Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaa

bardzo ale to bardzo SUCHA skora

Polecane posty

Gość justaaaaaaaa

jak sobie z tym radzicie? jakich uzywacie balsamow itp. ja mam bardzo sucha skore smaruje sie nieraz nawet kilka razy dziennie i dalej mam przesuszoną skore szczegolnie teraz po opalaniu , peelingują ją i wogole juz chyba uzywalam balsamow jakie to tylko mozliwe. POMOCYYYYYYYYYYYYYYYYY

Gość pysio 345
Polecam balsam z ziaji HerbikaPlant olej bawełniany jest super

Gość ozon
Krem do ciała Eveline super!

może pomoże zwykła oliwka dla dzieci ... ja mam J&J - naprawdę fajnie nawilża ciało :)

Gość justaaaaaaa
dzieki dziewczyny , oliwka odpoda bo ona natluszcza mi skore lecz wcale nie nawilza skora jest taka napieta i sucha. a moze znacie jakies domowe sposoby?? jakies mieszanki maseczki???? wpisujcie jak znacie cos dobrego:)

Gość justaaaaaaaaasaa
zazdroszcze ze malo kto ma taki problem

Gość pij duzo
wody mineralnej z 2-3 L dziennie, codzien , i spozywaj duzo olejow roslinnych- lniany jest super do salatek i innych skora sie powinna poprawic po paru tygodniach a wogole czemu masz taka sucha skora? moze jestes zbyt chuda?

Gość chudziutka o suchej skórze
A co osoby chude mają suchą skórę? Nie słyszałam o tej teorii?

Gość koloreeeek
polecam vichy nutrologie2- do cery b.suchej- sama go stosuje i jest rewelacyjny :)

Gość Ja stosuje
2 razy w miesiacu /co dwa tyg./ maske chustke SPA firmy Zepter. Efekt jest taki jak po spedzeniu pol dnia u kosmetyczki. A kosztuje tylko 32pln. Wole te maski od wszystkich zabiegow. Odkad je stosuje nie mam problemow z przesuszona skora.

Gość Ja stosuje
Czasami korzystam takze z innych produktow firmy Zepter, aby nawilzyc moja skore. Ostatnio odkrylam, ze niezle efekty daje przykladanie do szczegolnie podatnych na wysuszenie miejsc pokrywek od garnkow ze stali nierdzewnej. :classic_cool:

Gość aaaaaaaaaaaaaaha
smarowac moczem kilka razy w ciagu dnia przez kilka dni

Garniera ten czerwony i pij duzo wody mineralnej;) jeszcze jest taki jeden balsam ale nazwy nie moge sobie przypomniec:o jak mi sie przypomni to napisze.

Do bardzo suchej skóry nie używać peelingów ziarnistych, tylko enzymatyczne, i to rzadko. Zamiast durnych balsamów ze sklepu polecam albo serię D\'Oliva Zdrovitu (nowość:)) jako kosmetyki, albo pytaj o emolienty.

Gość tak chude maja sucha
skore nie wiem czemu moze prze to ze jedza malo tluszczy ktore tak naprawde rowniez odpiadaja za nawilzenie jej od srodka

Gość moja rada
polecam Propy Lacticare. dostępny w aptece. sprawdź czy nie masz niedoczynności tarczycy. taka skóra to często pierwszy z objawów.

Polecam Iwostin, dostaniesz w aptece. Bardzo dobre kosmetyki, nie tylko do ciała i nie tylko do nawilżania :-)

Gość Oczywiscie
Wpis: ja stosuje o 22,28-to podszywacz stosuje te pokrywki:D Oj Biedaczku biedaczku:)

Gość Weronika2633
Ja przed snem stosuje dużą warstwe kremu nanobase, wchłania ise przez noc i rano budze się rześka i nawilżona jak cholercia ;')