Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatusiekk

prezent

Polecane posty

Gość tatusiekk

jaki prezent od ojca dla corki na 18 stke? nie mam pojecia co kupic moje corce na osiemnaste urodziny.chciaLbym.żeby miała pamiatke ode mnie z okazji wejscia w dorosle zycie.czelkam na prppozycje

Gość tatusiekk
kobitki w was cala nadzieja!nie olewajcie mnie!

Hmmm... to zależy co już ma, co chce itd. Moja mama dała mi na urodziny karton z pamiątkam, które zbierała od mojego urodzenia. Różne zapiski, stare ubranka, pierwsze rysunki, nawet mleczak sie znalazł. Nie miałam pojęcia, że to zbiera, strasznie sie wzruszyłam. DOdatkowo kupiła mi apart cyfrowy bo o takim marzyłam, żebym mogła uwieczniać dalej reszte życia:) Teraz to trochę za poźno żebyś taki karton wspomnien uzbierał hehe, ale aparat dobra sprawa:) a z tym kartonem to podpowiedz dla kobietek, ktore oczekują dziecka, bądź mają maleństwo, żeby zaczęły coś takiego robić, bo zajebista sprawa:)

Gość tatusiekk
aparat ma.myslalem moze o czyms ze zlota?np.o pierscinku z wygrawerowanym ze to oe mnie dla niej.moze byc?

Gość tatusiekk
myslalem wlasnie o białym złocie ,zeby bylo bardzoej w kolorze srebra.

Gość moniśta
ja od taty na 18kę dostałam złoty pierścionek, ale taki nietypowy: okrągła obrączka jakby wycięto z niej kawałek i włożono w to miejsce białą cyrkonię. każdy się nim zachwycał. teraz jest takich pierścionków dużo, ale ja pamiętam ze ten był jednym z pierwszych o tym wzorze na rynku. kup coś rzadko spotykanego, nie jakiś oklepany fason.

Gość fggfgfdg
ja nic