Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala78

chce dziecka kto ze mna bo zwarjuje

Polecane posty

Hej dziewczyny my staramy się prawie rok i za każdym razem miałam obiawy na ciąże, jedną istotkę straciłam gdzieś w 5-6 tyg. bylo to samoistne poronienie nie musiałam być w szpitalu. Teraz mija kilka miesiecy od tego zadażenia i nic. O moją córeczkę pierwszą staraliśmy sie 7 miesięcy. Nie trace nadzieji. Czekam teraz juz mniej intensywnie niż kilka miesięcy temu. Myśle, ze trzeba wyluzować bo inaczej można zwariować. Życze Wam i sobie powodzenia :)

czesc dziewczynki wlasnie mam czas przed pojscie do lozeczka bo w dzien mialam urwanie glowy praca sprzatanie objad i nasze codzienne prace strasznie sie ciesze ze kilka dziewczyn sie odezwalo zawsze razniej jak sie wie ze nie tylko ja mam taki problem z zaskoczeniem slomeczka straszne dzieki allla-staram sie byc dorej mysli ale czasmi sie nie udaje tak bardzo chce byc juz mama ze nie wiem w prawdzie emocje juz troszke zelzaly niz w pierwszym miesiacu stranek ale no coz zobaczymy moze akurat anulka mam nadzieje ze to to i bedziesz szczesliwa sabcial to faktycznie juz chwilke ale nic sie nie martw naperwno wszystko bedzie ok i ci sie tez uda a bardzo mi przykro z powodu tego co cie spotkalo ale nastepnym razem juz wszystko bedzie ok no i gratulacje ze juz masz jedno sloneczko A co do mnie to juz nie wiem{przepraszam za opis ale komus musze sie wygadac}caly czas mam uczucie mokrosci wiec latam do lazienki i nic czysciutko ale jak tak troszke glebiej wetkne papierek to jest ten sam sluz taki bialy matowy nie ciagnacy i jest on troszke przybarwiony tak zywa krewka ale tylko zabarwiony nic sie nie leje ani nic wiec nie wiem to sie zaczelo wczoraj popoludniu myslalam ze to@ ale nie bo ona zawsze mi sie rozkrecala po kilku godz a tu nic wczoraj moze bylo troszeczke wiecej tego sluzu ale dzis no prawie nic.ale zastanawi a mnie ze to tylko sluz zabarwiony na leciutko czerwono a nie zadna krew jak podczas okresu i wcale nie widac aby sie to chcialo rozkrecic korcze glupieje nic takiego nigdy przedtem nie mialam zwarjuje no ale juz nie przynudzam spadam ide spac do jutra papapapa

Gość aneczka333
Halo kobitki i co uwas":)Lala mam dokladnie jak ty moze to to czego obie pragniemy :) :) :) tez latam do kibla co chwile i sprawdzam HIHI :) to juz rytual:0 a co u pozostalych pań ?Chlop to ma dobrze chwila przyjemnosci ,a my potemmodlimy sie ,czekamy aby juzpojawila sie nasza mala iskierka na świecie :) hihihi:) pozdrawiam i czekam na was

Gość anulka333
mmmmmmmmmmmmmmmmmhy cisza chyba wszystkie wyjechaly w ten deszczowy weekend:( albo staraja sie o dzidziusia:) hihhihi pozdrawiam

hej, mogę się wtrynić na chwilunie? miałabym pytanie, niewiem czy będziecie mi w stanie odpowiedzieć

Gość anulka333
no....i....

Gość Divva11
witam to ja sie podlaczam dopiero zaczynamy (3 cykle) i bardzo bym chciala moze z wami bedzie razniej pogadac i wygadac sie o niepowodzeniach :) pozdrawiam anulke333 i lala78 moja znajoma tak miala i byla dzidzia mam nadzieje ze wam za pare dni pogratuluje :) :)🌼