Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile jeszcze

martwie sie o swoja przyszlosc ....

Polecane posty

Gość ile jeszcze

Gość sheeee
nie ma się co martwić, bo nie ma czegoś takiego jak przyszłość :) zajmij się teraźniejszością i będzie dobrze :)

Gość ile jeszcze
no tworze, tworze... ale ona wciaz mnie przeraza...

Gość ile jeszcze
do sheeee - wiesz tez tak sobie mowie ale czasem dopada mnie strach - co dalej???

Tego nie jesteś w stanie przewidzieć. Przynajmniej nie do końca. Dlatego TU i TERAZ, zawsze TU i TERAZ :-)

Gość sheeee
podziel sobie rzeczywistość na tę część na którą masz wpływ i na tę na którą nie masz. pomyśl sobie że jeśli chodzi o strefę twoich wpływów to robisz to co w twojej mocy i naprawdę się starasz a tą drugą strefą to sie nie przejmuj bo po co skoro i tak jest poza twoim zasięgiem. ja jak sobie tak pomyślę, to mi lepiej.

Gość ile jeszcze
tu i teraz , wypila za duzo "pifka" moze to dlatego.. ale tak na serio: boje sie co bedzie za rok, czy mi sie uda cos osiagnacm, czy w razie czego dam rade? nie macie takich mysli?

Gość ile jeszcze
babeczki ja to wszystko wiem, ale, raz na jakis czas dopada mnie ten stracch i przeraza mnie ta czesc na ktora nie mam wplywu...

Gość sheeee
no wiem, jest ogromna. okropna i bardzo złośliwa najczęściej. do tej części należy np rektor mojego uniwersytetu który tak nam obcina stypendia ze ja mam mu ochotę poobcinać wszystkie obcinalne części ciała z głową włącznie. hmmm, ale jak się zaczynam tak bać tej części to chyba spać wtedy idę to taki lek na wszystko.

Gość tak jak wszedzie
jak bys na mnie i moje zycie popatrzyla tak z zewnatrz to postukalabys sie w glowe i powiedziela c ta dziwczyna narzeka.. ale z drugiej strony wszystko jest jakies takie niepewne. ja nie wiem czy za pare miesiecy bede sonie mogla jeszcze na to czy na tamto pozwolic... i to mnie przeraza. jak mam zyc???

Gość jak będziesz tak biadolil
jak ja Cię niuńka rozumiem :o

Gość gość
Qmahuc20iwIR0JjHpgGAsjUF