Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kolia84

Woda termalna Avene czy La Roche -Posay?

Polecane posty

Go艣膰 kolia84

Pom贸偶cie doradzi膰, kt贸ra jest lepsza. Plusy i minusy tych w贸d. Pro艣ba o wasze opinie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 musnieta
Jak mialam kupic sobia dobra wode to bardzo polecano mi Avene ,ale niesety nie bylo i kupilam Vichy. Tej nie polecam !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmel500
A czemu nie polecasz vichy? ja mam i bardzo dobrze sie po niej czuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 musnieta
Ja szukalam wody do cery wrazliwej sklonnej do zaczerwienien,ktora miala schlodzic i zapobiegac uczuci pieczenie...poprostu sie nie sprawdzila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmel500
aha. no ja ja stosuje do odswiezenia i lekkiego nawilzenia, nie probowalam innych ale sa przeciez jeszcze np.Iwostin i inne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolia84
Niestety Iwostin to totalna pora偶ka :( 偶adnych efekt贸w i jeszcze okropne punktowe spryskiwanie

Udost臋pnij ten post

Mam bardzo wra偶liw膮 sk贸r臋. Po Laroche Posay dosta艂am takiego uczulenia, ze leczy艂am sie p贸艂 roku. Stosuj臋 Avene z powodzeniem i bez skutk贸w ubocznych. Moja g臋bulka jest g艂adka, bez przebarwie艅 i zaczerwienie艅, jest dobrze nawil偶ona i b臋d臋 stosowa膰 kosmetyki Avene dot膮d, dop贸ki b臋d臋 偶y艂a lub dop贸ki b臋d膮 je produkowa膰. Innych si臋 boj臋, bo najcz臋艣ciej ko艅czy si臋 to wysaypk膮, 艣wi膮dem i wra偶eniem poparzenia sk贸ry :-o w moim przypadku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmel500
tez mam pare produktow z la roche-posay i musze sie przyznac ze nawet lepiej dzialaja od vichy.

Udost臋pnij ten post

Od lat kupuje wode z Avène. Jest swietna. Zadnych podraznien, gladka, swieza skora. Naprawde polecam :)

Udost臋pnij ten post

A ja mam Iwostinu, wczesniej mialam La Roche i Iwostinu jest dla mnie o niebo lepsza: woda la roche mnie podrazniala i zadnego efektu obiecanego przez producenta u siebie absolutnie nie zauwazylam, Iwostin jest lagodzacy, nie szczypie w oczy, jest delikatny i bardzo odswiezajacy, takze jak z tych dwoch to zdecydowanie Iwostin to moj numer jeden. Avene nigdy nie mialam wiec nie moge sie wypowiedziec.

Udost臋pnij ten post

Je艣li kto艣 ma wra偶liw膮 , sk艂onn膮 do podra偶nien sk贸r臋 to polecam Avene. Widomo, 偶e Iwostin czy Vichy nie wszystkim wra偶liwcom od razu zaszkodz膮 ale Avene to kosmetyki zrobione typowo do cer nadwra偶liwych i ryzyko wyst膮pienia podra偶nien jest najmniejsze. Polecam Avene cho膰 musze przyzna膰 偶e troche sie obrazilam na t膮 firme ze wzgledu na totalnie lekcewa偶膮cy stosunek do klienta. Na ka偶dym pudelku podaja adres mailowy dla konsumentow tylko po co skoro zupelnie ich olewaja i nie odpisuje na maile. Ciekawe czy centrala we Francji wie jakich ludzi zatrudnia w Polsce do kontakt贸w z klientami? Tak wi臋c za dzialanie kosmetyk贸w 6 za stosunek do klient贸w 1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasienka 80
zarowno avene jak i la roche byly swietne. ale pametaj ze woda nie nawilza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vivhy okropienstwo
tonik ten zielony normaderm mi pali skore;) mam po nim czerwona, taka piekaca. krem na noc chronoaktywne mi roz niosl syfy normalnie:| i zadnych super efektow, jak za taka cene. teraz mam z la roche i jest super !! ale zastanawiam sie tez nad avene:) bo tak tu zachwalalacie:)) a ktore sa do bardziej wrazliwej cery? bo ja mam baaardzo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trarara
vichy to nie sa dermokosmetyki, to juz lepiej Dermedic albo Iwostin. A jak uwazacie, kt贸re kosmetyki lepsze La roche czy avene? Ja jestem bardziej przekonana to La Rocha, ale sama nie wiem dlaczego...Teoretycznie sa z tej samej p贸艂ki, ale jak jest na prawde? Wode akurat mam z Avene i jest super:)

Udost臋pnij ten post

Z czystym sumieniem polecam AVENE, najlepsza woda termalna i najlepsze produkty. Mia艂am ta wode (moja cera jest wybredna i wrazliwa) i spisywala sie super, skora gladziutka, pory zwezone, zero podraznien, krostki szybciej sie goi艂y jak cos wyskoczylo. Mam tez zel do twazy z Avene Cleance nottoyant (jakos tak sie pisze:) ) i jestem bardzo zadowolona bo zel ten naprawde korzystnie wp艂ywa na cere i ogranicza wyskakiwanie krostek szczegolnie jesli chodzi u mnie przed okresem.

Udost臋pnij ten post

a iwostin to porazka poniewaz zostalo mi jeszcze 1/3 wody w butelce a spryskiwacz juz nie dziala, wogole woda leje sie stumieniem a nie spryskuje, daremna:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te wody s膮 drogie ale znalaz艂am odpowiednik- termisse , kt贸ra swietnie si臋 sprawdza i nawil偶a twarz a zarazem koi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadza si臋, ale termissa jest ta艅sza, bo to polska woda termalna, z podhala bodaj偶e, a rowniez nie zauwa偶ylam 偶adnej roznicy w por贸wnaniu do avene, tak偶e po co przep艂aca膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annia9988
Termisse i ja kupuj臋. Faktycznie jest 艣wietna, a cenowo tak jak piszecie super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annnkanna
Ok. ja te偶 ch臋tnie zaczn臋 u偶ywa膰, tylko podpowiedzcie gdzie te termiss臋 mo偶na kupi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy! WON 艣ciery ze spamem g贸ownisy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w hebe masz termiss臋 na pewno dost臋pn膮 stacjonarnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja u偶ywam wode z kibla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Paullina88
Jesli nie masz zdania to mo偶e jednak lepiej nic nie pisz, a nie za艣miecasz watek. Ja np szukam sprawdzonych informacji i nie mam ochoty czyta膰 takich komentarzy. Nie masz potrzeby dbac o siebie to nie, ale daj innym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to spr贸buj termissy, skoro jest niedroga

Udost臋pnij ten post