Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fidodido

IZRAEL - kiedyś ich teraz oni

Polecane posty

Gość Libańskie dzieci jakoś
nie są uczone rysowania życzeń śmierci na rakietach !!!!!!!!! U "Tylko Broniących się Zydów "-TAK !!! A co żydom zrobili zabici zołnierze z ONZ !? Krzywo patrzyli ? Żle oddychali !? Może to Lewaki były !?

Gość Obserfator
gruby na koniec zastanow sie nad tym co napisales : "lepiej byc rasista niz antysemita bez rozumu swojego" a czym sie rozni rasista od antysemity?:) uwazasz ze rasista jest w czyms lepszy?a ja zawsze myslalem ze to jest to samo :) ale widocznie nie mam rozumu swojego :)wedlug ciebie Hitlerek był zły bo był antysemita a to ze tepil tez innych to male piwko np tacy cyganie to mniej wazne sa od zydow no nie gruby ? ale z ciebie LOL chlopie nie gadam juz z toba bo z palantami szkoda rozmawiac..pozdrow synka - skinka :)

heheheh malo wiesz dziecinko :) ale do takich jak Ty NIC nie dotrze ;) wystarczy jeden zabity cwyil przez izrael przyoadkiem / bo zaden kretyn chyba nie wierzy ze zgineli specjalnie/ i juz lewactwo podnosi krzyk pod niebiosa ;) gina TYSIACE i lewactwo SPI .....bo gina AMerykanie a nie arabusyy i ZYDZI a nie ARABUSY :)

jakis ty madry obserfator......... z takimi jak ty tomi sie gadac juz nawet nie chce wiec sie nie sile na inteligentne wypowiedzi........ krety pozostanie kretynem nawet jesli udaje ze cos wie ;) pozdrawiam ignorantow :)

Gość Gruby -prawica HA HA HA
Toż to Żydokomuch !!! :D:D:D

jakies konkrety ....... od pomaranczowego kretyna uslysze ? czy tylko lewackie okrzyki ;)

Gość gruby to nie Żydokomuch
no nazi no reds only shinheads !!!!!

Gość Grubi smierdzą i są obleśni
gruby to szabesgoj albo zakonspirowany zyd,jesli tak kocha swój syjonistyczny Israel to niech ruszy swoją tłustą dupe i jedzie na bliski wschód walczyć o wielki Israel :D przecież to lewaki podobno sa tchorzliwe a nie tacy "bohaterscy"(w sporej grupie oczywiscie :p) prawicowcy jak gruby :) naczytał się chłopak neo-konserwatywnych bzdur niejakiego zyda ziemkiewicza i teraz struga kozaka na babskim forum :P w sumie ma kape bo 99% skinów uwaza takich jak on za "zydowskie ścierwo" natomiast wsród lewaków tez nie znajdzie poważania,sznowac go mogą jedynie w Łoszingtonie lub Jerusalem :D

{ Izrael musi wyciagnac reke do Arabow az do skutku bo to jedyna droga.} ONZ raz juz namówił Izrael do negocjacji. Zakończyły się wysadzeniem paru autobusów i bodjaże dwóch dyskotek na terytorium Izraela.:o

MYREVIN !!!!! nie wiem co powiedziec :) ale pewnie Cie zjada zaraz.... choc moze to tylko mnie tak traktuja podle:P

Gruby, olej to. Nie warto. Mam pytanie do biorących udział w dyskusji - po jaką cholerę stawiacie przeciwników po lewej albo prawej? I skąd niby u tych, którzy nazywają siebie lewicą, nagły antysemityzm i obsesyjne doszukiwanie się u opozycji żydowskiego pochodzenia, jak na polonica.net? Co ma piernik do wiatraka? Gdzie te zależności pomiędzy polityką a sympatyzowaniem z którąś ze stron konfliktu? Pytam, bo jeszcze niedawno mnie tu jechali od lewaków, a dzisiaj dowiaduję się, że jestem z prawej, mało tego, jeszcze trzymam sztamę ze skinami. :o:D

zaraz wam skasuja ten topik kiedys osmielilam sie zalozyc inny -tez krytykowalam w nim Zydow(ich polityke,nie jestem rasistka pod zadnym pozorem). pisalam,ze mozna szufladkowac Arabow jako bijacych zony,katolickich ksiezy jako pedofilow,natomiast jakakolwiek krytyka Zydow jest z miejsca traktowana jako antysemityzm. topik skasowano po dwoch dniach.

skasowano topik krytykujacy ZYDOW ??????? musze poczekac na nocna zmiane na Kafe moze beda NORMALNI a nie takie ci... jak te.

moja powyzsza wypowiedz ani troche nie znaczy,ze popieram poglady grubego znaczy dokladnie to co napisalam i nic wiecej

Izrael to ostoja praości na bliskim wschodzie i nie arabo mieszać się w jego sprawy . Niech teraz ponoszą konsekwencję swojej indolencji.

Uwazam ze arabscy terrorysci zasluguja na poparcie calego swiata..... wysadzanie sie w autobusach i na ulicach miast izraela oraz europy to tylko ich walka z okupantem.....

Gość Odp... cie sie goje
od NARODU WYBRANEGO ! Już teraz przyjeżdzacie do nas służyć ! Wykończymy arabusów to załatwimy i was !!!

Gość Andrzej Rosiewicz
Życie to interes ... Ach Synaj, Synaj, Synaju, Ja niczewo nie panimaju, I na co to ? I po co to ? I po co tam strzelają, Handlować trzeba uczyć się, Niech będzie pokój w gminie, Handlować trzeba uczyć się, [ Uczyć się i jeszcze raz uczyć się ] Jak uczył jeden rabin, W Konstancinie, ...

Gość nie lubie łamców
A najlepsze było jak po zamachu 11 września CNN pokazała na ulicach cieszących sie palestyńczyków - po kilku miesiącach okazało się że były to zdjęcia sprzed dwóch lat z uroczystości religijnej i nie miały nic wspólnego z zamachami - pochodziły z archiwum CNN i były nakręcone duzo wczesniej. CNN chyłkiem pózniej za to przepraszał ale zdjęcie poszły w swiat. ach te Żydy :)