Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sroczka .

Odchudzanie za pomocą hipnozy?

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie, wszystkie te roślinki i super zioła to ściema. Jeszcze nikomu to nie pomogło, te suplementy diety można sobie wsadzić, bo tylko degradują organizm. Np. ta cała spirulina - kiedyś to badali i okazało się, że ma pełno metali ciężkich, a ludzie to łykajo.

Gość gość
Psychologia odchudzania ponad wszystko.

Gość gość
Ta hipnoza działa rewelacyjnie :) Są efekty po 6 dniach już :)

Moim zdaniem hipnoza nie pomaga w zrzuceniu zbędnych kilogramów,polecam stosowanie suplementu diety IQacai,osobiście sam go stosowałem i już po kilku tygodniach widać efekty.

Gość gość
Co do proszków do odchudzania nie będę się nawet wypowiadać. Tonący brzytwy się chwyta... Od lat wciskacie ludziom te same prochy na odchudzanie i jeszcze nie znam nikogo kto by z tym schudł . NIKOGO dosłownie.

Gość gość
Jestem pierwszy miesiąc po testach z hipnozą do odchudzania i normalnie szok. Prawie całkiem porzuciłam słodycze, wmówiłam sobie, że się ich brzydzę i działa genialnie. Prawie codziennie chodzę na spacery, nawet teraz piszę z telefonu :)

Gość nadia3321
Dobry hipnoterapeuta potrafi sprawić, że zostanie usunięta przyczyna problemu, a nie tylko jego objaw. Na tym to polega. Dużo czytałam o metodzie H.I.T.T. , która jest bardzo skuteczna. Stosują ją między innymi terapeuci z tej listy http://www.hipnoza.org.pl/terapeuci/ rekomendowani przez Towarzystwo Hipnozy Terapeutycznej i Badań nad Hipnozą.