Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endi

PACHY WYGLADAJACE NA BRUDNE

Polecane posty

Gość endi

dziewczyny znacie jakis dobry sposó aby wybielic pachy kiedys uzywałam samoopalacza i pewnie po nim tak one wygladaja czy jest jakis krem wybielajacy pomózcie

Gość no i po co
po co Ci byly te samoopalacze, pomaranczowe swinsta. Widzisz co robia ze skra?! Sprobuj z sokiem z cytryny

Gość endi
uzywałam ich kilka lat temu i to tylko pare razy juz nigdy wiecej........znacie jeszcze jakies spooby?

Gość .Joanna.
Depilujesz pachy maszynką do golenia?? Jeśli tak, to właśnie te malutkie włosy wyrastające na skórze. Maszynką trudno ogolić pachy tak, żeby były zupełnie białe.

albo balsam korygujący plamy po samoopalaczu? tylko ze jak masz je od kilku lat to nei wiem czy cos sie da z nimi zrobic

Gość lemon tv
wlasnie maszynka jest be depiluj depilatorem jesli masz mozliwosc pachy sa po nim bialutkie cudniutkie i gladziutkie nie robia sie syfy i jest malo czarnych kropkow

Ja też tak mam, ale od golenia.... mam ciemne plamy, wyglądają jakby były brudne.... też szukam sposobu by je wybielic, a czekac az mi włoski odrosną i depilowac je woskiem to awykonalne!

Gość endi
ciemniejszy kolor jest nie pod reka gdzie gole włoski tylko z przodu nie chodze wiec w bluzkach na ramiaczkach bo nie ładnie to wyglada moze jak pojade na wakacje to opale rece z drugiej strony i wówczas nie bedzie to takie widoczne dzieki za wszystkie rady :) myslałam o jakims kremie wybielajcacym ale nie wiem czy sa takie

Gość a depilacja zimnym woskiem
w plastrach bardzo boli?Golę pachy masynkę i też mam tkie czarne wloski,których nie da się ogolić dokladnie bo siedza one w skórze i stąd wystają:-oCzy wosk usuwa dokladni wloski spod pach?Chodzi mi o wosk w plastrach typu Veet.

Gość tak ale boli jak diabli
juz wole maszynke i dupie mam ze mam "brudne" pachy mimo ze sie myje kilka razy dziennie w te upaly. komus sie nie podoba to jego sprawa

Gość woda utleninioa

Gość no i po co
to nie od golenia ma te plamy, widocznie zbyt duzo samoopalacza endi

Gość no i po co
wiem jak to wyglada bo juz u kogos widzialam. dziwne ze tak dawno tego uzywalas i tylko troche ze jeszcze sa plamy

Gość endi
pewnie dlatego tak jest poniewaz skóra na kolanach łokciach pod pachami i wszedzie na zgieciach nie jest gładka tylko lekko pomarszczona tarłam je juz wszystkim ale to chyba nie był najlepszy pomysł