Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aszantii

Z byłym obecnie? hmm...

Polecane posty

Gość aszantii

Dla mojego bylego nasza znajomosc 3 miesieczna była zwiazkiem, dla mnie byla to tylo znajomosc,nic nas nie łaczyło.Minely 2 lata,a on ciagle do tego wraca,wspomina.Nalezymy do tej samej paczki, ostatnio cos mu sie ubzdurało, i przy kazdej okazji probuje mnie dotknac, ramienia albo łapie za reke.Ostatnio mnie pocałował w usta, niby na pożegnanie :/ ja juz zapomniałam ze my sie kiedykolwiek spotykalismy,on widac nie.Gdyby nie on nie miałabym takiej swietnej paczki, tak tez powiedzialam mu ze widocznie tak mialo byc,ze musielismy sie poznac zebym poznala reszte. Co o tym myslicie?

Gość aszantii

Gość out bitch
myslimy, ze jestes glupia i zamiast wziąć opowiedzialnosc za siebie ciągle zrzucasz ją na los, że tak miało byc, ze miałs ich poznac. Logiczne jest ze jak masz osobe to i jej znajomych poznajesz. dziwie sie ze ta paczka jeszcze cie nie poginila znjac twoje wyskoki.

Gość aszantii
ja mam 14 lat a on 15 ale już robimy to

Gość out bitch
ja mysle zwe to ty jemu tak robisz nie on tobie. ten miesiecnzy czas to był epizod, wiedziałas o tym ale sie pchalas

Gość aszantii
Jezu, zawsze jak kogos poznam to pierwsze zblizenie po jakims tam czasie to robienie loda! Znajomi powiedzieli ze jakas chora jestem ze powinnam najpierw sie z nim przespac a nie zaczynac od robienia loda. Ale kiedy ja to lubie Myslicie ze faceci sadza ze jestem jakims perwersem? Przeciez oni to lubia? A moze sie myle? Moze to zbyt intymne? PROSZE POMOZCIE

Gość aszantii
rzucamy w siebie kasztanami. myśle że nasz związek jednak sie odrodzi.;-)

:O zaczynasz od tego? a nie od spacerów, rozmow, kim jets ten człowiek od emocjiii tej strony. Inne zaczynają od sezu za pracę, bitch, dlatego im usmiech nie pasuje bo to divki:P Kasztany, piekny kasztan ci dałam w podziece Było w nim moje serce:) na nute jak tu w alejce...:)

widze ze mało jest tu powaznych ludzi...i nie ma z kim pogadac nie szkoda wam czasu na to?jesli nie macie nic ciekawego do powiedzenia nie wypowiadajcie sie nie wiem o jakie wyskoki Ci chodzi kolego? to byla znajomosc 3 miesieczna ale nic z niej nie wynikło to ze poznaje sie znajomych chlopaka z ktorym sie spotyka jest normalne, wiem o tym...ale ja zostalam w tym towarzystwie pomimo ze pozniej nie spotykalam sie z tym chlopakiem zreszta po co ja to pisze i tak zaraz napiszecie jakas piedołe zeby sie popisać żenada