Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoliczek

Nigdy więcej związku z Rakiem

Polecane posty

Gość lyzka na to....
Jak ci sie nie podoba,to nie zagladaj na forum a weź się za robotę! Mowimy o rakach a nie skorpionach!

Gość +ONA+
Ja jestem rakiem,on jest rakiem i jest nam dobrze.To glupota dobierac sie w pary ze wzglegu na znaki zodiaku.Wydaje mi sie,ze poprostu tacy ludzie nie maja nic innego do roboty i sami sa darmozjadami wiec bez urazy ale nie o znak zodiaku tu chodzi tylko o charakter!!!

No wlasnie, kwestia zaciagnac nas do lozka... A dlaczego trzeba nas na sile ciagnac? Nie mam pojecia gdzie lezy tego przyczyna... Pozdrawiam wszystkie raki i nie tylko :)

Gość współczuję ale się zgadzam
nigdy więcej z rakiem.ten znak zodiaku jak żaden inny wyróżnia się spośród wszystkich zakłamaniem. najgorsze wady: brudasy, nieroby, nigdy nie przyzna się do kłamstwa, zdrady, oszustwa, pazerności(tylko, że to widać) ;) za grosz nie ma w nich rozsądku, nadpobudliwi, hipokryci, żyjący na koszt innych, alkoholicy. za małe pieniądze pójdą wszędzie, a wdzięczyć się przy tym będą jak kundle. na koniec dodam, że w swoim życiu spotkałam kilku raków, i wszyscy z charakteru do siebie podobni.

Gość +ONA+
Mocne słowa :-( ale nie uogulniaj tego bo nie wszyscy sa tacy sami.

Gość jestem rakiem
żałosne są niektóre idiotyczne wpisy :o

Normalnie najgorszy znak z zodiaku ! :D Wszystko to przed ta zaklamana racza nature. :P Nic to jestem rakiem i dobrze mi z tym :P

Gość +ONA+
Poruszyla mnie ta wypowiedz!Dajcie spokoj!Jak mozna takie glupoty wypisywac?

Sa to tylko pewne skrajnosci, ktore sa w kazdym z nas, niezaleznie od daty urodzenia. Wszyscy mamy wady i zalety.

Hmm..raki.... Umiecie zaleźć za skórę jak widzę....i to całkiem nieźle.... pewnie wiele prawdy jest w opiniach o Was,sama mogłabym napisać kilka słów ale się wstrzymam:P:P:P na razie się wstrzymam....i nie zgadzam się w kilkoma opiniami. Jak będzie......to się okaże.Może rak zyska na bliższym poznaniu....a może straci:):) Czas pokaże......

Gość rozwaznie
w zwiazku z doswiadczeniami nabytymi przez pewnei osoby wypowiadajace sie na temat zodiakalnych rakow maja jak najbardziej prawo do wyrazenia opini , ale nie jest wlasciwym posunieciem wrzucania wszystkich do jednego worka i wypowiedzi w stylu ze rak to brudas, klamca , oszust, i ze nalezy go sila ciagnac do lozka, sa nader niewlasciwe i nie na miejscu coz tylko wspolczuje tym ktorzy znajomosc z rakiem podciagaja pod zyciowa porazke ale bezprzesady bo czy to rak, ryba, lew a moze baran to jestesmy tak skonstruowani ze obok wad posiadamy liczne zalety ... z autopsji wiem jedno ... znam kilka osob ktore sa raczkami i roznia sie jak nie wiem co takze spokojnie nie wszyscy sa az tak beznadziejni jak piszecie bo wiekszosc z nich to jednak bardzo wartosciowi ludzie pozdrawiam

napisalycie, ze strzelac i rak nie pasuja do siebie - ja jestem strzlecem, on rakiem i jest nam rewelacyjnie juz od lat. a to ze raki maja wady... jak kazdy inny znak

Gość smak ciszyy
Związek z rakiem jest bardzo ciężki ponieważ on nie uznaje kompromisów. Stara się za wszelką cene postawić na swoim.

Gość jkl
Ja swojego Raczka sprawdziłam nie spotkałam się z nim od dwóch miesięcy. Łobuz nie odzywa się do mnie. To koniec. Uparta bestia.

Gość ależ raki to idioci
mowa oczywiście o mężczyznach.

Gość upp
uuupppp

Gość a ja sie zgadzam
z "ależ raki to"