezmiernie :] i na koniec chciałbym wszystkim podziękować za wasze opinie i za słowa otuchy, pozdrawiam:)