Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem tym przerażona

Ciągle powstają nowe topicki o braku sexu po urodzeniu dziecka, kłótniach z męże

Polecane posty

Gość jestem tym przerażona

Czy dziecko naprawdę aż tak niszczy małżeństwo. Ciągle czytam nowe topicki, codziennie powstaje jakiś nowy o kolejnej zrozpaczonej mężatce, że mąż jej nie pomaga, dzieckiem nie zajmuje się w ogóle, a żona przestała go interesować. Ludzie co się dzieje??

Gość Firthlady
Powstałoby więcej, ale moderatorki blokują te niepoprawne ideologicznie. Na tym forum obowiązuje idea ' ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie to najpiękniejsze rzeczy na świecie i jedyne spełnienie dla kobiety'. Jeśli masz jakieś inne przemyślenia to raczej zostaw je dla siebie bo zostaniesz zlinczowana

Gość ciągle_sama
witam facet to bezuczuciowy ssak on sam prowadzi do rozpadu malzenstwa a nie dziecko gdyby byli choc troche wdzieczni swoim zonom umieli im pokazac ze je kochaja i choc troche prubowali pomuc to malzenstwa by sie tak nierozpadaly chlopy to nie sredniowiecze kobieta tez ma prawo do zycia wsrud ludzi a nietylko siedziec w domu bo jej niepomagacie no i nie starcza czasu na relaks od dnia codziennego przepraszam za bledy

Hej!!! Niestety... Jak pojawia sie dziecko w małżeństwie, to wszystko diametralnie sie zmienia. U nas też nie było łatwo. On całymi dniami w pracy, a ja w domu z małą miałam za duzo czasu na przemyślenia. Jak wracał z pracy, to ja juz byłam źle nastawiona. Udawałam ze jest mi obojętny i mało się odzywałam. On myślał ze teraz jak jest dziecko, to mam juz go gdzieś i odsuną się na bok. Pewnego dnia nie wytrzymałam i wybuchłam. Ryczałam... Krzyczałam... Rzucałam czym popadnie... Mówiłam jak bardzo jest mi źle. Naprawdę szczerze pogadaliśmy. Okazało sie ze jemu tez było ciężki, ale wiadomo... Facet się nie przyzna:o Obiecaliśmy sobie ze oboje będziemy sie starać. Bo przecież jeżeli my nie będziemy szczęśliwi, to nasza córa tez nie będzie, a wystarczy ze ja cierpiałam z powodu nieudanego związku moich rodziców. Te ciężkie początki trzeba przetrwać i trzeba wspierać siebie nawzajem.

Gość to nie wina moderatorek
jesli dla kogos cos jest wielkie i swiete, po prostu nietaktem byloby ranic jego uczucia. Z maciezynstwem jak z religia trochę. Po co z tym walczyc - jedni sa za , drudzy przciw. Szanujmy swoje uczucia.