Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bayleyka

Wieczór panieński

Polecane posty

Gość bayleyka

Idę dziś na wieczór panieński do mojej kuzynki... Nigdy nie byłam na takiej imprezie i tak teraz sobie myślę... Czy daje się z takiej okazji prezenty przyszłej pannie młodej? Nie chcę żeby była wtopa...

Gość kłantanamera
wypad cos dac ake raczej nic powaznego .ja dostalam dmuchanego faceta, kajdanki fosforyzujace, bielizne z pior no i mnostwo alkoholu.moj wieczir panienski byl przezajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!a wtym roku zrobilysmy sobie z dziewczynami zupelnie niechcacy rocznice oanienskiego, czyli wspolna babska balange

Gość bayleyka
Mam kabaretki ponczochy czarne nieotwierane, beda na nia dobre. moze byc taki prezent? I jeszcze jej nagram plytke z muzyka poscielowa, mam taka na dysku :D Takie ballady, starocie

Gość bayleyka
czy moze zamaist bielizny francuskie winko?

Gość kłantanamera
mysle,ze spoko, zwlaszcza muzyczka.moglaby stez okladke samodzielnie zrobic!

Gość kłantanamera
chodzi o to zeby imprezabyla z pieprzem!!!!

Gość bayleyka
juz raczej nie zdaze z ta okladka! to juz za jakies 3 godziny! a msuze sie jeszcze przyszykowac

no wlasnie mam ten sam problem, wiesz z ta muzyczka i kabaretkami to fajny pomysl, ja tez myslalam o kupieniu walka do ciasta lub tluczka i zeby cos na tym napisac, cos smiesznego o zonie i mezu czy cos. Ma moze ktoras z was jakis pomysl co dokladnie napisac?

Gość bayleyka
chyba jednak dam winko i plytke bo te kabaretki sa jednak rozpakowane, nieuzywane ale bez opakowania-nie wiem czy wypada tak dac? tzn ja bym to zapakowala jakos ladnie ale nie maja opakowania takiego w ktorym sie kupuje...

Gość to z kabaretek zrezygnuj

Gość bayleyka
a winko mam dobre, z Francji przywiozlam :)

Gość bayleyka
no, mysle ze winko i plytka wystarcza

Gość bayleyka
no to teraz sie biore za siebie.. to bedzie na dzialce to specjalnie sie nie musze stroic.. ale podmalowac sie nie zaszkodzi.. moze bedzie jakis jeden pan ;)

Gość Natsu
hej:) Przypominalas mi moj wieczor panienski. Byl suuuuper!Dlugo by opowiadac:) A walek tez dostalam i to od wlasnej siostry. Poza tym kilka kompletow super bielizny i dobre wina tezi jeszcze kilka drobiazgow. To byla niezapomniana noc- wielki uklon w strone mojej swiadkowej- a pan tez byl:) Zycze kazdej przyszlej mezatce takiej zabawy. Baw sie dobrze!

Gość bayleyka
mam nadzieje ze bedzie fajnie dzis.. nie bede znala nikogo oprocz przyszlej panny mlodej i jej siostry... ale czuje ze fajnie bedzie :)

Gość Natsu
bayleyka - na pewno bedziesz sie dobrze bawic! Jak wczesniej wspominalam, moj wieczor panienski byl po prostu super i niezapomniany i chetnie bym sie cofnela teraz w czasie. Nie jest to mozliwe niestety ale na szczescie mam slub w listopadzie dobrej kolezanki i tez sobie poszalejemy

na pewno bedzie super-baw sie dobrze:) a co do kabaretek to ja mysle ze jakbys zapakowala w taki ozdobny kartonik to tez by bylo ok ale jak masz jakies obawy to winko tez bedzie w porzadku. 🖐️🖐️🖐️

Gość bayleyka
juz zapakowalam ladnie winko i ozdobilam a kokardki, plytka juz nagrana :)

Gość bayleyka
"w kokardki" oczywiscie :)

Gość nati4
szukam pana z troimiasta na taki wieczorek na przyszla sobote. czy ktos zna namiary na takiego pana??

Gość przykro mi
ale nie umiem ci pomoc, wiem jedynie ze moja kolezanka miala w planach takiego pana "zamowic" ale z tym bylo bardzo ciezko bo po prostu nie mogla ich znalezc i szczerze nie wiem czy jej sie udalo.

Gość agunia251
a sprawdzałaś tutaj: www.romanticus.net1.pl podobno mają coś dla kobiet i dla facetów również, więc w sumie można upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ;)

Organizuje wieczory panienskie. Jesli nie masz czasu zajac sie przygotowaniami, a Panna Mloda to ktos specjalny dla Ciebie, oddaj sie w rece specjalisty! Profesjonaly koordynator imprez zatroszczy sie o najdrobniejszy szczegol, a Ty bedziesz miala spokojna glowe przez caly wieczor (o ile babelki nie zaczna dzialac za szybko:P). Wybierz pomysl na impreze z naszego bogatego wachlarza i przezyj niezapomniana noc ze swoimi przyjaciolkami. W takich chwilach ogranicza nas tylko Twoja wyobraznia:) zapraszam na konsultacje:) StarDust@hot-shot.com