Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła mama124

Skurcze

Polecane posty

Gość przyszla mama124
witamy wszystkich,wlasniejestesmy w szpitalu,na szczesciejest tuu dostep do internetu ,kupuje sie karty i wkladado monitora,jest tez telefon,radio i telewizja,anetka ma skurcze co dwie minuty i mabole od krzyza,musze konczyc.pozdrawiam wszystkich

Gość przyszła mamo
powodzenia ,zdradź nam tajemnice gdzie taki spzital jest moze którejs z dziewczyn się przyda .super warunki ,net itd ho ho !!na pewno lekarze też świetni specjaliści ,ale chyba to nie panstwowy,bo spadne z krzesła???? trzymammy za szybkie rozwiązanie

Gość przyszla mama124
witam was ponownie,dzieciak jeszcze sie nie urodzil,rozwarcie 3 cm i nie chce sie od kilku godzin powiekszyc a boli moje sloneczko tak ze ledwo moze wytrzymac,mam nadzieje ze rozwarcie sie powiekszy bo juz nie moge patrzec jak moje kochanie sie tak meczy.a co do dostepu do internetu to dla mojej kobietki to nie jest zaden luksus lezy bidulka zwija sie co 3 minuty z bolu i nawet jej do glowy nie przyjdzie zeby z niego skorzystac,i tak tak jest w panstwowym szpitalu ale rreszta nie wyglada juz tak rozowo.koncze i postaram siesaos poznia terz deow lemojej zonce bardzo t potrzebuje.

Gość Axaa
Mam nadzieję, że już po wszystkim i że jest dobrze.