Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beńika

MAm żywca i wolną chatę...

Polecane posty

Gość Beńika

siedzę sama, muzyczka w tle i popijam pifko... chłpak 300 km ode mnie-pracuje, rodzinka na wakacjach Tylko ja, kot i moje myśli.... Nawet fajny stan:)

Gość gdzie pada gdzie pada
otrzeżwiejesz to Ci przejdzie, nic się nie martw

Ja tez pije piffffko (Tyskie z soczkiem), facet dzis pojechal, przyjedzie jednak na moje urodzinki (poniedzialek), czasem fajnie tak samej posiedziec... :)

Gość Beńika
spoko! mi nic nie jest;) nawet dobrze tak pobyć sam na sam ze sobą czasami zapraszam do rozmowy o wszystkim i niczym:) gorąco...ufff

Gość Beńika
no pewnie że fajnie 🖐️ Karolina:) a z kąd jesteś i skąd facet? jesli można wiedziec:)

Gość Beńika
ooooho, właśnie zaczyna mnie brac:P

Gość Beńika
ooo,to bliżej macie do siebie niż my... A jak sobie radzicie z odległością? barzdo daje się wam we znaki? bo mi czasami baaaardzo:(

mi w zasadzie nie, bo studiujemy w Poznaniu (inne uczelnie) i od wrzesnia mamy zamiar wynajac razem pokoj, bo w sumie i tak spal w akademiku moze raz na miesiac, szkoda kasy na takie cos..

jak tylko przeczytalam o piwku to polecialam do lodowki tez siedze sama, faceta rzucilam w kwietniu (zycia przez to nie mam, bo ciagle wysluchuje jaki to on wykonczony psychicznie itd.) i powiem wam ze strasznie mi dobrze samej :)

Gość Beńika
hehe, tak już trochę podfazowana jestem:P my co tydzień, co dwa...rzadziej nie. Ale on w Krakowie,ja w Lublinie Ja studjuję , on tam pracuje... bardzo tesknimy

Gość Beńika
aktorka [czesc} współczuję...a może gratuluję... dobrze,że Tobie jest dobrze.... a nawet w związku samotność czasem potrzebna! zdróweczko dziewczynki!!!!:)

ja nie powiem - jak bylam sama to sie rozbestwilam.. Wyszalam sie przynajmniej za wszystkie czasy :) Oj mnie tez juz bierze - to chyba przez ta duchote na dworze. Na cos trzeba zgonic:)

po co ciagnac zwiazek, ktory meczy tzn. to swietny facet, ale nie dla mnie zalezalo mi na przyjazni ale wychodza z tego tylko klotnie i spiecia, bo on nadal chcialby zebym wrocila zreszta przestalam sie oszukiwac, kocham faceta z ktorym nigdy nie bede, bo ma rodzine (shit!) jak narazie taki stan zawieszenia, samotnosc sluza mi czuje sie wolna, a to piekne uczucie po zwiazku pelnym zazdrosci :)

Gość Beńika
hehehe na pewno przez duchotę! ale mi wesoło już:D:D:D:D:D:D

ja sobie male otworzylam, zreszta na pomorzu wcale nie jest tak cieplo teraz, wiec nic mnie nie bierze Benika ciesz sie ze chociaz kot ci dotrzymuje towarzystwa, moj gdzies poszedl i mnie zostawil

Gość Beńika
:D...no mój śpi obok dziewczyny potańczymy???:P ja włączyłam ATB:)

Gość Beńika
:) też:) ale też Let u go, hold you , till I come:) a teraz słucham Worl hold on Boba sinclara:D suuuuuuuuper!!!:)

Gość Beńika
ooo,nie znam, nie znam:) ale poznam! Jeju...pifko działa....potańczę;) Karolka słuchasz techno?

Gość Woooow
🖐️ uwielbiam techno :)

Gość Beńika
Ojej...skończył się żywiec...:( techno też uwielbiam:)

Gość Beńika
aaa..chyba polece do sklepu!!!:D tylko jak?.....troche sie chwieję....

Gość techno ...
moje ulubione. pije tyskie:) można dolaczyc:)