Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwriak ma kolanie...

krwiak na kolanie-prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość kwriak ma kolanie...

wczoraj jeździlam na nowym motorze i tak nieszczesliwie pomylilam hamulec z gazem ze wpadlam na drzewo...bardzo sie poobijalam i mam wielkiego guza na glowie ale to nie jest istotne....pojechalam na pogotowie i nic nie wykryli....ale dzisisiaj zrobil mi sie na kolanie guz-krwiak wielkosci sredniej pomaranczy.... wiecie co moge zrobic zeby to zeszlo?? udac sie do lekarza czy sam lód wystrczy?? prosze o rady bo nie wiem co robic!!!czy to moze byc niebezpieczne jesli jest na kolanie??

Gość Dana83
Po moich nieudanych doświadczenia w paintball miałam ten sam problem. Potrzebny ci Vitafon, niewielkie urządzenie, które oddziałuje na naczynia włosowate i usuwa starsze krwiaki w tydzień, a z sińcami radzi sobie błyskawicznie! To dobra rzecz i dla osób, które lubią aktywny wypoczynek i suknie wieczorowe (zdarza się :)), jest nie do zastąpienia.

Okłady z lodu lub Altacet Ice w psikadle. Potem kup maść na siniaki, np Arcalen o ile dobrze pamiętam.. cos z arniką.. Niestety sam będzie schodzić ze2 tygodnie :( A jeśli opuchlizna nie zejdzie do niedzieli, to musisz się zgłosić na pierwsza pomoc...