Gość ja wysylam codziennie Napisano Wrzesień 21, 2006 nigdzie na mnie rozmiarow nie ma. Wiec jak juz znajde to kupuje dlatego ze cos weszlo a nie dlatego ze mi sie podoba:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezzębna_łachudra 0 Napisano Wrzesień 21, 2006 ja nie lubię obcisłych spodni, muszą tlyko dobrze leżeć na tyłku i być biodrówkami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Wrzesień 29, 2006 Bardzo dobrze, jestes inteligentna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Październik 7, 2006 Dobrze byloby gdyby eksperymentowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikiMOUSE Napisano Październik 7, 2006 ja dobieram takie, które dobrze leżą na pupie (nie zaobcisłe) i dobrze wyglądały na nogach (nie były obcisłe w udach). Oczywiście muszą to być biodrówki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Październik 18, 2006 a inne, np. niebiodrowki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silicowa 0 Napisano Październik 26, 2006 A ja ubieram zawsze obcisle azeby faceci mnie podziwiali! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Styczeń 6, 2007 Wznawiam ważny temat społeczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Styczeń 7, 2007 Wszystkim Pańiom w obciśłych spodniach życzę szczęśliwego i udanego Nowego Roku 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Styczeń 19, 2007 I czekam na więcej wpisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waniliowy_budyn 0 Napisano Styczeń 19, 2007 Na wszystko zwracam uwagę. Czy dobrze leżą, z mieszanki jakich materiałów są (mile wdziane te ze stretchem), no - cena też nie jest znaczenia. Potem patrzę, czy nie uciskają np. w brzuchu, na pupie, czy nie odstają nad pośladkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Styczeń 26, 2007 Jakie zalety mają spodnie od innych ubiorów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Luty 26, 2007 Np. spódnic i sukienek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach