Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diablica1986

Czy warto?

Polecane posty

Po 4 latach,w chwili kiedy moej zwiazek sie rozlatuje zastanawiam sie czy warto brac slub?Czy wrato wydac te kase,miec papierek itp. czy to czegos nie zepsuje?Po co slub i pozniej rozwod skoro mozna sie szybko rozstac..?Moze nie przemyslalam tego co pisze bo jestem rozzalona ale.....Tak sobie mysle ze nie warto brac slubu.....ze nawet najprawdziwsza milosc po jakims czasie sie konczy...Moze sie myle? :( :( :( :( :(

Gość kłantanamera
jestem rok po slubie ale jestesmy razem od 10 lat (od liceum).nic sie miedzy nami nie popsulo,a wrecz przeciwnie-co jakis czas wskakujemy na wyzszy level choc wydawloby sie ,ze bardziej kochac juz nie mozna! nam sie udalo i zaloze sie ,ze nie tylko nam.glowa do gory-moze ten facet to nie TEN

Gość tgvc6tryv rt

Jesteśmy z tego samego rocznika (\'86) Uważam, że jeśli Twój związek się rozlatuje jak piszesz to nie powinnaś myśleć o ślubie, tylko poświęcić swój czas i energie (jeśli oczywiście masz jeszcze na to ochotę) by odbudować to co już niestety padło. Pisałam tu kiedyś bardzo dużo o sobie i swoim życiu, od prawie 5 lat jestem z mężczyzną dużo starszym ode mnie. Od kilku miesięcy jestem szczęśliwą mężatką. Nie żałuje tego. Uczę się, pracuje. Myślimy o dziecku. O miłość trzeba dbać i nie kierować się opinią innych. Ja gdybym słuchała innych już dawno nie bylibyśmy razem, a już na pewno nie stanęlibyśmy przed ołtarzem :) Trzymaj się.