Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Pytanie do madrych Pan

Polecane posty

Czy przy zakupie spodni zwacacie uwage azeby byly obcisle, czy zwracacie uwage na inne walory. za szczera odpowiedz wam serdecznie dziekuje.

Gość przede wszystkim patrze czy
dobrze leżą.

Gość gggggggggggggggggggggggggggggg
zwracamy uwagę , żeby NIE były obcisłe - bo obcisłe spodnie są raz , że niewygodne , dwa - nieeleganckie

Gość Twój chlopak jest
nie ma mądrych kobiet!!!!!!!!11

a mozesz chlopcze laskaiwe dac sobie spokoj z tymi bzdetnymi topikami o obcislych spodniach? jak masz jakis kompleks to twoim miejscem nie jest forum a gabinet terapeuty

Alluria, wyladowalas na niewlasciwym topiku. Ja zwracam sie do inteligentnych i kulturalnych Pan. Chamskie Panie tak jak Ty nie powinny tutaj zajmowac zdania. Polecam RADIO MARIA

Gość nadzieja .....
Mądre kobiety kupują takie, które im się podobają. A tak na marginesie - co ma mądrosc do wykroju spodni.......:D

Gość dupabladamarmolada
A TY alluria moglabys przestac sie zahcowywac jakby wysztski erozumy pozjadala ;/

Proszę o rzeczową odpowiedz. Pozostawcie obrazanie, to znak o braku dojrzałości.

Gość mądra pani
kupuję i noszę wyłącznie obcisłe spodnie, jak schudnę - to zwężam tak, żeby znów były obcisłe :)

Ja bardzo lubię lubię długie nogawki,aby dobrze układały się na butach.Uwielbiam jeansy i tylko praktycznie takie kupuję.Staram się,by ładnie się układały,ale nie znoszę obcisłych spodni.Mają być dopasowane lekko na biodrach i pupie a od kolan najlepiej nieco poszerzane ale też bez przesady.

Gość następny zboczeniec

Gość następny zboczeniec
tym razen na punkcie mega obcisłych ,damskich spodni:-O

Nie zboczeniec, jak możesz tak sądzić. Jeżeli lubię kobiety w obcisłych spodniach, to już muszę być zboczencem. Każdy człowiek ma inne myśli, życzenia i oczekiwania. Swiat byłby nudny gdyby wszyscy mieli Twoje przekonania!

ja patrze czy da sie jej skrocic lol :P:P zeby mialy proste kiesznie bo inne na tylku (przynajmniej mojim ) wygladaja beznadziejnie osobiscie lubie rurki wycierane i nie za obcisle bo nie mam zamiaru cierpiec jak mi sie beda w pupe wzynaly :P:P:P a zgadzam sie z tym ze tu madrtosc nie ma nic do rzeczy

Gość kupowaczka spodni
zawsze najbardziej podobały mi się obcisłe od pupy po kolana,ale faktycznie bardziej elegancko wyglądają luźniejsze w kolanach. szczególną uwagę zwracam na to żeby nie były zbyt opinające w pasie bo pomimo że jestem szczupła mam małe wałeczki z tyłu które uwidaczniają się właśnie w zbyt obcisłych spodniach. zwracam uwagę żeby nogawki na dole nie były zbyt szerokie i w zależności czy są to spodnie z przeznaczeniem do płaskich butów czy tez do obcasów - muszą ładnie układać się na bucie.

Gość chyba nizbyt mądra bo odpowiem
1. mają się nie wrzynać w pupę. 2. nie mogą być obcisłe od uda w dół. 3. mają być wygodne. 4. materiały, z których je wykonano muszą być dobrej jakości. wszystko zależy od rodzaju spodni. inne wymagania są wobec dzinsów, inne wobec bojówek, inne wobec eleganckich spodni na kant, a inne wobec lnianych portek letnich.

Gość moja mama zakłada
:) około pięćdziesiątki zaczęła takie nosić.

Gość chemiczka
wiesz co chomiczku... gorzej jest jak wszystkie spodnie okazuja sie byc na ciebie obcisle ;)

Gość a ja nie moge kupic spodni
nigdzie na mnie rozmiarow nie ma. Wiec jak juz znajde to kupuje dlatego ze cos weszlo a nie dlatego ze mi sie podoba:(