Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maja12

już nie wiem co robić..

Polecane posty

Witam, otóż 1,5 miesiąca temu poznałam chłopaka, bardzo mi sie spodobał,ja jemu również.Jedank widze ze bardzo nam sie trudno ze sobą porozumieć,on jest poważny,po studiach,odczuwam nieraz takie coś jakby mnie unikał,już sama nie wiem jak to wam wytłumaczyć... wydaje mi sie ze on jest zbyt pewny siebie,natomiast ja nie wiem co robić... staram sie być dla niego miła i robie wszystko żeby było ok,ale jakoś nie jest. Jesli chcecie to pytajcie ,moze w czasie rozmowy sie rozkręce i bede umiałą wam więcej powiedzieć.

czasami wydaje mi sie jakby miał mnie dośc,on uważa ze tak nie jest,wręcz przeciwnie,ale czasami czuje ze traktuje mnie jak taką głupią małą dziewczynke. jeśli zwróce mu na cokolwiek uwage to zaraz sie obraża.

Gość może ma się za niewiadomo
kogo?

też już tak czasami myśle, dodam do tego ze ja tez studiuje,teraz zaczne studiować na drugim kierunku i nie uważam siebie za nie wiadomo kogo... ja po prostu nie wiem jak ja mam sie w stasunku do niego zachowywać zeby było lepiej...

ostatnio nawet jak sie popłakałam przy nim,nawet mnie nie przytulił,zupełni nic,tylko pytał sie o co chodzi... nic mu nie powiedziałam,a na drugi dzien powiedział tylko zebym nie miała więcej takich humorów.

chodziło mi, że może ON ma się za niewiadomo kogo ?

może sie ma za nie wiadomo kogo.... czasami już sie normalnie boje do niego podejsc,wydaje mi sie ze on traktuje mnie tak jakoś obojętnie,a moze sie myle,moze już widze samo zło...

może ten chłopak nie lubi się roztkliwiać, może nie pasujecie do siebie, poszukaj sobie kogoś bardziej uczuciowego, kto potrafił by cię zrozumieć

nie wiem w jaki sposób mam z nim porozmawiać... jak mam mu sie zapytać,jak mu dać do zrozumienia aby mi odpowiedział jako kogo on mnie traktuje,czy jako swoją dziewczyne czy przyjaciółke...

trudno mi go zrozumieć,wiem ze jest zapracowany,ze ma bardzo mało czasu,ale to go nie usprawiedliwia.

Gość Wrom
Czytam te wasze wypowiedzi i we wszystkich jedna z głównych porad to rzuć go i znajdż sobie innego. Fajne porady, przecież to nie jest supermarket z tysiącami partnerów do wyboru.

no proste, że się zapytaj, musisz wiedzieć jako kogo cię traktuje, bo jak tylko przyjaciółkę, to po co masz się starać, marnować energię i nerwy, by o niego zabiegać. Jeśli powie, że traktuje cię tylko jak przyjaciółkę spróbuj się go wprost wypytać, co masz zmienić, żeby zuważył w tobie kogoś więcej.

a jeśli dalej będzie ''niewzruszony'' , poszukaj sobie kogoś innego

Wrom masz racje, to nie jest supermarket z facetami na wymiane,tymbardziej ze mi na nim w jakiś sposób zalezy...

to co , ma się męczyć z nim??? wrom, niewierzę, że gdybyś była w podobnej sytuacji, to chciałabyś to ciągnąć, chyba , że lubisz się umartwiać, to co innego.

Gość Maju 12
wiesz to dziwne bo wszystkie uczucia w życiu są nam potrzebne nawet te zle . Dziwny jest Twoj chłopak , wydaje się być`zimną` osobą , roznica 5l. nie jest duża jednak zastanow się czy warto wiązać sie z osobą ktora nie ma uczuć? pozdrawiam , powodzenia:)

nie wiem moze jeszcze za krótko go znam... moze go czymś do siebie zraziłam.... dokładnie brakuje mi od niego zwykłego uczucia,same to rozumiecei zcego,przytulenia itp. a nie tylko zaspokojenia przez nigo swoich potrzeb.

chciałbym z nim o tym porozmawiaćale nie wiem jak i od czego zacząc,zeby go jeszcze bardziej nie zrazić do siebie

Gość Maju 12
to egoista , będziesz bardzo nieszczęśliwa z takim człowiekiem.

znacie się 1,5 miesiąca i nawet cię jeszcze ani razu choćby po przyjacielsku nie przytulił?

ja chce z nim tylko porozmawiac ale nawet nie wiem jak.... pewnie ze mówić wprost bedzie najłatwiej ale to wcale nie jest takie proste

może to ten z tych typów ''sztywnych'' ludzi?

w każdym razie nie wydaje się zbyt czuły

on jest chyba zły na mnie,choć jak go o to pytałam to zaprzeczył kilka dni temu wyjechaliśmy w góry,w pierwszy dzień było ok,spędziliśmy razem noc,potem następną i na tym sie skończyło, bo podczas sexu mówiłam mu ze mnie troche boli przy tej pozycji itp. powiedziałam mu to ze dwa razy,a on na to,ze wciaż coś jest żle,wstał i poszedł do łażienki. jużż nie wiem o co mu chodzi.... przyytula mnie i całuje wtedy jak coś chce.

nie wiem jak mam sie zachować przy następnym spotkaniu... moze mu powiedzieć:\" zjawiła sie twoja kolezanka do towarzystwa\"