Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcheweczka19

Kto ma ten sam problem co ja??

Polecane posty

Gość Marcheweczka19

czesc!!mam problem ktory jest coraz bardziej powszechny i dotyka mlode dziewczyny.nie wiem dlaczego ale mam jakiegos pecha to facetow.nie moge spotkac nikogo normalnego.kazdy okazuje sie po jakims miesiacu pomylka na calej linii.zastanawiam sie caly czas ze moze ze mna jest cos nie tak.ale z drugiej strony moze to nie zabrzmi zbyt skromnie ale jestem naprawde bardzo ladna dziewczyna.172 wzrostu,dlugie brazowe wlosy,duze oczy.zawsze wszyscy sie na mnie gapia jak przechodze ulica.nie mam zbyt duzo kolezanek bo jak twierdzi moja przyjaciolka sa o mnie zazdrosne.wiec co jest nie tak??gdzie moge poznac fajnego faceta??

Gość fajnego to tylko na czacie
:classic_cool:

Gość aaaaaaaaaaaaaaha
moze jestes dla nich za fajna idopuszczaja bo mysla ze nie maja u ciebie szans a tak ogolnie to nie ma tak ze masz iles tam lat i to oznacza ze juz musisz poznac chlopaka wspanialego byc zakochana i wogole super.kiedys przyjdzie na ciebie czas ityle

Gość Marcheweczka19
tu nie chodzi o seks!!tu chodzi o potrzebe bycia z kims.zeby miec w kims poparcie,miec sie do kogo przytulic,wyplakac jak cos jest nie tak.ja naprawde potrzebuje bliskosci.nie potrafie bys samotna.nie cierpie siedziec sama w domu:(potrzebuje kogos zeby wiedziec ze nei jestem sama,sama swiadomosc ze ktos jest juz poporawia mi humor.

Gość aaaaaaaaaaaaaaha
mowisz jakbys byla jedyna na swiecie kazdy tak ma ale life is brutal wiec czekaj i czekaj nikt ci nic na to nie poradzi na forum

Gość antymezo
a moze wcale nie jestes taka ladna jak ci sie wydaje? :D

Gość Marcheweczka19
ladna??to zalezy kto ma jaki gust,prawda??ale mam lustro w domu,i wszyscy mi to mowia.czasami nie wiecie jak ja sie czuje,jak idzie jakas para a facet sie na mnie bezczelnie gapi.wspolczuje jego dziewczynie.poza tym czesto ludzie mysla ze jestem jakas modelka czy cos takiego,dostalam juz wiele propozycji,ale nie akceptuje sprzedawania urody za pieniadze.a to ze nie jestem jedna na swiecie to wiem,ale mam zcasem egoistyczne zachowania,nic na to nie poradze,ale dzieki!!

Gość aaaaaha
to nie jest egoistyczne zachowanie tylko rpblem wielu ludzi na swiecie a mowisz tak jakby bylo to cos nowego jakby nikt nei cuzl sie samotny oprocz ciebie. ja sie czyje samotna , nie jestes sama:) moze to cie pocieszy:P ja nigdy w zyciu nie mialam chlopaka

Gość Marcheweczka19
Wcale mnie to nie pocieszylo,ale wkurzaja mnie juz te wszystkie calujace sie pary,zazdroszcze im tego szczescia.chcialabym juz sie zakochac i zeby wreszcie bylo dobrze.bo nie chce sie znowu wiazac,nawet moge powiedziec ze sie boje,bo wiem ze zaraz sie to znowu rozpadnie.nie rozumiem tylko dlaczego tak sie dzieje...zazwyczaj to ja czuje sie winna,bo wmawiam sobie ze cos zle zrobilam,ze za malo sie staralam zeby bylo dobrze,albo nic do niego nie czulam.

moze to nie chodzi o wyglad tylko o charakter PO co chlopakowi ladna dziewczyna skoro nie bedzie sie mogl z nia dogadac Moze po prostu jeszcze nie znalazlas takiego do rozmowy, przytulania itd

Gość może i jesteś
ładna, ale pusta jak mało kto... zero skromności... :O może każdy chłopak ma siedzieć i zachwycać się twoją urodą? przez pierwszy tydzień może i tak się da... ale w końcu każdy ma ochotę porozmawiać

Gość Marcheweczka19
No wlasnie o to chodzi ze jestem skromna,napisalam to co mowia o mnie inni.ja nie uwarzam sie za jakas spieknosc czy cos takiego,wydaje mi sie ze jestem przecietna,bo nie moge powiedziec ze jestem jakas brzydka czy cos takiego.myslicie ze ja nie mam kompleksow,mysle ze nawet njaldniejsza kobieta na ziemii je ma.a jezeli chodzi o ta rozmowe z facetem to pusta nie jestem.zawsze ejst wszystko w porzadku,lubie rozmawiac i dobrze sie z kazdym dogaduje.nie ejstem jakas gadula,bo przeciez bym pozameczala ich.

Gość jeszcze jestes
mloda...dokad ci tak spieszno?;-) pomysl ze ja tez uwazam sie za dosc ladna dziewczyne mam wymagania wobec chlopakow i na ta chwile np.jestem sama ale nie robie z tego powodu tragedii no i mam 22 lata na kazdego przyjdzie pora spokojnie aha i nie patrz na innych ,zazdrosc nie jest tu pomocna :/

Gość Marcheweczka19
dziekuje Ci bardzo za te slowa.naprawde mnie pocieszylas.nie to co inni:(moze dzisiaj wreszcie szybko zasne bo ostatnio nie moge spac bo o tym wszystkim mysle.Dobranoc wszystkim samotnym i nie tylko....:*

Gość Ja ma ten sam problem
pokaz swoje zdjęcie, to zaobacze czy masz ten sam problem z urodą co ja.

Gość -------------
a może za bardzo zadzierasz nosa? wystarczy przeczytac pierwszy post spusc z tonu, faceci wolą normalne miłe dziewczyny a nie zapatrzone w siebie lalunie

Gość Marcheweczka19
Kurcze ale wlasnie o to chodzi ze nie jestem taka w siebie zapatrzona,przeciez to nie moja wina ze ejstem ladna,.wydaje mi sie ze to tez troche wina moich rodziciow.od dziecka mi wmawiali ze ejstem najladniejsza na swiecie,najmadrzejsza idt.rozpuszczali mnie bardzo,wiem ze bardzo zle robili,i tak ciesze sie ze jestem taka bo koglo byc o wiele gorzej.wkurza mnie jeszcze to ze wqielu ludzi mysla ze swoje sukcesy zawdzieczam tylko i wylacznie urodzie.mam nadzieje ze Wy tak nie myslicie...pozdrowionka