Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dream on *

Krem MATUJĄCY

Polecane posty

Gość dream on *

Chcialabym kupic jakis dobry krem matujący, moja cera wlasciwie ciagle sie świeci :( zalezy mi tez zeby nie wysuszał skory, najlepiej jakis nawilżajacy. Moze ktoras z Was moglaby mi cos dobrego polecic????

Wprawdziw moja skóra nie świeci sie ciagle, ale czasami tez mam taki problem, uzywam wtedy tego kremu GARNIER CZYSTA SKÓRA KREM NAWILŻAJĄCY - EFEKT MATUJĄCY. Jest naprawdę dobry, przynajmniej dla mnie, czasami stosuje go rano i wieczorkiem na oczyszczona buźke, albo przed wyjsciem i faktycznie skóra sie po nim w ogóle nie świeci. pzdr!

Gość co prawda nie krem
ale tonik matujacy Bandi jest świetny

Gość dream on *
a gdzie mozna kupic kosmetyki firmy Bandi ? nie spotkałam sie z nimi nigdzie wczesniej, czy sa w sklepach kosmetycznych??

Gość dream on *
Dzieki wielkie za info :) a mam jeszcze pytanie czy moze uzywal ktos kremu Vichy Normaderm na niedoskonalosci cery? Przymierzałam sie do zakupu tego na noc ale czytałam ze one strasznie wysuszaja cere.

Gość Kamilutkaaa
a ja polecam krem nawilzajaco - matujacy under twenty :)

jak chcesz zeby ci sie twarz nie swiecila to sam krem nie wystarczy - powinnas uzywac calej linni kosmetykow do cery tlustej lub mieszanej czyli tonik matujacy, krem matujacy, zel lub pianka do mycia, maseczki itd. a z jakiej firmy to juz od ciebie zalezy - byle to byla ta sama firma bo tylko wtedy te kosmetyki nawzajem sie uzupelniaja i dzialaja z pozadanym efektem

Gość mmmmmm
a ile masz lat? jeśli powyżej 25 lat to może wypróbuj serię Skin Mood, ona jest do takich problemów (po 20 też powinna być dobra). No nie jest najtańsza. A co do Garniera to seria "czysta skóra" jak dla mnie nie jest do polecenia bo bardzo silnie działa i mocno przesusza skórę, bynajmniej moją. I ta jak ktoś już pisał powinnaś kupic całą serię matującą, najlepiej niezbyt mocno działającą, a krem powinien dobrze nawilżać.

Gość elemelek25
hej:) ja polecam krem matujący firmy Soraya...działa super i jest bardzo leciutki...można go stosować na dzień i na noc...:) ale coś w tym jest, że na silnie świecącą się skóre twarzy powinno się stoswać linię kosmetyków...nie tylko kremy, ale i tonik i pewnie coś jeszcze...:) aha...plusem tego kremu jest dość niska cena ...jakieś 10 zł... i podpisuję się pod tym co napisała mmmm...:))) seria "czysta skóra" potwórnie wysusza skórę....i nie polecam jej nikomu.... pozdrawiam serdecznie:)

Gość podrażniona
ale ktory z Sorayi ??? Witaminowa Terapia matujaca ???

Gość a ja uzywam...
kremu garniera właśnie z serii czysta skóra i nic mi nie wysusza, jest super :)

Gość to okropne
ja mialam rewelacyjne efekty po kremie matującym evian. Kupiłam na allegro, bo nie wiem czy u nas sa dostępne. Tubka jest dość droga - ponad 70 zł, ale na długo strcza

Gość titotu
polecam Vichy Normaderm .stosuje ponad rok. twarz nie świeci sie i ładnie sie goi ;) nei bede sie rozpisywac. same spróbujcie ;)

niebieski z garniera albo nivea do młodej skóry, tez niebieski:)

Gość elemelek25
do podrażniona hej :) Soraya ...dokładnie...witaminowa terapia matująca...krem aktywnie normalizujący...:)