Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooooo

raz zielona a raz brązowa kupka

Polecane posty

Gość ooooooooo

czy wszystko jest wporządku?

Gość pysio 345
nie obrzydzaj ok ???

Gość ooooooooo
moja córka robi takie kupki więc pytam czy wszystko jest o.k. czy muszę iść do lekarza. mam dopiero 16 lat i nie znam się na wielu rzeczach. proszę o pomoc czy to tak wiele by ktoś mi odpowiedział?

nie denerwuj sie moja też takie robi zalezy co jej dam do jedzenia, skoro brzuszek nie boli i nie ma kłopotów z wyprurznieniem to wszystko ok.

Gość ooooooooo
dzięki! nie marudzi i wydaje mi się że wszystko jest wporządku ale moze to jakieś bakterie tylko mała nie odczuwa tego

Gość anuśka 26
hej a ile ma twoja córcia miesiecy? moze karmisz ją sztucznym mlekiem-? wtedy kupki są takiego zabarwienia zielonkawego.ale jeśli mała nie marudzi i nie płacze przy wypróżnianiu to spoko-nie masz się czym martwić! podziwiam cię ze w tak mlodym wieku zostałaś mamą!widzę ze jakoś sobie radzisz a jak nie to chcociaż szukasz pomocy! powodzenia zycze!inne dziewczyny w towim wieku albo usuwają albo porzucają dzieciaczki. jeszcze raz życze dużo siły,miłości i pomocy od rodzinki i przyjaciół-wiem ze czasem sie przydaje - nie tylko w tak młodym wieku jak ty! mi czasem brak sił!

Gość ooooooooo
dzięki!!! cieszę się że mnie nie potępiasz. mała ma 5 m-cy i karmię ją mlekiem modyfikowanym. myślisz że to od tego mleka?

Gość pysio 345
niepotrzebnie pisałas ile masz lat, bo wiesz zaraz moralizatorki sie zlecą i bedą widziwiac :D a co do dziecka to jeżeli nie płacze bo brzuszek ją nie boli to raczej ok, zobaczysz jak bedzie jutro jeżeli to nie ustąpi wtedy wybierz sie do lekarza :)

Gość anuśka 26
wiesz ja do tej pory karmiłam piersią,a od tygodnia przeszłam na mleko modyfikowane -synek sie odzwyczaił i muszę karmić butelką.jak zobaczyłam taką zielonkawą kupke to zadzwoniłam do mojej pani doktor ale ona mi powiedziała ze po mleku tak jest-czasem ma takie żółte jak jajecznica z grudkami-to podobno wszystko ok. jakby miała kupki wodniste -takie żadkie strasznie-prawie jak woda -to wtedy trzeba sie martwić. pozdrawiam ciebie i córeczkę. a pysio 345 ma racje mogą cię tu czekać nieprzyjemne komentarze .ale sie nieprzejmuj.pappa

Kochana ja tez synka karmie mleczkiem sztucznym i dośc często robi takie kupki .Może to być spowodowane mlekiem lub być może wkraczenie w nowy etap tzn zabkowanie bo nigdy nie wiadomo kiedy wyjdze pierwszy zabek. Jeśli jesteś nie spokojna to może odwiedx lekarza wtedy napewno rozwije wszystkie Twoje watpliwości.Pozdrawiam :)

Gość ooooooo
dzięki za komplement jołopie