Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No kto mi powie...

Po ilu tabletkach zabezpieczona???

Polecane posty

Gość No kto mi powie...

Wyczytalam ze jesli sie bierze w 1 dzien miesiaczki jest sie zabezpieczonym od tej 1 tabletki no ale... :D :D Otoz mialam plamienie brazowe, wiec tabletke wzielam nastepnego dnia jak juz byla krew ;) Mysle ze to byl pierwszy dzien, nie licze tego plamienia Dzis wzielam 14 tabletke i kochalam sie, oczywiscie nie pozwolilam skonczyc w srodku .... Gdzies na forum o antykoncepcji wyczytalam ze w przypadku gdy sie NIE WEZMIE pierwszego dnia to dopiero po 7 dniach mozna sie kochac "bez"...??? Jak to jest??

Gość No kto mi powie...
na ww.antykoncepja.pl znalazlam ze po 7 dniach jest sie zabezpieczonym jak sie nie wzielo w pierwszym dniu miesiaczki.. Jak sie do tego ustosunkowac ;) ??

Gość spokojnie to tylko awaria
Kiedyś lekarz mi powiedział,że biorąc w środku cyklu zabezpieczoną się jest po 10 dniach.Jeśli było to aż 14 dni to już spoko:)

Gość No kto mi powie...
Dziekuje bardzo ;) W sumie wydaje mi sie ze to byl pierwszy dzien bo plamienie bylo dzien wczesniej tylko biore to pod uwage ze to jednak mogla byc miesiaczka i ze wzielam 2 dnia okresu ;) Dziekuje za odp 🌼

Gość *emi*
plamienia to jeszcze nie nie @, to po prostu plamienia. 1 dzien cyklu liczy sie od krwawienia. Czyli wzielas tabletke PRAWIDLOWO. Nie szalec!!!

Gość No kto mi powie...
emi 😘 dziekuje dziekuje :) Postaram sie nie szalec ;) ;)