Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolia84

Woda termalna Avene czy La Roche -Posay?

Polecane posty

Gość kolia84

Pomóżcie doradzić, która jest lepsza. Plusy i minusy tych wód. Prośba o wasze opinie.

Gość musnieta
Jak mialam kupic sobia dobra wode to bardzo polecano mi Avene ,ale niesety nie bylo i kupilam Vichy. Tej nie polecam !!

Gość Karmel500
A czemu nie polecasz vichy? ja mam i bardzo dobrze sie po niej czuje

Gość musnieta
Ja szukalam wody do cery wrazliwej sklonnej do zaczerwienien,ktora miala schlodzic i zapobiegac uczuci pieczenie...poprostu sie nie sprawdzila

Gość Karmel500
aha. no ja ja stosuje do odswiezenia i lekkiego nawilzenia, nie probowalam innych ale sa przeciez jeszcze np.Iwostin i inne

Gość kolia84
Niestety Iwostin to totalna porażka :( żadnych efektów i jeszcze okropne punktowe spryskiwanie

Mam bardzo wrażliwą skórę. Po Laroche Posay dostałam takiego uczulenia, ze leczyłam sie pół roku. Stosuję Avene z powodzeniem i bez skutków ubocznych. Moja gębulka jest gładka, bez przebarwień i zaczerwienień, jest dobrze nawilżona i będę stosować kosmetyki Avene dotąd, dopóki będę żyła lub dopóki będą je produkować. Innych się boję, bo najczęściej kończy się to wysaypką, świądem i wrażeniem poparzenia skóry :-o w moim przypadku.

Gość Karmel500
tez mam pare produktow z la roche-posay i musze sie przyznac ze nawet lepiej dzialaja od vichy.

Od lat kupuje wode z Avène. Jest swietna. Zadnych podraznien, gladka, swieza skora. Naprawde polecam :)

A ja mam Iwostinu, wczesniej mialam La Roche i Iwostinu jest dla mnie o niebo lepsza: woda la roche mnie podrazniala i zadnego efektu obiecanego przez producenta u siebie absolutnie nie zauwazylam, Iwostin jest lagodzacy, nie szczypie w oczy, jest delikatny i bardzo odswiezajacy, takze jak z tych dwoch to zdecydowanie Iwostin to moj numer jeden. Avene nigdy nie mialam wiec nie moge sie wypowiedziec.

Jeśli ktoś ma wrażliwą , skłonną do podrażnien skórę to polecam Avene. Widomo, że Iwostin czy Vichy nie wszystkim wrażliwcom od razu zaszkodzą ale Avene to kosmetyki zrobione typowo do cer nadwrażliwych i ryzyko wystąpienia podrażnien jest najmniejsze. Polecam Avene choć musze przyznać że troche sie obrazilam na tą firme ze wzgledu na totalnie lekceważący stosunek do klienta. Na każdym pudelku podaja adres mailowy dla konsumentow tylko po co skoro zupelnie ich olewaja i nie odpisuje na maile. Ciekawe czy centrala we Francji wie jakich ludzi zatrudnia w Polsce do kontaktów z klientami? Tak więc za dzialanie kosmetyków 6 za stosunek do klientów 1

Gość kasienka 80
zarowno avene jak i la roche byly swietne. ale pametaj ze woda nie nawilza.

Gość vivhy okropienstwo
tonik ten zielony normaderm mi pali skore;) mam po nim czerwona, taka piekaca. krem na noc chronoaktywne mi roz niosl syfy normalnie:| i zadnych super efektow, jak za taka cene. teraz mam z la roche i jest super !! ale zastanawiam sie tez nad avene:) bo tak tu zachwalalacie:)) a ktore sa do bardziej wrazliwej cery? bo ja mam baaardzo.

Gość trarara
vichy to nie sa dermokosmetyki, to juz lepiej Dermedic albo Iwostin. A jak uwazacie, które kosmetyki lepsze La roche czy avene? Ja jestem bardziej przekonana to La Rocha, ale sama nie wiem dlaczego...Teoretycznie sa z tej samej półki, ale jak jest na prawde? Wode akurat mam z Avene i jest super:)

Z czystym sumieniem polecam AVENE, najlepsza woda termalna i najlepsze produkty. Miałam ta wode (moja cera jest wybredna i wrazliwa) i spisywala sie super, skora gladziutka, pory zwezone, zero podraznien, krostki szybciej sie goiły jak cos wyskoczylo. Mam tez zel do twazy z Avene Cleance nottoyant (jakos tak sie pisze:) ) i jestem bardzo zadowolona bo zel ten naprawde korzystnie wpływa na cere i ogranicza wyskakiwanie krostek szczegolnie jesli chodzi u mnie przed okresem.

a iwostin to porazka poniewaz zostalo mi jeszcze 1/3 wody w butelce a spryskiwacz juz nie dziala, wogole woda leje sie stumieniem a nie spryskuje, daremna:/

Gość gość
Te wody są drogie ale znalazłam odpowiednik- termisse , która swietnie się sprawdza i nawilża twarz a zarazem koi.

Gość gość
zgadza się, ale termissa jest tańsza, bo to polska woda termalna, z podhala bodajże, a rowniez nie zauważylam żadnej roznicy w porównaniu do avene, także po co przepłacać

Gość Annia9988
Termisse i ja kupuję. Faktycznie jest świetna, a cenowo tak jak piszecie super.

Gość Annnkanna
Ok. ja też chętnie zacznę używać, tylko podpowiedzcie gdzie te termissę można kupić?

Gość gość
WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy! WON ściery ze spamem góownisy!

Gość gość
w hebe masz termissę na pewno dostępną stacjonarnie

Gość gość
ja używam wode z kibla

Gość gośćPaullina88
Jesli nie masz zdania to może jednak lepiej nic nie pisz, a nie zaśmiecasz watek. Ja np szukam sprawdzonych informacji i nie mam ochoty czytać takich komentarzy. Nie masz potrzeby dbac o siebie to nie, ale daj innym.

Gość gość
to spróbuj termissy, skoro jest niedroga